פורסם 2007 בספטמבר 1118 שנים מישהו יכול להביא קצת תמונות מהדמו?..בעמוד 14 שמו תמונות. במציאות בזמן משחק זה נראה יותר מסריח.
פורסם 2007 בספטמבר 1118 שנים מחבר חברים' date=' מאוד התאכזבתי.שיחקתי בדמו במולטי וממש הגרפיקה לא מחדשת כלום, כבר באטלפילד נראה יותר טוב.וגם התפריט של המשחק מבלבל ונראה מיושן, שמים רזולוצייה במקום אחר וטקסטור במקום אחר וכו'....[b']קיצר, אני כמעט בטוח ב-100% שהוא ייקבל ציון נמוך.ואם לא,?שחקתי רק אתמול קצת. והגרפיקה ממש מיושנת איכס. וBF2142 יותר פצצה נקודה בהרבה הרבה יותר ....BF2142 מוד של BF2.ET:QW משחק חדש לגמרי שפותח במשך 4 שנים.
פורסם 2007 בספטמבר 1118 שנים ממש מעאפנים אתם נראה לי אתה משחקים כמו לא יודע מה רצים ויורים לא מבצעים משימות לא כלוםבקשר לגרפיקה היא טובה מאוד ובשביל להעלות את הרמה למי ששאל אז לוחצים על Options למעלהאחרי זה Settings למעלה משמאל ואחרי יש שלושה טאבים בראשון קובעים רמת פירוט ועוד כל מיני וב Advanced קובעים עודלפי דעתי המשחק מעולה
פורסם 2007 בספטמבר 1118 שנים אני די אוהב תמשחק, אבל ההגבלה של ה30FPS עושה לי כאב ראש מכיוון שזה אקשן מהיר ובוא נגיד ש30FPS זה ממש גבולי ומעצבן, אבל דבר אחד נותר ללא שינוי ההייפ סביב המשחק היה גדול מדי, יותר מדי רעש על כלום וכנראה שבזה זה נגמר.
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים מחבר אני די אוהב תמשחק, אבל ההגבלה של ה30FPS עושה לי כאב ראש מכיוון שזה אקשן מהיר ובוא נגיד ש30FPS זה ממש גבולי ומעצבן, אבל דבר אחד נותר ללא שינוי ההייפ סביב המשחק היה גדול מדי, יותר מדי רעש על כלום וכנראה שבזה זה נגמר.אז תבטל עם פקודות:Com_unlockFPS Com_unlock_max FPS 100אם אתה רוצה לראות FPSSeta com_showfps 1בידיוק' date=' ציפיתי ליותר...[/quote']מה ציפית ליותר מהמשחק?
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים אז תבטל עם פקודות:Com_unlockFPS Com_unlock_max FPS 100אם אתה רוצה לראות FPSSeta com_showfps 1מה ציפית ליותר מהמשחק?ניסיתי את זה, אבל זה רק פועל בONLINE אין לזה שום השפעה במשחק עם בוטים.
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים חייב עזרההההההה. 1. כל רזולציה שאני שם למשל 1200 1600 אני יכול לשים רענון מסך עד 75 ובמשחק אין בחירה והואנמצא לי כניראה על 60 וזה ממש מוריד FPS איך אפשר לסדר את זה? 2. המשחק לא זז חלק גם הגדרות הכי חלשות איך מבטלים את הFPS שהוא רק עד 30 .? מישהו יכול להסביר שלב שלב מה לעשות תודה. 3. בתמונה שצירפתי הצמחיה די אחלה במשחק אבל הקירות וכאלה על הפנים.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים מה ציפית ליותר מהמשחק?הגפיקה של באטלפילד 2 כבר נראית יותר טוב...זה נראה משחק זול שקונים אותו באופיס דיפו ב-50 ש"ח.אולי המשחקיות נחמדה אבל יותר לא יותר מזה...
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים מחבר Fuil-Gaz הגראפיקה טובה יותר מ BF2142 וגם המנוע קל יותר ואין בו באגים כמו המנוע שבBF2142 ו BF2..חייב עזרההההההה. 1. כל רזולציה שאני שם למשל 1200 1600 אני יכול לשים רענון מסך עד 75 ובמשחק אין בחירה והואנמצא לי כניראה על 60 וזה ממש מוריד FPS איך אפשר לסדר את זה? 2. המשחק לא זז חלק גם הגדרות הכי חלשות איך מבטלים את הFPS שהוא רק עד 30 .? מישהו יכול להסביר שלב שלב מה לעשות תודה. 3. בתמונה שצירפתי הצמחיה די אחלה במשחק אבל הקירות וכאלה על הפנים.כנס לקונסול: ALT+CTRL+~קודם כל תעשה שתראה את ה FPS:Seta come_showfps 1אחר כך:com_unlockFPS 1com_unlock_timingMethod 2com_unlock_maxFPS 60
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים Fuil-Gaz הגראפיקה טובה יותר מ BF2142 וגם המנוע קל יותר ואין בו באגים כמו המנוע שבBF2142 ו BF2..דבר ראשון, ככה נראה תפריט של משחק מודל 2007 לעזאזל?!דבר שני, יש מקומות שאני מסתובב אליהם יורד לי הרבה ה-FPS ועוד זה עם קצת שחקנים, תאמין לי זה מנוע גראפי יותר כבד מבאטלפילד.
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים Fuil-Gaz הגראפיקה טובה יותר מ BF2142 וגם המנוע קל יותר ואין בו באגים כמו המנוע שבBF2142 ו BF2..כנס לקונסול: כנס לקונסול: ALT+CTRL+~קודם כל תעשה שתראה את ה FPS:Seta come_showfps 1אחר כך:com_unlockFPS 1com_unlock_timingMethod 2com_unlock_maxFPS 60לא עזר.נכנסתי למשחק שהגעתי לתפריט של המשחק.עשיתי כנס לקונסול: ALT+CTRL+~ואחרי זה כתבתי את כל מה שאמרת כתבתי את 1. ועשיתי ENTER .אחרי זה המשכתי ועשיתי ENTER. ואחרי זה את 2 כתבתי את כולו ולחצתי ENTER. ויצאתי עם ESC . מה לא עשיתי טוב?יש תמונה ככה זה נראה עכשיו .[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים הגרפיקה שלו יותר טובה משל BF2, המנוע הרבה יותר טוב משל BF2 (בכל זאת מדובר במנוע של ID) ומה משנה איך התפריט ניראה?לא יודע מה אתם רוצים, אני שיחקתי ב BF השונים ובעוד הרבה משחקי רשת, ETQW הרבה יותר טוב מ BF ו ET ודלעתי הוא בין משחקי הרשת הכי טובים שיצאו בשנים האחרונות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.