פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים זה היה רק עניין של זמן...במיוחד לאור העובדה שכבר היו מעבדים זללנים בניידים כמו הP4(אם אני לא טועה היו גם ניידים עם P-D אבל אני לא ממש סגורה על זה)
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים כנראה שבאמת היה נייד פה ושם עם Pentium D, אבל זה פיגור כשיש Core Duo זמין.
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים מחבר יש סיבה מיוחדת שאינטל משחררת את מרובע הליבות לניידים (ליתר דיוק לDesktop Replacement ) במרווח זמן כזה גדול לעומת הPC הבייתים?
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים כנראה רק ב45NM הם יכולים לספק מעבד מרובע שיתן צריכה נורמלית פחות או יותר גם הביקוש למוצר כזה לאור המחירים עד לא מזמן היה כנראה קטן מאוד
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים יש סיבה מיוחדת שאינטל משחררת את מרובע הליבות לניידים (ליתר דיוק לDesktop Replacement ) במרווח זמן כזה גדול לעומת הPC הבייתים? כן - זה מוצר די מיותר. רק עכשיו מתחילות להתרבות התוכנות שינצלו 4 ליבות.
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים הכפולי ליבה של AMD לניידים לא כל כך גרועים, אולי הם לא ברמה של C2D אבל המחיר בהתאם, מי שרוצה מחשב נייד זול הרבה פעמים יגלה שיותר כדאי לו מחשב נייד עם מעבד של AMD.
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים הכפולי ליבה של AMD לניידים לא כל כך גרועים, אולי הם לא ברמה של C2D אבל המחיר בהתאם, מי שרוצה מחשב נייד זול הרבה פעמים יגלה שיותר כדאי לו מחשב נייד עם מעבד של AMD.לא ממש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.