עבור לתוכן

7900SG או 8600GTS?

Featured Replies

פורסם

אני בדילמה קטנה בבחירת כרטיס מסך... אני רוצה כרטיס ברמה של ה7900 או יותר אבל גם תמיכה בDX10, אבל גם התקציב מוגבל ושני הכרטיסים שציינתי, 7900SG ו 8600GTS עולים בערך אותו דבר, בסביבות ה1000 ש"ח. מה ההבדל בביצועים שלהם? מה ישתלם לי יותר בטווח הארוך?

עריכה: שכחתי לציין, הכרטיסים הם למשחקים בעיקר.

ומבחינת תאימות, איך אני מברר אם ה8600GTS תואם למחשב שלי?

יש לי ג'יגה ראם

מעבד ATH'64 4200X2 D.C AM2 AMD

ספק 400W של EZCOOL

לוח אם של ג'יגהבייט, GA-M55-S3G (מקווה שרשמתי את זה נכון)

תודה למגיבים ^_^

פורסם

ה-7900GS קצת חזק יותר מה-8600GTS.

מבחינת חיבורים מתאימים, שניהם מתאימים לך.

פורסם

אם אתה הולך על DX10, אין לך ממש ברירה.

אם אתה מצרף את ה-X1950PRO (או שאם אתה יכול, אז את ה-X1950XT או X1950XTX), אז הוא החזק מהשלושה.

פורסם
  • מחבר

ומבחינת תאימות למחשב שלי הוא גם בסדר?

פורסם

קודם כל תחליף ספק כי שלך ג'נרי\גרוע

אחרי זה קנה X1950XT ב1000 ש"ח או X1950GT ב700 ש"ח

אין שום סיבה שבעולם שתיקנה את ה8600 ואם אתה ממש רוצה DX10 חכה ל8700GTS או 2950PRO

אבל יתכן שהם יעלו קצת יותר מהתקציב שלך

פורסם
  • מחבר

נשמע שאתה יודע על מה אתה מדבר... רק בעיה אחת קטנה, X1950XT עולה 1500+ וזה מחוץ לתקציב...

וכן אני דיי רוצה את DX10.. כי אני לא מחליף כרטיס מסך בתדירות גבוהה... אחת לכל כמה שנים למעשה, אז אני רוצה משהו שיחזיק טוב.. אז ללכת לפי הטכנולוגיה של DX10 או הביצועים?

פורסם

מה יעזור לך כרטיס DX10 כמו ה8600 שבקושי משחקי DX9 מריץ?

פורסם
  • מחבר

הבנתי, ביצועים.

אז נראה לי שאני אקנה את הX1950PRO... הX1950XT יקר מידי ולפי מה שהבנתי שניהם חזקים יותר מה7900GS.

התקציב הוא 1000~...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך! ^_^

משום מה בזאפ לא מצאתי כאלה, כנראה לא חיפשתי טוב...

בכל מקרה זה משאיר אותי עם שאלה אחת אחרונה, העובדה שהכרטיסים האלה של ספיר והמאדרבורד שלי של ג'יגהבייט תשפיע או לא? ואם כן איך?

פורסם

וואלה.. אנשים שוכחים משהו פשוט ונורא חשוב.

כל אלה שהגיבו לך מריצים (לפי מה שכתוב בהודעות שלהם) Windows XP.

כידוע, DX10 עובד ויעבוד רק על ויסטה.

כידוע, ויסטה זאת מערכת שמאטה את המחשב לעומת XP בכמה עשרות אחוזים.

כל מי שקונה 8600GTS (וגם 8800!!) בגלל ה-DX10 צריך לזכור שבלי ויסטה הוא יוכל להריץ *רק* DX9, בלי שום קשר לכרטיס, ועם ויסטה + 8600GTS (ולדעתי אולי גם עם ה-8700 - היורש שלו) הוא יהיה איטי מדי ל-DX10 - בקיצור, חבל"ז. מה שווים אפילו 8800GTX/2900 - באלפי שקלים - אם ממילא מריצים איתם ב-XP משחקי DX9 שאפשר להריץ טוב גם עם כרטיס של 1000 ש"ח? הם שווים רק אם חושבים לעבור לוויסטה. רוצה לעבור לויסטה? תחליף את כל המחשב. שלך לא מספיק חזק לזה.

בקיצור, ההמלצה ללכת על ה-1950 נכונה, עדיף ללכת על כזה ולחכות עד שמחשבים מספיק חזקים בשביל להריץ ויסטה יהיו זולים מספיק - ולתוך המחשב הבא לתכנן איזה כרטיס כדאי להכניס. בעוד שנתיים שלוש לפחות. לך על ה-1950PRO.. נראה לי שהוא התמורה הכי טובה לכסף. חפש בזאפ, מתחיל ב-800 וכמה שקלים.

פורסם

תודה רבה לך! ^_^

משום מה בזאפ לא מצאתי כאלה, כנראה לא חיפשתי טוב...

בכל מקרה זה משאיר אותי עם שאלה אחת אחרונה, העובדה שהכרטיסים האלה של ספיר והמאדרבורד שלי של ג'יגהבייט תשפיע או לא? ואם כן איך?

לא הבנתי מה הקשר בין זה שהלוח שלך הוא של חברה אחד והכרטיס של אחרת :s05:

העיקר שיהיה חיבור PCI-E שיתאים לכרטיס בעל חיבור PCI-E

מה שמפריע לך בנתיים זה הספק, תבקש המלצה בספקים ומארזים :xyxthumbs:

פורסם

שמעתי שייצא פאצ'

ש DX 10 יעבוד על XP השאלה אם זה נכון והאם זה יפעל.כי המחשב שלי מיטבי תחת XP.אני לא יודע איך הוא יתפקד תחת ויסטה ששמעתי שהיא סתם אוכלת

משאבי מערכת ללא הצדקה ולא בא להפסיד ביצועים רק בשביל DX 10.1 כדי להפעיל את הכרטיסי מסך החדשים שיהיו.

טוב לי עם XP ומאד נוח לי איתה.

פורסם

מה יעזור לך כרטיס DX10 כמו ה8600 שבקושי משחקי DX9 מריץ?

יכול להיות שסתם הגזמת בלגלוג שלך על הכרטיס הזה?

וואלה.. אנשים שוכחים משהו פשוט ונורא חשוב.

כל אלה שהגיבו לך מריצים (לפי מה שכתוב בהודעות שלהם) Windows XP.

כידוע, DX10 עובד ויעבוד רק על ויסטה.

כידוע, ויסטה זאת מערכת שמאטה את המחשב לעומת XP בכמה עשרות אחוזים.

כל מי שקונה 8600GTS (וגם 8800!!) בגלל ה-DX10 צריך לזכור שבלי ויסטה הוא יוכל להריץ *רק* DX9, בלי שום קשר לכרטיס, ועם ויסטה + 8600GTS (ולדעתי אולי גם עם ה-8700 - היורש שלו) הוא יהיה איטי מדי ל-DX10 - בקיצור, חבל"ז. מה שווים אפילו 8800GTX/2900 - באלפי שקלים - אם ממילא מריצים איתם ב-XP משחקי DX9 שאפשר להריץ טוב גם עם כרטיס של 1000 ש"ח? הם שווים רק אם חושבים לעבור לוויסטה. רוצה לעבור לויסטה? תחליף את כל המחשב. שלך לא מספיק חזק לזה.

בקיצור, ההמלצה ללכת על ה-1950 נכונה, עדיף ללכת על כזה ולחכות עד שמחשבים מספיק חזקים בשביל להריץ ויסטה יהיו זולים מספיק - ולתוך המחשב הבא לתכנן איזה כרטיס כדאי להכניס. בעוד שנתיים שלוש לפחות. לך על ה-1950PRO.. נראה לי שהוא התמורה הכי טובה לכסף. חפש בזאפ, מתחיל ב-800 וכמה שקלים.

יש לו נקודה...

זו אכן נשמעת בעיה חריפה אבל היא כ"כ כזו שאני מאמין שכבר היו דיונים עליה וכבר יש מענה מסוים.

מישהו יודע להרחיב על הנושא של הפאטץ'?

או לחזק את דעתו של שדון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים