פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים קניתי כרטיס קול למחשב די ישן עם לינוקס אובונטו 7.04 ואני לא מצליח להתקין את הדרייבר בשום אופן האייקון עדיין מציין מושתק וכשאני לוחץ עליו מופיעה הודעת שגיאה. :kopfpatsch: אין לי מושג מה עושים :s07: בבקשה תעזרו לי נ.ב. כרטיס C-media 8738 תודה.
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים מצאתי כמה דריברים אבל אין לי מושג איך להתקין אותםהם באים בפורמט tar.gzואין לי מושג איך מתקינים
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים sudo modprobe snd-cmipciאחרי זה תריץ alsamixer ואם אתה יכול להזיז את הסליידרים והכרטיס עובד אז תעשה:sudo nano /etc/modulesותוסיף שם את snd-cmipci
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים מההההההההההההההה???????? ??? ??? ??? ??? סליחה שאני ככה אני לא כל-כך מבין בלינוקס אתה יכול בבקשה להסביר לי כמו למתחיל.
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים פתח את הטרמינל ותכתוב: sudo modprobe snd-cmipci אחרי זה תכתוב: alsamixer אם שם אתה יכול להזיז את הסליידרים סימן שהכרטיס עובד. אם הוא אכן עובד, תצא מהמיקסר ותכתוב: sudo nano /etc/modules בקובץ הזה תוסיף את השורה snd-cmipci, תשמור ותצא. זה הכל
פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים הוא נתן ליalsamixer: function snd_ctl_open failed for default: No such device???[br]פורסם בתאריך: 7.09.2007 בשעה 19:04:35עזרה? מישהו :s05:מצאתי משהו שאמור לעזור.. alsa project, אבל אני לא מצליח להתקין אותו.מישהו יכול לעזור? http://www.alsa-project.org/main/index.php/Matrix:Module-cmipci
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים זה בדיוק מה שקרפד מדריך אותך לעשות.פתח טרמינל (החלון הזה של הפקודות) ותעקוב..תנסה ואז תשאל שאלות ספציפיות.. אין טעם לחזור על ההסבר של קרפד שוב.בהצלחה.(כל עוד אתה אומר שאתה לא מצליח כלום אי אפשר לעזור. שאלות ספציפיות בבקשה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.