עבור לתוכן

מעוניין לדעת מהי הגרסא האחרונה של הPS2 (נערך)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אני מעוניין לרכוש PS2 ורציתי לדעת מה הדגם גרסא האחרון

כי כל חנות שאני רואה הם כותבים דגם מסויים וכותבים לידו הגרסא החדשה ביותר...

ןאם מישהו ראה מבצע טוב אם אפשר גם לינק...

(נכון שהוא כבר נחשב מיושן אבל בתכלס XBOX360 סובל מבעיות לפי מה שקראתי בפורום ןהPS3 יקר בטירוף

לכן הPS2 עם המשחקים המעולים עד כה ומחיר מדף זול מתמיד פשוט קורץ לי לקנות אותו...)

תודה לעוזרים!

פורסם

תערוך בבקשה את הכותרת על מנת שתכיל את תמצית הדיון. כותרת טובה יכולה להיות "מעוניין לדעת מהי הגרסא האחרונה של ה-PS2" או "קונה PS2, מעוניין לדעת מהי הגרסא המעודכנת של המכשיר".

תודה על עדכון הכותרת.

פורסם

אל תתנצל על קניית PS2.

לדעתי - קניה מומלצת בחום.

תכלס הגרסא לא כ"כ משנה...

פורסם
  • מחבר

ברגע שהוא הפך דק אז כל הגרסאות הם אותו דבר בעצם?

ובכל אופן אני כנראה קונה את הדגם הזה: 77004CB

מישהו מכיר?

שקלתי לקנות את הWII אך דיברתי עם חנות שמוכרת את כל הציוד וקונסולות והוא שאל אותי שאלה פשוטה

מי הולך לשחק בעיקר במכשיר עניתי אני ומידי פעם חברים.

אז הוא אמר לי שהWII מצויין אך זה בעיקר לכאלו שיש להם משפחה גדולה וישחקו עם האחים כי לשחק לבד הוא יהיה די אנמי

לכן המליץ לי את הPS2 שיש לו ים משחקים לתקופה קצרה עד אשר יתקנו את ה 360 והמחיר שך הPS3 ירד...

כנראה שביום חמישי כבר הולך לרכוש.

האם שווה ב 1500 ש"ח ערכה של PS2 מצ'ופפ + 2 שלטים + 2 כבלים מאריכים לשלטים + סטנד אובלי + כרטיס זכרון 16MB?

שוב תודה לעוזרים!

פורסם

מאיפה אתה קונה?

פורסם

גם כשהוא היה עבה לא היה כזה שינוי בין הגרסאות.

השינוי הוא בין המכשיר העבה למכשיר הדק וגם זה בעיקר שינויים חיצוניים ופחות שינויים בתוכנה.

אתה לא תבחין בשינוי בהרצת המשחקים. החומרה בעקרון היא אותו דבר.

אני גם הייתי מעדיף לקנות PS2 על Wii.

הייתי מוותר על הכרטיס זכרון 16 מגה והייתי לוקח מקורי של סוני של 8 מגה (אין מקורי של 16 מגה).

8 מגה זה מספק מעל ומעבר וכבר שמעתי סיפורי זוועה על כרטיסי זכרון לא מקוריים שפשוט הפסיקו לעבוד וכל המשחקים השמורים הלכו.

הייתי גם מחליף את הסטנד אובלי ואת הכבלים המאריכים במפצל ל-4 שחקנים.

פורסם
  • מחבר

ככה,

זה בא כערכה אז אני חושב שאני לא יוכל להחליף דברים בא בכל מקרה אני יבדוק את הנושא

מפצל ל-4 שחקנים אני לא מאמין שאני יצטרך כי בכל מקרה חברים שלי לא בקטע של משחקי וידאו

וגם ככה רוב הפעמים אני ישחק לבד...

מה שכן אולי אני יוותר על דברים על מנת לרכוש אותו בצבע קרמי שהבנתי שהוא דומה ככה לWII או לIPOD...

טעות שלי זה כרטיס 8 MB...

האם הוא מספיק...?

האם המחיר שווה?

פורסם

ברגע שהוא הפך דק אז כל הגרסאות הם אותו דבר בעצם?

ובכל אופן אני כנראה קונה את הדגם הזה: 77004CB

מישהו מכיר?

שקלתי לקנות את הWII אך דיברתי עם חנות שמוכרת את כל הציוד וקונסולות והוא שאל אותי שאלה פשוטה

מי הולך לשחק בעיקר במכשיר עניתי אני ומידי פעם חברים.

אז הוא אמר לי שהWII מצויין אך זה בעיקר לכאלו שיש להם משפחה גדולה וישחקו עם האחים כי לשחק לבד הוא יהיה די אנמי

לכן המליץ לי את הPS2 שיש לו ים משחקים לתקופה קצרה עד אשר יתקנו את ה 360 והמחיר שך הPS3 ירד...

כנראה שביום חמישי כבר הולך לרכוש.

האם שווה ב 1500 ש"ח ערכה של PS2 מצ'ופפ + 2 שלטים + 2 כבלים מאריכים לשלטים + סטנד אובלי + כרטיס זכרון 16MB?

שוב תודה לעוזרים!

תיראה הWII מקבל משחקים כמו בולי\צייד אדם2\PES

ועוד הרבה משחקים שבPS2 נחשבים להיטים בנוסף יש לך משחקי GC ומשחקי WII

זה סך הכל אלף שקל יותר והPS2 ואני אומר לך כאחד שיש לו תקונסולה כבר מת

מה שמפתחים לו היום זה בעיקר זבל ודווקה הWII מקבל יותר ויותר תמיכה מחברות צד שלישי

כולל המשכים לסדרות שהיו בPS2

לדוגמה יש שמועות שממלכת הלבבות 3 תיצא לWII

אני בסוף השנה מתכנן לקנות WII ולדעתי כדי לך לבדוק בגימספוט משחקים שלו לפני שתחליט

כי מטרואיד\RE4\לא גיבורים\ועוד הרבה זה בח לא משחקי משפחות

אתה גם תוכל לשחק בהרבה פורטים מהPS2 כמו בולי לדוגמה ומשחקי קוביה

פורסם
  • מחבר

מצטער על התגובה המאוחרת אבל לא ישבתי על המחשב יומיים (צבא,עבודה)

אני סגור על הPS2 ואני מתכנן שנה הבאה לטוס לארה"ב אז אני מאמין שאני יקנה משם את הWII או 360 או PS3

אני פשוט מת לקונסולה עם מלא משחקים שתשרת אותי לתקופה הקצרה של חצי שנה שנה עד שממש יצאו מלא דברים לקונסולות החדשות

ובטח יצאו גרסאות טובות יותר כמו שקרה עם הPS2 שיצא הSLIMLINE אני לא גיימר מושבע וגם לא חצי מזה

פשוט אני רוצה לשחק בדברים שמה לעשות המחשב שלי כבר לא יכול להריץ.

רציתי לדעת מספר דברים:

1. שמעתי על גרסא אמריקאית שואמרים שהיא יותר חזקה האם זה נכון?

2. האם משחקים בשיטת NTSC יעבדו עם ציפ'? (ציפ' פותח את כל האזורים לא?)

3. האם יש אתר שיכול לתת לי מידע על כל הדגמים שיצאו של הPS2 כדי שאני יוכל לראות מה הדגם האחרון?

פורסם

אם זה ככה אז לך באמת עדיף PS2

כי בארצות הברית הWII זול הרבה הרבה יותר

ואתה קונה תPS2 רק לחצי שנה

פורסם

אני מבקש בלי דיבורים על צ'יפים ועל פריצות או שהדיון יינעל.

לגבי הגרסא האמריקאית היא לא יותר חזקה אלא זהה בחומרה לשאר הגרסאות, כנראה קראת פרסום מוטעה באחת החנויות שמנסות למכור את הגרסא האמריקאית.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים