פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים מחבר לא עזר.נכנסתי למשחק שהגעתי לתפריט של המשחק.עשיתי כנס לקונסול: ALT+CTRL+~ואחרי זה כתבתי את כל מה שאמרת כתבתי את 1. ועשיתי ENTER .אחרי זה המשכתי ועשיתי ENTER. ואחרי זה את 2 כתבתי את כולו ולחצתי ENTER. ויצאתי עם ESC . מה לא עשיתי טוב?יש תמונה ככה זה נראה עכשיו .קודם כל אתה צריך לעשות את זה בזמן משחק, וברשת.אחריי שנכנסת למשחק ברשת ולקונסול תכתוב:Seta com_showfps 1com_unlockFPS 1com_unlock_timingMethod 2com_unlock_maxFPS 60בדיוק ככה
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים הגרפיקה שלו יותר טובה משל BF2, המנוע הרבה יותר טוב משל BF2 (בכל זאת מדובר במנוע של ID) ומה משנה איך התפריט ניראה?לא יודע מה אתם רוצים, אני שיחקתי ב BF השונים ובעוד הרבה משחקי רשת, ETQW הרבה יותר טוב מ BF ו ET ודלעתי הוא בין משחקי הרשת הכי טובים שיצאו בשנים האחרונות.כל מילה בסלע אומנם לפי דעתי ET הרגיל יותר זורם ובעיה בQW זה שה"מדיקים" כמעט ולא יעילים
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים זה לא שהמדיק לא יעיל זה שקשה למצוא אחד כזה :-\ אין מספיק שחקנים שהם מדיק ובדרך כלל גם אם אתה מבקש שאחד יבוא לעזור לתת לך נשק או משהו אין מי שיבוא
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים קודם כל אתה צריך לעשות את זה בזמן משחק, וברשת.אחריי שנכנסת למשחק ברשת ולקונסול תכתוב:Seta com_showfps 1com_unlockFPS 1com_unlock_timingMethod 2com_unlock_maxFPS 60בדיוק ככהאני יעשה עכשיו בזמן משחק. אבל שאתה עושה 1 ו 1 ו 2 יעני אתה מתכוון לעשות ENTER? הכונה אני כותב מה שכתוב ב1 ואז עושה ENTER ואחרי זה ממשיך את 1 ועושה ENTER ואחרי זה כותב את כל 2 ועושה ENTER .
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים Seta com_showfps 1Seta com_unlockFPS 1 Seta com_unlock_timingMethod 2 Seta com_unlock_maxFPS 60תנסה ככה לפי הסדר
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים יש שרת ישראלי של ויגיימס ;D213.8.254.38:27733כן הוא גם מופיע בהתחלה של כל השרתים. איזה באסה לשחק שהמשחק לא זז חלק. תשים לב אחי בעמוד הקודם למעלה כתבת ככה Seta come_showfpsממקום ככה Seta com_showfps .
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים מחבר התבלבלתי זה Seta com_showfpsרוני, אני לא מבין למה אתה לא צליח לעשות את הפקודות?תנסה לפי המדריך:http://community.enemyterritory.com/forums/showthread.php?t=2042
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים כי אני עושה מה שאמרת וזה לא עולה לי מעל ה30 FPS. מה שקורה זה שלמעלה בצד ימין את המספר של הFPS רואים. והוא משחק הרבה אבל עד 30 ולא תו..
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים בתפריט של המשחק ובמשחק נגד המחשב עם בוטים, ה-FPS שלך יהיה תמיד 30תשחק ברשת אונליין ותיראה שה-FPS שלך עולה.
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים גגגגגגגוווווווועעעעעעעלללללללללללל נננננננפפפפפפפפפשששששששששש של משחק!!!נקודה.
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים בתפריט של המשחק ובמשחק נגד המחשב עם בוטים, ה-FPS שלך יהיה תמיד 30תשחק ברשת אונליין ותיראה שה-FPS שלך עולה.אני משחק תמיד ברשת וזה רק עד 30 FPS.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.