עבור לתוכן

Enemy Territory: QUAKE Wars - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול להביא קצת תמונות מהדמו?..

בעמוד 14 שמו תמונות. במציאות בזמן משחק זה נראה יותר מסריח.

• תגובות 217
  • צפיות 21.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

חברים' date=' מאוד התאכזבתי.

שיחקתי בדמו במולטי וממש הגרפיקה לא מחדשת כלום, כבר באטלפילד נראה יותר טוב.

וגם התפריט של המשחק מבלבל ונראה מיושן, שמים רזולוצייה במקום אחר וטקסטור במקום אחר וכו'....

[b']קיצר, אני כמעט בטוח ב-100% שהוא ייקבל ציון נמוך.

ואם לא,?

שחקתי רק אתמול קצת. והגרפיקה ממש מיושנת איכס. וBF2142 יותר פצצה נקודה בהרבה הרבה יותר ....

BF2142 מוד של BF2.

ET:QW משחק חדש לגמרי שפותח במשך 4 שנים.

פורסם

ממש מעאפנים אתם נראה לי אתה משחקים כמו לא יודע מה רצים ויורים לא מבצעים משימות לא כלום

בקשר לגרפיקה היא טובה מאוד

ובשביל להעלות את הרמה למי ששאל אז לוחצים על Options למעלה

אחרי זה Settings למעלה משמאל ואחרי יש שלושה טאבים בראשון קובעים רמת פירוט ועוד כל מיני וב Advanced קובעים עוד

לפי דעתי המשחק מעולה

פורסם

אני די אוהב תמשחק, אבל ההגבלה של ה30FPS עושה לי כאב ראש מכיוון שזה אקשן מהיר ובוא נגיד ש30FPS זה ממש גבולי ומעצבן, אבל דבר אחד נותר ללא שינוי ההייפ סביב המשחק היה גדול מדי, יותר מדי רעש על כלום וכנראה שבזה זה נגמר.

פורסם

עם זה לא יהיה מולטי חינמי אין לי מה להשקיע

פורסם

עם זה לא יהיה מולטי חינמי אין לי מה להשקיע

בידיוק, ציפיתי ליותר...

פורסם
  • מחבר

אני די אוהב תמשחק, אבל ההגבלה של ה30FPS עושה לי כאב ראש מכיוון שזה אקשן מהיר ובוא נגיד ש30FPS זה ממש גבולי ומעצבן, אבל דבר אחד נותר ללא שינוי ההייפ סביב המשחק היה גדול מדי, יותר מדי רעש על כלום וכנראה שבזה זה נגמר.

אז תבטל עם פקודות:

Com_unlockFPS

Com_unlock_max FPS 100

אם אתה רוצה לראות FPS

Seta com_showfps 1

בידיוק' date=' ציפיתי ליותר...

[/quote']

מה ציפית ליותר מהמשחק?

פורסם

אז תבטל עם פקודות:

Com_unlockFPS

Com_unlock_max FPS 100

אם אתה רוצה לראות FPS

Seta com_showfps 1

מה ציפית ליותר מהמשחק?

ניסיתי את זה, אבל זה רק פועל בONLINE אין לזה שום השפעה במשחק עם בוטים.

פורסם

חייב עזרההההההה. 1. כל רזולציה שאני שם למשל 1200 1600 אני יכול לשים רענון מסך עד 75 ובמשחק אין בחירה והואנמצא לי כניראה על 60 וזה ממש מוריד FPS איך אפשר לסדר את זה? 2. המשחק לא זז חלק גם הגדרות הכי חלשות איך מבטלים את הFPS שהוא רק עד 30 .? מישהו יכול להסביר שלב שלב מה לעשות תודה. 3. בתמונה שצירפתי הצמחיה די אחלה במשחק אבל הקירות וכאלה על הפנים.

[attachment deleted by admin]

פורסם

מה ציפית ליותר מהמשחק?

הגפיקה של באטלפילד 2 כבר נראית יותר טוב...

זה נראה משחק זול שקונים אותו באופיס דיפו ב-50 ש"ח.

אולי המשחקיות נחמדה אבל יותר לא יותר מזה...

פורסם
  • מחבר

Fuil-Gaz הגראפיקה טובה יותר מ BF2142 וגם המנוע קל יותר ואין בו באגים כמו המנוע שבBF2142 ו BF2..

חייב עזרההההההה. 1. כל רזולציה שאני שם למשל 1200 1600 אני יכול לשים רענון מסך עד 75 ובמשחק אין בחירה והואנמצא לי כניראה על 60 וזה ממש מוריד FPS איך אפשר לסדר את זה? 2. המשחק לא זז חלק גם הגדרות הכי חלשות איך מבטלים את הFPS שהוא רק עד 30 .? מישהו יכול להסביר שלב שלב מה לעשות תודה. 3. בתמונה שצירפתי הצמחיה די אחלה במשחק אבל הקירות וכאלה על הפנים.

כנס לקונסול:

ALT+CTRL+~

קודם כל תעשה שתראה את ה FPS:

Seta come_showfps 1

אחר כך:

com_unlockFPS 1

com_unlock_timingMethod 2

com_unlock_maxFPS 60

פורסם

Fuil-Gaz הגראפיקה טובה יותר מ BF2142 וגם המנוע קל יותר ואין בו באגים כמו המנוע שבBF2142 ו BF2..

דבר ראשון, ככה נראה תפריט של משחק מודל 2007 לעזאזל?!

דבר שני, יש מקומות שאני מסתובב אליהם יורד לי הרבה ה-FPS ועוד זה עם קצת שחקנים, תאמין לי זה מנוע גראפי יותר כבד מבאטלפילד.

פורסם

כנס לקונסול:

כנס לקונסול:

ALT+CTRL+~

קודם כל תעשה שתראה את ה FPS:

Seta come_showfps 1

אחר כך:

com_unlockFPS 1

com_unlock_timingMethod 2

com_unlock_maxFPS 60

לא עזר.

נכנסתי למשחק שהגעתי לתפריט של המשחק.

עשיתי

כנס לקונסול:

ALT+CTRL+~

ואחרי זה כתבתי את כל מה שאמרת כתבתי את 1. ועשיתי ENTER .אחרי זה המשכתי ועשיתי ENTER. ואחרי זה את 2 כתבתי את כולו ולחצתי ENTER. ויצאתי עם ESC .

מה לא עשיתי טוב?

יש תמונה ככה זה נראה עכשיו .

[attachment deleted by admin]

פורסם

:lol: :lol:

מצטער, טעיתי בדיון חב'רה.

פורסם

הגרפיקה שלו יותר טובה משל BF2, המנוע הרבה יותר טוב משל BF2 (בכל זאת מדובר במנוע של ID) ומה משנה איך התפריט ניראה?

לא יודע מה אתם רוצים, אני שיחקתי ב BF השונים ובעוד הרבה משחקי רשת, ETQW הרבה יותר טוב מ BF ו ET ודלעתי הוא בין משחקי הרשת הכי טובים שיצאו בשנים האחרונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים