פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים ליאור שאלתי שאולי המעבד שלו הוא הגורם לעניין...כי הוא לא כתב את זה בהודעה הראשונה וחשבתי שאנשים פספסו..בכל מקרה,כנראה שזה רק החיבור של הכרטיסים..
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים מחבר הכול מחובר בהחלטעם הגשר עם הכול יש לי שאלה דיי מפגרתאם לא שמים את הגשר הכרטיס עדיין מזוהה נכון?והאם יש סלי ללא הגשר אצלי יש גשר השאלות ללא קשר למה שהולך אצליאני ממש מודה לכולם על העזרה והרצון הטוב לעזור
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים הכרטיס מזוהה עם הגשר לא מחובר, אבל לא כSLI.זה נותן לך אפשרות להשתמש ב4 מסכים.בדוק כמה אתה מקבל ב3Dmark עם כרטיס אחד.
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים מחבר טוב בדקתי את ביושוק עם סלי ובלי נראה אותו הדבר אפילו יש ירידה בfpsאני משחק על רזולציה 1680 1050כול ההגדרות של המשחק על הכי גבוהבשלב האחרון ממש בתוך המעלית שמסתכלים לכיוון פונטיין 27 אפ פי אס ועם סלי מופעל 28 ובתוך החדש בלי סלי 60 ועם שלי 40 משהו לא בסדר ):
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים חברה תקנו אותי אם אני טועה אבל, הדרייבר שהפיצו עם ביושוק הוא לא בטא? ז"א, יכול להיות שעדיין לא התאימו אותו לSLI.
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים מחבר יתכן שבעצם הבעיה היא ויסטה ולא שום דבר אחר?עשיתי בדיקה וגיליתי משהו דיי מעניין הלוח שלי לא צריך את הגשר של הסלי הוא עושה סלי גם ללא הגשר יתכן והוא מיודע ללוחות ישנים יותרgigabyte ga-m59sli-s5זה הלוח שלי ידוע למישהו על מה אני מדבר?
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים [TY][ link=topic=286543.msg2518558#msg2518558 date=1189026020]יכול להיות שאתה אמור לחבר את חיבור המתח הנוסף ללוח. (מולקס). פותח התרד לבעלי SLI יש אתר מיוחד שבודק את תקינות המערך.כנס לכתובת הבאה WWW.SLIZONE.COM אתר של אנוידיה ותוריד תוכנה שבודקת הם הכל תקין על המערך שלך.עכשיו כמו שאמר הבחור לפני..אתה חייב לחבר את המתח שיש לך ליד הכרטיסים החיבור מולקס הלבן נועד למיקרה של עומס כמו גשר SLI אז אתה נותן מתח מהלוח לכרטיסים עצמם.מומלץ ששני הכרטיסים יהיו מאותו יצרן על מנת שלו יהיה לך הפרשי ביצועים בזכרונות (מה שלך יש שני יצרנים שונים). בכל מיקרה אני לא חושב שזה אמור להשפיע עד כדי כך. תהנה מהם
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים ח.. כמה תגובות ואין תשובה אחת נכונה בכל מקרה.. הגשר של הSLI חייב להיות מחובר, אני מקווה שגם המתח מחובר אצלך ועכשיו לפתרון.. בויסטה יש באג עם SLI כרטיס אחד לא מנוצל.. אתה צריך להוריד את הHOTFIX שמתקן את הבאג הזה http://support.microsoft.com/kb/936710 בהצלחה.
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים מחבר זה כבר מותקן אצלי אבל אם אני מנסה להתקין את זה שוב זה אומר שזה לא מתאים למערכת ההפעלה שלי
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים בכל מקרה יש באג במערכת הפעלה, צריך לחפש HOTFIX, תפתח אשכול בפורום Windows
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים מחבר dx 10אם היה באקס פי כבר הייתי עליו תאמין לי ויסטה לא מציאה גדולה ויש לי מערכת לויסטה ואני יכול להגיד בפה מלא על הפנים מה שהולך עם מערכת ההפעלה הזאתי
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים עזוב בטובך את ה-DX10, אני קניתי כרטיס DX10 פשוט כי הם חזקים בצורה שלא תיאמן ב-DX9C, ואני בינתיים על XP משחק במה שמתחשק לי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.