פורסם 2007 בספטמבר 1118 שנים אם אני יכנס לרשת (בינתיים שיחקתי עם בוטים) תמצאו אותי כ IlanF בינתיים הכרטיס מסך לא עושה בעיות, אולי בגלל שלא נגעתי בהגדרות חוץ מרזולוציה... מקווה שישאר ככה ואני יוכל לשחק
פורסם 2007 בספטמבר 1118 שנים משחק נחמד ביותר. אהבתי את המפות הפתוחות ואת המגוון שיש שמה. אבל מה, המשחק טיפה "מצועצע" אני עדיין מעדיף BF2 ... הייתי קונה את המשחק אבל אני לא אקנה אותו כי אני מנסה להיגמל יותר קשה מסיגריות!
פורסם 2007 בספטמבר 1118 שנים חברים, מאוד התאכזבתי.שיחקתי בדמו במולטי וממש הגרפיקה לא מחדשת כלום, כבר באטלפילד נראה יותר טוב.וגם התפריט של המשחק מבלבל ונראה מיושן, שמים רזולוצייה במקום אחר וטקסטור במקום אחר וכו'....קיצר, אני כמעט בטוח ב-100% שהוא ייקבל ציון נמוך.
פורסם 2007 בספטמבר 1118 שנים לכל מי שיש בעיה בהתקנה שיתקין את הדרייבר האחרון של הכרטיס מסך. לבעלי ATI התקינו מכאן: http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx יאללה אני נכנס לשחק! באטלפילד 2 .
פורסם 2007 בספטמבר 1118 שנים חברים' date=' מאוד התאכזבתי.שיחקתי בדמו במולטי וממש הגרפיקה לא מחדשת כלום, כבר באטלפילד נראה יותר טוב.וגם התפריט של המשחק מבלבל ונראה מיושן, שמים רזולוצייה במקום אחר וטקסטור במקום אחר וכו'....קיצר, אני כמעט בטוח ב-100% שהוא ייקבל ציון נמוך.[/quote']מחזק, לא מחדש כלום, נראה מיושן מידי וBF2 מרגיש ומשחק הרבה יותר טוב !
פורסם 2007 בספטמבר 1118 שנים 30 FPS על הכי נמוךךךךך בושה אבל עדיין מישחק חמוד אבל הET הראשון לוקח אותו אני לא הולך להשקיע בזה כסף
פורסם 2007 בספטמבר 1118 שנים מחזק, לא מחדש כלום, נראה מיושן מידי וBF2 מרגיש ומשחק הרבה יותר טוב !אלה בדיוק המילים שחיפשתי
פורסם 2007 בספטמבר 1118 שנים שחקתי רק אתמול קצת. והגרפיקה ממש מיושנת איכס. וBF2142 יותר פצצה נקודה בהרבה הרבה יותר ....
פורסם 2007 בספטמבר 1118 שנים איך לעזאזל מעלים בהגדרות ?!!? זה נראה כמו QUAKE 2 חחח ;D באמת זה נראה ככה רק עם שיפור קל. נראה כמו משחק של 2004 .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.