עבור לתוכן

צליל שמפעיל טוויטרים

Featured Replies

פורסם

יש לי מערכת של SHARP וברמקולים יש באס, שני טווטרים קטנים שכתוב שהם Super Tweeter יש טויטר גדול יותר רגיל ויש רדיאטור פאסיבי

ועכשיו בטעות הכנסתי את הטוויטרים פנימה ולאט לאט עם שירים הוצאתי קצת אבל לא מספיק, אז אני מחפש צליל שיפעיל את הטוויטר ואז הוא יצא החוצה.

הדגם של הרמקולים CP-E700 המערכת: CD-E700 המערכת מחוברת למחשב יש לה מחליף דיסקים של 3 דאבל קסטה ורדיו

תמונות:

pict0151kj2.th.jpg

pict0152ly5.th.jpg

pict0153sx6.th.jpg

תודה רבה לעוזרים

פורסם

אפשר תמונת תקריב של החלק שאתה מדבר עליו? בעיקרון טוויטר זה תדרים גבוהים, אבל זה יוצא לא מהעבודה אלא פשוט מהצורה המקורית שלו שהחומר זוכר.

אתה צריך לנסות בעדינות להוציא את זה אם זה מפריע לך. מבחינת סאונד סביר להניח שלא תשמע הבדל.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

הנה תמונות של הטוויטרים:

pict0155li5.th.jpg

pict0156oq8.th.jpg

שים לב באחת התמונה הטוייטר הקטן משמאל למעלה חזר למצב נורמלי, אני רוצה שגם השאר יחזרו למצב נורמלי.

זה שזה לא מספק סאונד יותר איכותי זה לא נורא אבל המצב כרגע לא אסטתי

תודה רבה על התגובה

פורסם

אני מניח שאתה מדבר על החלק האמצעי, כי זה cone ולא dome ממה שאני רואה. מבחינת סאונד אין לך מה לדאוג כי זה סתם מכסה את הרווח שבתוך הסליל של האלמנט. אם אתה לא מצליח להוציא את זה עם האצבעות (מאוד בעדינות שלא תדפוק את זה) אין ממש דרך לסדר את זה מבחינתך.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

עם האצבעות אי אפשר, גם בקושי יש גישה וגם זה כמו שתנסה למשוך פלסטיק חלק וישר = אי אפשר

טוב תודה על העזרה

פורסם

אפשר אם מנסים. כבר לא פעם הוצאתי כאלה דברים. הבעיה היא שברמקולים מסוימים (אולי גם אצלך) פשוט המבנה של הפלסטיק של הרמקול לא מאפשר גישה טובה עם האצבע. אין שום דרך מלבד להוציא את זה פיסית.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים