עבור לתוכן

בעייה באיי סי קיו.

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע למה אבל נגיד אם אני לא נוגע במחשב איזה 10 דקות , האיי סי קיו נכבה לי , והופך ל STAND BY MODE.

ואין לי מושג למה , נראה לי שזה התחיל לקרות אחרי שהתקנתי :

Sygate Personal Firewall PRO 5.

זה מאוד מאוד מעצבן , למישהו יש אולי פיתרון ?

תודה.

פורסם

יכול להיות שהפיירוול הזה סוגר חיבורים לאינטרנט אחרי זמן מסויים שהם לא פעילים בו, ולכן האייסיקיו שלך מתנתק.

אני לא מכיר את הפיירוול הזה, אבל תנסה לחפש בהגדרות שלו אפשרות כזאת ותנסה לבטל אותה.

פורסם

אני משתמש בפיירוול הזה ולא נתקלתי בבעיה. כמו ששנאמר בדוק את ההגדרות של התוכנה ובדוק גם באי סי קיו שלא שינית שם משהו בהגדרות

פורסם
  • מחבר

אני משתמש בפיירוול הזה ולא נתקלתי בבעיה. כמו ששנאמר בדוק את ההגדרות של התוכנה ובדוק גם באי סי קיו שלא שינית שם משהו בהגדרות

תגיד יש לי שאלה בקשר לפיירוול הזה..

האפשרות של BLOCK ALL \ ALLOW ALL מתייחסת לתוכנות או לדברים שניגשים אליי לאינטרנט ואני יכול לקבוע אם אני מאפשר להם כניסה או לא ?

פורסם

הפייר וול חוסם את האייסיקיו בגללל כל הקטע של הפריצות דרכו לכן פשוט תאשר את האייסיקיו בהגדרות

הפייר וול אני לא משתמש בה כך שלא אוכל לעזור לך ממש

פורסם

תגיד יש לי שאלה בקשר לפיירוול הזה..

האפשרות של BLOCK ALL \ ALLOW ALL מתייחסת לתוכנות או לדברים שניגשים אליי לאינטרנט ואני יכול לקבוע אם אני מאפשר להם כניסה או לא ?

BLOCK ALL חוסם כל דבר במחשב: אקספלורר, ICQ, טרויינים וכו'. ALLOW ALL אמור לאפשר כל דבר, אבל יש דברים שהוא עדיין חוסם במצב כזה וצריך לסגור את התוכנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים