פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים גם אני עדיין עם 30 זה חרא אבל זה כדי שכולם ישחקו באותה רמהמי קבע שאצל כלום זה 30? אולי חלק זה יסתדר להם ומשחקים חלק. זה מעצבן למה אחד מול אחד זה ממש קשה שלא זז חלק .
פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים זה רק אני או שאי אפשר בכלל לשחק בדמו?אני מנסה במצבים של אונליין ושל "מחשב" וזה לא נותן לי להתחיל לשחק.הדבר היחיד שאני מתליח לעשות זה להיות במצב של רוח ולראות את כולם משחקים....מה עושים?
פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים לוחצים L ובוחרים צד.לאחר מכן מתחיל החימום וכשמוכנים לוחצים על F3 ומחכים 30 שניות שהקרב האמיתי יתחיל.
פורסם 2010 במרץ 1315 שנים לא רוצה להעיר את המתים, אבל יש מישהו שמשחק בזה?כבר שנה שאני חורש על המשחק הזה, (המולטי הכי טוב ששיחקתי בו)חוץ מחבר אחד שלי שמשחק ראיתי אולי ישראלי אחד במשחק, תהיתי אם אולי בכל זאת מישהו משחק בו (פשוט זה משחק כל כל טוב, מוזר שהוא לא פופולרי).
פורסם 2010 במרץ 1515 שנים זה אחלה משחק למולטי הכל היה נכון חוץ מהעיתוי.המשחק שוחרר חודש לפני שיצא משחק שסחף איתו את כל חובבי ה FPSCall of Duty 4: Modern Warfare :-X
פורסם 2010 במרץ 1615 שנים BRINK ניראה מצויין, הרבה יותר טוב מ ET אבל התאריך שלו כרגע ה FALL 2010 שזה שוב מול COD והרבה משחקים אחרים...
פורסם 2010 במרץ 1615 שנים טוב הכותר הבא של COD לא מפותח ע"י IW ככה שהעיתוי בסדראבל הולך לצאת MOH הבא שעשוי לטרוף את הקלפים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.