פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים מחבר זה משהו שהתחיל שבוע שעבר, כל כמה שעות המחשב שלי מתנתק מהאיטנרנט בלי שום סיבה.. אני לא עשיתי משהו מיוחד חוץ מהתקנת half life 2, אולי הsteam גורם לבעיות.עברתי על הnetwork connections ולא ראיתי משהו מיוחד.
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים .... טוב, עכשיו ברצינות... איך מישהו יכול לעזור לך, אם רק אתה יודע איך אתה מחובר?
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים גם לי זה קורה , כל כמה שעות מתנתק לי האינטרנט , הנורה של ה DSL מתנתקת ואחריה הנורה של ה PPP , כבר פעמיים היה אצלנו טכנאי וזה לא עזר.יש לי ראוטר אחד בבית, ושאר המחשבים מתחברים אליו בבית, אין לי מושג מה לעשות .
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים גם לי זה קורה , כל כמה שעות מתנתק לי האינטרנט , הנורה של ה DSL מתנתקת ואחריה הנורה של ה PPP , כבר פעמיים היה אצלנו טכנאי וזה לא עזר.יש לי ראוטר אחד בבית, ושאר המחשבים מתחברים אליו בבית, אין לי מושג מה לעשות .באיזה אופן המחשבים מתחברים לראוטר?איזה ראוטר יש לך ?
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים באיזה אופן המחשבים מתחברים לראוטר? זה לא משנהאיזה ראוטר יש לך ? של בזקavi30, אני לא רואה איך זה בדיוק מתקשר לת'רד הזה.בכל מקרה הבעיה שלך היא בחיבור על הקו. הבעיה יכולה לנבוע מכמה דברים, אבל בגדול זה בד"כ אומר שמחברים משהו ללא פילטר לקו, תבדוק.אם לא עוזר, תתקשרו שוב לבזק שיבדקו איתכם את הקו.
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים ברשת ADSL ניתוקים רבים יכולים לנבוע עקב רעשים מוגזמים על הקו בבית אשר יכול לנבוע מפילטר דפוק או מודם שנדפקומכניס רעשים לקו או גם בעייה אצל ספקית האינטרנט.The Winter King אתה צריך לתת לנו כמה שיותר מידע על מנת שנוכל לעזור לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.