פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים מחבר ועדיין כולם ישחקו בו...והם ניסו להכניס טיפה עניין (השיפורים לנשק, הסקילפוינטס של הצניחה) לא שזה מה שיעשה את המשחק למעניין, אבל הי, זה שיפור כולשהוחחח נכוןעריכה:יצאה ביקורת בGAMESPOT, נחמד http://www.gamespot.com/pc/action/medalofhonorairborne/review.html?sid=6178113&tag=topslot;title;2&om_act=convert&om_clk=topslot
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים גיימספוט ידועים כקמצנים ביקורות אחרות (ממוצע 80 ) כאן:http://www.gamestats.com/objects/794/794431/index.html
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים המממ לא משחק מהפכני בשיט, הוא די משעמם ולינארי, אז מה עם הגרפיקה יותר יפה? זה חלק אחד של המשחק, כשהחלק היותר חשוב שזה המשחקיות נשארים אותו הדבר כמו המשחקים הקודמים בסדרה אז זה כבר נהיה משעמם, אין פה חידושים מרהיבים.
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים מאכזבניסיתי את הדמו והמשחק פשוט כבד בצורה שלא מצדיקה את הגרפיקה שלוגם העלילה כבר לא כזאת מציאהמאז MOHAA כל ה MOH לא שווים דקת משחקME WANTS BIOSHOCK 2
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים מחבר דווקה יש לך מה לשפר במשחק לדוגמה סקילים שנים עם הנשקים, זה יכול להיות נחמד...(אבל זה הכל...)
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים מתי המשחק המלא יוצא לחנויות ?ראיתי שיצא ל-Xbox360כרגע הגיע לחנויות גם גרסת המחשב של המשחק
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים המממ לא משחק מהפכני בשיט, הוא די משעמם ולינארי, אז מה עם הגרפיקה יותר יפה? זה חלק אחד של המשחק, כשהחלק היותר חשוב שזה המשחקיות נשארים אותו הדבר כמו המשחקים הקודמים בסדרה אז זה כבר נהיה משעמם, אין פה חידושים מרהיבים.מישהו אמר מהפכני?
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים CpuMinimum: Pentium 4/Athlon 64 or greaterMinimum: 2.8 GHz or greaterSystem RAMMinimum: 1 GBOperating SystemMinimum: Windows XP/Vista Video CardMinimum: 128 MB NVIDIA GeForce 6600 GT or greater (GeForce 6800XT, 6800LE, 7100GS, 7200GS, 7200LE, 7300GS, 7300GT not supported); ATI Radeon X1300 Pro or greater. Laptop versions of these chipsets may work but are not supported.Free Disk SpaceMinimum: 9.1 GB
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים לצטט את ידידיי, גם לי משעמם מאז שסיימתי את ביושוק (אתמול)...כבר אין טעם לחיי.... חוץ מלחכות לביושוק2 או לדיאבלו 3 (לפי המצב ביושוק2 כנראה יצא לפני [ZING לBLIZZARD])יצרו למשחק הזה הרבה הייפ באינטרנט אז אני מקווה שהוא יהיה שווה את זה...
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים לצטט את ידידיי, גם לי משעמם מאז שסיימתי את ביושוק (אתמול)...כבר אין טעם לחיי.... חוץ מלחכות לביושוק2 או לדיאבלו 3 (לפי המצב ביושוק2 כנראה יצא לפני [ZING לBLIZZARD])יצרו למשחק הזה הרבה הייפ באינטרנט אז אני מקווה שהוא יהיה שווה את זה... "כבר אין טעם לחיי", הממ נשמע קצת בעייתי בוא תנסה לשחרר את הנשמה מהכד ולמצוא חיים אחרים חוץ ממשחקי מחשב, אולי קצת חיי חברה? מועדונים? בירות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.