פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים 1.אפשר בבקשה ספרים/מאמרים בעברית עלMCSA ו...MCSE2.מה הדרישות שלהם כדי להיתקבל לשם?3.אפשר לילמוד את זה חוץ מבאוניברסיטה ומכללה?4.אם אני עושה את הקורס לא במכללה ולא בואניברסיטהכמה כסף אני יקבל שאני יעבוד בזה בערך?5.ואיפה אני יכול להיתקבל?
פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים 1. לא ראיתי אף אחד שנותן חומר לימוד טוב בחינם (בטח לא בעברית) בצורה חוקית.או שתשלם לאחד האתרים שמוכרים ערכות למידה עצמית באינטרנט או שתקנה את הספרים של מיקרוסופט (אף אחד מהם לא בעברית).2. כסף.3. כמו שרשום בסעיף 1 אתה יכול ללמוד בעצמך בבית.4. אין שום קשר בין MCSE\MCSA ומשכורת, זה יותר לידע מאשר להתקבל לעבודה.5. ראה סעיף 2.
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים מחבר 2.רק כסף?לא בודקים בגרות וכאלה?3.לא לילמוד לבד אחי היתכוונתי כאילו אם אפשר לעשות קורסים?(מבללי לילמוד באוניברסיטה מכללה?)4.אבל זה מקצוע לא אחי?
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים 2. אך ורק כסף, לא אכפת להם אם לא נגעת בחיים במחשבים ואתה בן 12.3. תלמד איך שבא לך, אבל את המבחנים של מיקרוסופט אתה צריך לעשות במקום מוסמך (בדר"כ מכללות).4. זה מלמד אותך לעבוד עם שרתים של מיקרוסופט וזה יכול לתרום לך הרבה לעבודות מסויימות, יש מקומות שכן יעריכו את זה שיש לך MCSE ביד, אבל אל תצפה שזה יפתח לך דלתות כמו תואר ראשון\שני, זה סך הכל הסמכה של חברה פרטית לא משהו אקדמאי.
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים אכן מדובר רק בכסף. אחי קיבל מכתב שהוא התקבל ללימודי MCSA ונחש מה ? הוא בכלל לא ביקש ללמוד את זה
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים אגב, זה לא רק בנוגע ל MCSE והסמכות של מיקרוסופט אלא לכל הסמכה של חברה פרטית שאתה יכול ללמוד במכללות (הסמכות של סיסקו\צ'קפוינט\לינוקס למינהם וכו וכו...).פשוט לא אכפת להם מי אתה ומה הרקע שלך, אם עברת את המבחנים שלהם אז אתה יודע את החומר (או שחרשת על BRAINDUMPS) ומגיעה לך ה"תעודה".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.