עבור לתוכן

Enemy Territory: QUAKE Wars - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אל תדאג, עבדו על המשחק 4 שנים ;)

• תגובות 217
  • צפיות 21.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אל תדאג, עבדו על המשחק 4 שנים ;)

הממ הנשמות הנודדות אומרות לי שאכן זאתי יכולה להיות בעיה, תזכור על STALKER עבדו כמעט יובל ולא יצא משהו בסופו של דבר.

פורסם

כשהדמו יוצא אני לומד :S:nixweiss:

חבל...

לימודים או משחקים.. ..אממ.. ברור מה לא?

פורסם

יהיה לו SP.

מה אומר SP?

משחק נגד בוטים,שאתה יכול לעלות שם גם רמות (נותן יותר הנאה למשחק)

זה ממש לא טוב... אנשים ינצלו את העובדה שהבוטים זה לא שחקן עצמאי במחשב שלו במדינה אחרת, וימצאו דרכים לרמות וככה לעלות רמות! ולהשיג יתרון לא הוגן על האחרים >_>

המשחק ממש מזכיר לי את הימים של BF2! יש רכבים מכל הסוגים, אסטרטגיה מוגברת, יש אפילו Rank System...

BF2142 זה כולה מוד של BF2 עם משחקיות הרבה פחות כיפית ומפותחת, שיצא תחת כותרת אחרת רק כדי שתבזבזו יותר כסף...

פורסם

הדבר היחיד שדומה בין 2 המשחקים זה הגרפיקה. ETQW דומה מאוד ל ET הרגיל, אם תבדוק תגלה שחוץ מגרפיקה, תכנון טוב יותר ופחות באגים אין הרבה הבדלים בין ET ל ETQW.

Rank System היה גם ב ET ובמודים של SOF2.

פורסם
  • מחבר

זה ממש לא טוב... אנשים ינצלו את העובדה שהבוטים זה לא שחקן עצמאי במחשב שלו במדינה אחרת, וימצאו דרכים לרמות וככה לעלות רמות! ולהשיג יתרון לא הוגן על האחרים >_>

המשחק ממש מזכיר לי את הימים של BF2! יש רכבים מכל הסוגים, אסטרטגיה מוגברת, יש אפילו Rank System...

BF2142 זה כולה מוד של BF2 עם משחקיות הרבה פחות כיפית ומפותחת, שיצא תחת כותרת אחרת רק כדי שתבזבזו יותר כסף...

את ה XP שאתה משיג בסינגל פלייר, זה לא נכלול בראנקינג הרשמי. זה סתם להנאה.

הXP שאתה משיג בשרתים מדורגים ,זה יכלל בראנקינג הרשמי וגם זה יגרום לך לעלות רמות

פורסם

מי אמר שבדמו זה יהיה מדורג? אולי לא יהיה בכלל מדורג. כמו בBF2142 דמו. או שאני טועה מישהו יכול להגיד ב100 אחוז שבדמו יהיה מדורג? למה זה יהיה ענק.ק. :2gunsfiring:

פורסם
  • מחבר

יש ספירה לאחור עד הדמו באתר הרשמי:

http://www.enemyterritory.com/

פורסם

בטח על השנייה שזה ייצא השרתים יהיו עמוסים :-\.

פורסם

בטח על השנייה שזה ייצא השרתים יהיו עמוסים :-\.

כמו כל משחק טוב :silly:

פורסם

אתם חושבים שהוא יהיה זמין כטורנט?

פורסם

אני כבר משחק ב-בתא חודש, והמשחק נראה באמת מדהים אפילו על כרטיס ענתיקה כמו שלי 6800gs.

למרות ההגבלה רק למפה "Valley", יש משחקיות ממש מהנה במיוחד עם אתם בצד של החייזרים! נשקים מעניינים, ורחפות זה כיף לא נורמלי. :xyxthumbs:

BTW רץ טוב על ויסטה 64X.

פורסם

מאיפה אפשר להוריד את הבטא?

פורסם

מאיפה אפשר להוריד את הבטא?

צריך להרשם דרך fileplanet תמורת "תמלוגים", המבין יבין. ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים