פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים אתה לא תשתיק אותי בנתיים התחזיות שלי בתחום הקונסולות יתממשו אחת אחת למרות שזה מעצבן אותך אני שואל למה כי אני רוצה לדעת תהסבר שלו לי יש PS2 ואני מתכנן לקנות WII הPS2 מת וחי על ספרית העבר שלו הWII חי וקיים וגם מקבל הרבה מלהיטי הPS2 לפעמים אם שיפורים ככה שהיום העלות תועלת של הPS2 ניראת לי פחות טובה מהעלות תועלת של הWII שמקבל משחקי WII \חלק מהמשחקי PS2 \וכל משחקי הקוביה תואמים לו
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים הייתי מעדיף את ה PS2 כדי לשחק את כל משחקי העבר שלו...ל Wii עדיין לא יצא אפילו משחק אחד שמעניין אותי. ואני רוצה את השלט שלי סטנדרטי, לא את השלט למזגן שלהם
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים יש להם שלט קלסי ושלט של הקוביה למשחקים שתומכים בזה ככה שאני לא מבין מה הבעיה חוץ מיזה RE4 לא מעניין אותך? גירסת הWII הכי טובה בולי מגיע בקרוב וזה גם משחק שהיה חזק בPS2 מטרואיד וזלדה קיבלו ציונים מאוד טובים ואפשרות לשחק במשחקי קוביה לדעתי זה בכלל מצוין
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים הדיון הוא על PS2 ולא על WII (למרות שאתם מנסים או מנסה להפוך אותו לכזה), תחזרו בבקשה לנושא.
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים לא. RE4 ממש ממש לא מעניין אותי. גם שיחקתי עליו ב PS2 ואני ממש ממש לא מבין על מה היה כל ה Fuss...אני מדבר על משחקים כמו GOW כמו Ratchet and Clank כמו Okami...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.