פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים שלוםיש לי מחשב עם VISTA ULTIMATE(לא יודע אם זה קשור...)עם מתאם USB ל WIFI של D-link דגם DWL G122 (זה לא נראה לי קשור כי יש לי גם אינטרנט עם כבל ואותה בעיה)בקיצור עד לפני זמן קצר הכל פעל לי טוב ומצוייןהבעיה התחילה בערך לפני חודש, לאחר שאני מדליק את המחשב האינטרנט פועל מצויין וטובהבעיה-אני גולש באינטרנט ופתאום משום מקום כאילו בלעה אותו האדמה-האינטרנט לא פועללפעמים זה קורה אחרי דקה לפעמים אחרי 5 ולפעמים אחרי שעהאבל כשאני עושה Restart למחשב והוא עולה האינטרנט פועל לי שוב!אני לא יודע מה זהניסיתי לשים כתובת אייפי קבועה וזה לא עזר ניסיתי לעסות ריסט למתאם ולא עזראבא שלי(שהוא טכנאי מחשבים) אמר לי שזה משהו שקשור בחיסכון אנרגיה של המתאם או משו כזה אך בכל זאת לא הצליח לטפל בבעיהאבל לא הבנתי איך לשנות את זה!!!אז מישהו יכול בבקשה דחוף לעזור לי
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים מחבר נייחאם צריך מפרט(מה שאני חושב שלא) תגידנמחשב נקנה לפני חודש[br]פורסם בתאריך: 7.09.2007 בשעה 16:15:18נייחאם צריך מפרט(מה שאני חושב שלא) תגידנמחשב נקנה לפני חודש
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים למה הכותרת היא "בעיה בחיבור מחשב לאינטרנט אלחוטי", אם אתה אומר:עם מתאם USB ל WIFI של D-link דגם DWL G122 (זה לא נראה לי קשור כי יש לי גם אינטרנט עם כבל ואותה בעיה)הבעיה היא ניתוקים במחשב הזה גם עם כבל וגם באלחוטי?לא צריך את המפרט של המחשב, תן פרטים על הרשת לך...
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים נייחאם צריך מפרט(מה שאני חושב שלא) תגידנמחשב נקנה לפני חודש[br]פורסם בתאריך: 7.09.2007 בשעה 16:15:18נייחאם צריך מפרט(מה שאני חושב שלא) תגידנמחשב נקנה לפני חודשלא צריך את המפרט של המחשב שלך רק תתן את הפרטים הבאים:איזה נתב יש לך ?האם הניתוקים קורים בכל הרשת או רק במחשב שלך?
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים מחבר כן זאת הבעיהאני לא יודע כלום על הרשת חוץ מזה שהיא אלחוטית עם ראוטר של TRENDnet ואנטנה שקנינו בנפרד של אדימקסיש לנו תשתית של הוטאבל זה לא קשור אני יודע שהבעיה במחשב שלי כי במחשבים אחרים בבית האינטרנט פועל מצויין בלי שום ניתוקיםעוד פעם,האם אפשר לבטל את החסכון אנרגיה של המתאם? או לעשות משהו אחר כדי להפסיק את הניתוקים
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים כן זאת הבעיהאני לא יודע כלום על הרשת חוץ מזה שהיא אלחוטית עם ראוטר של TRENDnet ואנטנה שקנינו בנפרד של אדימקסיש לנו תשתית של הוטאבל זה לא קשור אני יודע שהבעיה במחשב שלי כי במחשבים אחרים בבית האינטרנט פועל מצויין בלי שום ניתוקיםעוד פעם,האם אפשר לבטל את החסכון אנרגיה של המתאם? או לעשות משהו אחר כדי להפסיק את הניתוקיםהאם אתה יודע לגשת להגדרות של הנתב ע"י כתיבת האיפיי של הנתב ?
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים עוד פעם,האם אפשר לבטל את החסכון אנרגיה של המתאם? על "המחשב שלי" כפתור ימני ומאפיינים, לשונית חומרה וכפרות "מנהל ההתקנים". ברשימה ל"מתאמי רשת" לחיצה על הd-link ותחת לשונית "ניהול צריכת חשמל" להוריד את ה-וי מ"אפשר למחשב לכבות התקן זה....".אבל אם בעיה היא גם עם הכבל (לא ענית לי על השאלה) אז זאת קרוב לוודאי לא הבעיה.
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים איך אתה מתחבר לרשת האלחוטית (לנתב) באופן אלחוטי (כרטיס רשת) או באופן קווי (כבל ) ?
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים הבעייה קיימת גם כאשר אתה מחבר את המחשב לרשת בעזרת כבל רשת בעזרת כרטיס רשת רגילוגם בעזרת המתאם לרשת האלחוטית?
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים מחבר תודה שעזרתם לטיפש כמוני משום מה ידעתי שזה יהיה כזה פשוט אבל לא חשבתי על האפשרות הזאת תודה רבה לניר ו- Czar_salad
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.