פורסם 2003 במרץ 522 שנים אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלויזיה שיש לי בחדרולוידאו...אני רוצה להגיע למצב שאני יכול לשים סרט במחשבלראות אותו בטלויזיה בחדר ולהקליט אותו עם קלטת וידאו...עם יש לכם מושג איך אני עושה את זהאיזה תוכנות צריךאיזה כבליםכמה עולה הכלועוד מידע שימושיבבקשה תעזרו ליתודה מראש
פורסם 2003 במרץ 822 שנים מה שאתה צריך זה מכשיר שנקרא pc2tv המחשיר מעביר את התמונה מהמחשב לטלויזיה וידאו וכו'המחשיר החוטי עולה בסביבות ה350 ש"חוהאלחוטי עולה בסביבות ה1000 ש"ח אבל הוא יגיע לארץ רק בסוף השנההחברת המשווקת בארץ נמצאת באתר www.solo.co.il
פורסם 2003 במרץ 1222 שנים נראה לי שאם יש לך tv out בכרטיס מסך כל מה שאתה צריך לעשות זה לחבר כבלים לוידאו לפי סוג החיבורים. ואין צורך לקנות סתם ציוד יקר
פורסם 2003 במרץ 1222 שנים מה שאתה צריך זה מכשיר שנקרא pc2tv המחשיר מעביר את התמונה מהמחשב לטלויזיה וידאו וכו'המחשיר החוטי עולה בסביבות ה350 ש"חוהאלחוטי עולה בסביבות ה1000 ש"ח אבל הוא יגיע לארץ רק בסוף השנההחברת המשווקת בארץ נמצאת באתר www.solo.co.ilמה!!!!למה!?!?מה שאתה צריך זה להוציא מהמחשב לווידאו ומהוידאו להוציא ל TV אז אתה יכול גם להקליט וגם לראות את הסרט מהמחשב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.