עבור לתוכן

שווה לקנות את ה-ZUNE?

Featured Replies

פורסם

מספיק פיצ'רים לכסות על העובדה שהוא עולה כמו iPod עם כמעט פי 3 נפח?

• תגובות 55
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין שום סיבה לקנות את הzune.

לגבי האייפוד, אני לא יודע איך הוא. היתרון העיקרי שלו כרגע זה הסוללה והעובי. מבחינת פיצ'רים אפל לא שיפרו כמעט כלום. אני מניח שזה ככה גם מבחינת איכות סאונד, מסך ועוד כמה דברים.

אל תסתכל על המחיר של הZVM כי הוא הולך לרדת בצורה דרסטית.

פורסם

אבל הבן-אדם שואל מה לקנות עכשיו לא בעוד X זמן, ואתה ממליץ לו לקנות את הנגן ההכי יקר בשוק בלי שום הצדקה.

מבחינת פיצ'רים אפל שיפרו את הממשק בהמון אני ממליץ לך לקפוץ לאתר שלהם ולראות.

ומה זאת אומרת "אל תסתכל על המחיר" אתה אמרת לבן-אדם הרגע שהדבר ההכי טוב שהוא יכול לעשות עם הכסף שלו (ולא כל כך מעט כסף) זה ללכת ולקנות ZVM, מילא אם היית אומר לחכות, שהמחיר בטח ירד בגלל ה iPodים החדשים, אבל לא אמרת שום דבר כזה.

פורסם

אוקיי קודם כל נתחיל בזה שהוא ביקש נגן עם 30 ג'יגה. ברור שהוא לא יתנגד ליותר אבל לא אם הנגן עם ה80 ג'יגה פחות טוב!

מלבד הסוללה, העובי, ואולי זה שהאייפוד יותר נוח קצת הZVM יותר טוב בהכל! בסאונד הוא לוקח ובגדול, במסך, בפיצ'רים, בנוחות העברת שירים, ביציאה לTV (יציאה מעולה), ועוד ועוד...

אבל אם אתה שואל אותי, לדעתי לא כדאי כבר לקנות נגן הרד דיסק היום. נגני ההרד דיסק היום יגיעו לנפחים גדולים מאוד שכמעט ואף אחד לא צריך נפח כזה גדול.

עדיף לקנות נגן פלאש קטן ועמיד עם 16 ג'יגה וחריץ הרחבה, ובעתיד הקרוב לדעתי יהיו גם עם 32 ג'יגה.

נגן כמו הZEN החדש של קריאיטיב או הD2 שלשתיהם יש מפרט מרשים מאוד ועדיפים על האייפוד.

פורסם

איפה הוא ביקש נגן 30 גיגה? הוא פשוט שאל אם נגן מסויים שווה קנייה.

וגם לפי דעתי פלאש זה העתיד ולכן אני בכלל מתכוון לקנות את ה iPod touch.

פורסם

שום אייפוד ושום zune. הנגנים היחידים בעולם שכבולים לתוכנות גרועות. פשוט זוועה. יש המון אנשים שמתחרטים על זה שקנו אייפוד רק מהסיבה הזאת.

אפל, מייקרוסופט - תסתכלו על סוני!

פורסם

דוקטור, לגבי המחיר אתה מדבר שטויות.

את ה-ZVM שלי קניתי ב-B&H בניו יורק (פיזית) ביחד עם חבר שקנה Zune באותו מחיר, 219$.

* ד"א, ה-zune החום עולה 210$ (לפחות ב-B&H) כי הם יודעים שהוא מכוער.

ות'אמת להגיד לכם, לא הייתי קונה היום שום נגני הארד דיסק, כי לכל אחד יש חסרונות מעצבנים (וגם לשלי):

ZVM -

* לא תומך בעברית. כנראה שהייתי צריך לחשוב על זה טוב לפני שקניתי אותו.

* התמיכה של קריאטיב בנגננים שלהם לא יותר מידי טובה (ראו ת'רד שפתחתי בפורום הזה), וכבר הזכרתי שאין עברית.

Zune -

* לא תומך בעברית

* אינו יכול לשמש כונן נייד, ואין אפשרות של drag and drop (שני פיטצ'רים שיש רק לקריאטיב בניגוד לשני המתחרים האחרים).

* חובה לעבוד עם תוכנה ייעודית כדי לשים תוכן בנגן (תוכנה דמוית Windows Media Player).

iPod -

* אינו יכול לשמש כונן נייד, ואין אפשרות של drag and drop.

* אמנם יש עברית, אבל אם קנית אותו בחו"ל תצטרך לקנות את העדכון העברי ב-50 שקל מ"ידע" (לפני זה הייתה אפשרות חינמית, כשעוד HebPod.org היה פעיל).

* חובה לעבוד עם תוכנה ייעודית כדי לשים תוכן בנגן (iTunes).

אם יש לך שירים בעברית, אז כמובן שאייפוד היא האפשרות הכי טובה (שמלווה בחסרונות אחרים, שגם לא ציינתי פה: פיטצ'רים למיניהם).

את הקריאטיב אני ממש לא ממליץ לקנות, בגלל הקטע עם העברית. אלא אם כן, אתה מוכן להסתכן ולסמוך על קריאטיב שיוציאו עדכון מתישהו (לא הייתי סומך על זה).

ו-Zune לא הייתי קונה, כי הוא הכי דפוק מכל השלושה, יש לו הכי הרבה חסרונות.

ותאמינו לי, שאם אפילו יש לכם אוסף קטן בעברית, זה מעצבן שאתם לא יכולים לשים אותו על הנגן כמו שצריך (במקרה שלי, שמתי את האוסף, אבל במקום אותיות עבריות, מוצגים סימני שאלה וריבועים).

פורסם

אני ממליץ לך לבדוק מה השתנה ביומיים האחרונים ואז לבוא לפה ולבקש סליחה על זה שאתה לא מעודכן בכלל ועוד טוען שאני מדבר שטויות.

פורסם

זה שהורידו אותו רשמית* ב-50 דולר זה לא אומר שהוא לא היה קיים במחירים יותר נמוכים (קח את הדוגמה שלי מ-b&h).

* http://www.dapreview.net/comment.php?comment.news.4086

זה תחום ורסיטלי הקטע עם המחירים, אתה אפילו יכול למצוא ZVM בפחות מ-200$.

פורסם

כמובן שהמחיר שאתה יכול לקנות בחנות הוא נמוך יותר מהרשמי אבל כשהרשמי יורד ב 50$ אז גם המחיר בחנות יורד בכמעט אותו סכום.

פורסם

קצת פרופורציה אנשים.

לZUNE יש יתרון גדול על הZVM, והIPOD CLASSIC שזה עוד חצי אינטצ' למסך - זה מאד חשוב בנגן כזה.

תוכנה לסינכרון? תאמת חשבתי בהתחלה שזה יהיה באסה, אבל עכשיו אני לא מבין מי לא רוצה את זה. זה פשוט כל כך נוח ששמים להוריד אלבום בלילה ובבוקר יש לך אותו במשרד בלי שעשית כלום.

לא רוצה לסנכרן את המכשיר ככה? פשוט מאד תסמן תV על סינכרון אוטומטי ופשוט תגרור לתוכנה את הקבצים שאתה רוצה לשים. (אני לא ממש רואה סיבה לעשות את זה)

בקשר לDRAG AND DROP, איך שקיבלתי תZUNE השתמשתי בפאטצ' הקטן שמאפשר לך לראות אותו ככונן נייד. תאמת? עוד לא השתמשתי בפיטצ'ר הזה. לא הייתה לי סיבה.

הZUNE גם לא צריך סקין כי הוא לא נשרט, ומרגישים שהחומרה מיוצרת ע"י טושיבה.

בנוסף הוא נבחר לנגן הכי איכותי במבחן שנערך במעבדת AUDIO PERCISION עם מכשור מקצועי - לפי PCMAGAZINE

תאמת? היום הייתי קונה IPOD TOUCH ולו בגלל גודל המסך.

נ.ב

קריאטייב הכריזו בשבוע שעבר על המחליף של הZVM.

פורסם

גם כן מחליף ::)

שקודם ידאגו לנגנים שכבר קיימים. עלובים >:(

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאולי אני יקח בעצם את ה-ZVM במקום ה-ZUNE, מה אתם אומרים כדאי?

וכדאי לקנות את זה בארץ ב-1300 שקל או שיקנה לי חבר של אבא שלי בהונג קונג?

הפחד שלי מהקנייה בהונג קונג, זה שאולי שם תהיה בעיה עם האחריות וכל החיבורים שאולי שונים שם.

וגם אני פוחד שהוא יקנה לי בטעות משהו אחר.

פורסם

כרגע ה ZVM הוא הנגן היחיד מבין שלושת אלה שדיברנו עליהם שלא עבר הורדת מחיר\העלאת נפח בזמן האחרון.

אם חשוב לך כמה מקום יש עליו אז הבחירה ב iPod calssic היא דיי פשוטה, אם לא אז אפשר ללכת על ה ZVM אבל הוא יקר יותר מכל אלטרנטיבה אחרת.

חוץ מזה אם אני לא טועה ל iPod יש יתרון בתחום הבטריה.

פורסם
  • מחבר

1300 זה יקר? ואולי אפילו פחות אם אני יקנה את זה בהונג קונג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים