עבור לתוכן

מתלבט בין שני לוחות

Featured Replies

פורסם

אהלן אנשים

אני עומד לקנות בקרוב מחשב גיימינג חדש בתקציב של 5500 ש"ח בערך ומתלבט בין שני לוחות

הIP35 PRO של abit

http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IP35+Pro&fMTYPE=LGA775

וה P5K-E/WIFI-AP של ASUS

http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1655&l1=3&l2=11&l3=534&l4=0

המחיר של שניהם זהה פחות או יותר, אני נוטה יותר לכיוון הabit.. אשמח לשמוע דעות של אנשים פה

על שאר המפרט אני דיי סגור-

E6550

leadtek 8800GTS 320

2*1Giga 800Mhz OCZ

250GB WD

LG DVD Burner SATA

Hec 480W

על מארז האמת אני עדיין לא סגור אז משהו בסביבות ה200-300 ש"ח.. אז אם למישהו יש משהו להציע אני אשמח

פורסם

מציע לך לא להיות סגור על שאר המפרט שלך כי הוא ממש לא נראה משהו..

מציע לך לתת לנו תקציב,שימושים והאם מתוכנן אוברקלוק ואז נבנה לך משהו טוב..יכול להיות שבכלל אין לך צורך באחד מהללוחות הללו ואתה יכול להסתפק בפחות

פורסם

אני בלי שום קשר למפרט הייתי לוקח את הלוח של ASUS--- אמינות זו שמה

פורסם
  • מחבר

בגדול אתה צודק ydob אבל אמינות זה לא כל מה שמעניין אותי.. abit גם היא חברה בעלת שם..אני מענוניין בלוח שהוא הטוב יותר בקטע של פיצ'רים וביצועים באוברקלוקינג..

וAytron אשמח אם תצביע על דברים שאתה לא מוצא לנכונים במפרט שלי.. המחשב מיועד למשחקים בעיקר ולאוברקלוק בעת הצורך...

פורסם

כשאתה אומר אוברקלוק למה אתה מתכוון? (לכמה אתה שואף... לשבור שיאים או משהו בינוני, מה הדגם המדויק של הזיכרונות? תיזמונים?)

מבחינת פיצ'רים הכל מאווד מאווווד דומה, חוץ מפרט קטן שהאסוס תומך גם בזיכרונות DDR2 1066MHZ וזה יכול להיות יתרון באוברקלוק מאוד גבוה, אין לי ספק שגם האביט יכול לגיע לכאלה מהירויות השאלה היא האם זה יהיה יציב כמו שזה אמור להיות באסוס....

בראל.

פורסם

לא עדיף לקחת במפרט גרסאת OC2 בכרטיס מסך?

פורסם
  • מחבר

גירסת OC2? אתה מתכוון לEXTREME או לTDH? ותכלס אני לא רוצה להשקיע יותר מ1600 ש"ח ברטיס מסך..

לא מתכנן אוברקלוק מטורף או משהו כזה.. אבל אני רוצה שתהיה לי את האפשרות כשאני ירצה.. להגיע לFSB של 400 לפחות..

לגבי הזיכרונות אני חושב על GSKILL ,OCZ או GEIL עם 800 MHZ ותזמונים של 5-5-5-15 או פחות אם אני ימצא משו במחיר סביר

פורסם

לגבי הזיכרונות אני חושב על GSKILL או GEIL עם 800 MHZ ותזמונים של 5-5-5-15 או פחות אם אני ימצא משו במחיר סביר

אם ככה אתה לא מתכנן OC לשמיים, קח את הלוח הזול יותר ,שניהם יתנו לך OC עד סוף האפשרות של הזיכרון - והוא מה שיגביל אותך לדעתי. לא הלוח..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים