פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים אני לא מרגיש שיפור משום מה יש לי 2 8800 מישהו יכול לומר לי איך באמת לוודא שזה פעיל וכמה אחוז שיפור אמור להיות תודה
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים תוודא שמגשר ה-SLI מחובר, תוודא שמסומן בדרייבר שאתה עושה שימוש במערך SLI, ותן פה את מפרט המחשב המלא שלך בבקשה
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים מחבר amd dual 5200 giga ram 4 gigabyte m59sli-s5 8800 gts כפול 2 hec 650 w אני חושב שזה הכול הכול מחובר בדריבר מסומן איך אני רואה בשטח תוצאות אין תוכנה שמעידה על פעולה של הכרטיס? ומה בנוע לאובר קלוקינג איך זה הולך פה עכשיו תודה על המענה המהיר
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים הלוואי אני מקבל 10700 ומה זה קשור? יש לו SLI. תקנה SLI תיהיה לך גם תוצאה כזאת
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים ומה זה קשור? יש לו SLI. תקנה SLI תיהיה לך גם תוצאה כזאת תסתכל טוב בכינויי שלו..(זה אותו דבר) כמה זיכרון יש לך בכרטיסים? בכל אחד 640 או 320 MB?
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים מחבר כן והסרתי את הדריבר והתקנתי מחדשיש לי 2 כרטיסים של 2 חברות שונות דרך אגב עקרונית זה אמור לעבוד לא אמור להיות שם בעייה עם זה
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים למה משתווה המעבד הזה בביצועים אל מול אינטל? יש מצב זה הקאץ'? הא? לא ממש קשור לפה... אני רואה שלא עניתה על השאלה הראשונה,האם בדקתה שמחבר ה SLI העליון מחובר? האם חיברתה אותו כמו שצריך? בכול מקרה יש לך אחלה מחשב בלי ה SLI וה SLI לא יהווה שיפור ענקי,אבל לך תדע אוליי אני טועה כשתצליח לחבר אותו תרשום כמה FPS אתה מקבל עם ובלי ה SLI בBioshock . ליאור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.