עבור לתוכן

לא שווה לקנות כרטיס מסך DX10

Featured Replies

• תגובות 30
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

2dqj3hx.jpg

פורסם

אז מה עדיף? כרטיסי DX8? אולי voodoo?

פורסם
  • מחבר

לחכות

פורסם

זה לא משחק זו תוכנת בנצמארק

ווזה לא מדד לעוצמת הכרטיס במשחקים ראה לדוגמאה את ביושוק שתומך בDX10 ורץ מעולה

הבנצמרק מיועד לכרטיסים שעתידים לרוץ הרי לא ציפיתה שירוץ לך בFPS של 100 בתוכנה שרק יצאה עכשיו לשוק ומטרתה לבדוק כרטיסים עתידיים

פורסם

שמתם לב שהם רשמו בגרף "8800GTX 640MB"?

פורסם

ווזה לא מדד לעוצמת הכרטיס במשחקים ראה לדוגמאה את ביושוק שתומך בDX10 ורץ מעולה

ביושוק הוא לא דוגמא טובה למשחק DX10

פורסם
  • מחבר

רואים בסרטון הגדול[שבלינק] שכרטיס מסך מתאמצ

פורסם

אולי מספיק עם דיוני "כרטיסי DX10 לא שווים"? זה כבר לא רלוונטי ונמאס.

מי שרוצה לקנות כרטיס חדש וחזק יקנה כרטיס DX10 מהסיבה הפשוטה שבמקרה אלו הם הכרטיסים הכי חזקים. לא כי הם DX10.

מי שרוצה לקנות כרטיס בינוני ותקציבי יקנה את הכרטיס שהכי משתלם ביחס מחיר ביצועים, ושוב - בלי קשר להיותו DX10.

אם כרטיס הוא DX10 או לא כבר לא צריך לעניין אף אחד, נראה לי שהרוב כבר הבינו את זה. DX10 לא יחולל מהפיכות, ולא משפיע בכלל על הפרמטרים החשובים באמת - יחסי מחיר/ ביצועים, מידת התחממות ורעש.

וכרטים כמו 8800GTS 320MB למשל, שעונה על 3 הפרמטרים בצורה טובה, הוא קנייה מצויינת בלי קשר לכך שהוא תומך ב DX10.

ואת אותו דבר בדיוק אפשר לומר גם לגבי כרטיס תקציבי כמו 1950PRO.

פורסם

"לא שווה ליקנות כרטיסי מסך DX10", מי אמר ביכלל ששווה ליקנות, עם אתה קונה כרטיס של השוק הבינוני\נמוך זה מישתלם ליקנות עכשיו, למרות שהם ב-DX10 צולעים, 9800 יצא אוליי בין חצי שנה לשנה עם לא יותר, ואחרי אוליי חצי שנה מהיציאה יצאו הדגמים 9600\9500, כמו שכול הזמן קורה.

אני לא יודע מה יהיה בעתיד אבל העתיד הזה עוד רחוק מאיתנו, וגם הוא אני אומר לכם לא יהיה מישתלם, לדעתי צריך ליקנות כרטיס מסך עוד דור אחרי ה-9800

אז תתחילו ליראות מה שווה ה-DX10, והכרטיסי המסך.

פורסם

נראה לי שהרוב כבר הבינו את זה. DX10 לא יחולל מהפיכות, ולא משפיע בכלל על הפרמטרים החשובים באמת - יחסי מחיר/ ביצועים, מידת התחממות ורעש.

במשחק Call of Juarez ה-DX10 בהחלט מחולל מהפכה.

http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTM4NCw2LCxoZW50aHVzaWFzdA==

[attachment deleted by admin]

פורסם

כל דבר שנעשה תחת DX10 יכול להיעשות תחת DX9. הכל. העובדה שיש הבדלים גדולים כאלה נובעת אך ורק מהבחירה של מפתחי המשחק.

פלטפורמת DX10 לא תגרום לנקודת מפנה שבאמת מצדיקה את ההתלבטות אם לקנות כרטיס רק כי הוא DX10.

פורסם

אבל אתה שוכח את העובדה שה-DX10, עוד לא מנצלים את הפוטנציאל שלו, א כי אין כרטיסי מסך חזקים שיריצו נורמלי בהגדרות גבוהות עם רזולוציות מטורפות.

ב אין משחקים שמנצלים את השימוש ב-DX10 וגם חלק מהמשחקים בנויים מ-DX9 ורק שידרגו את המנוע הגרפי ל-DX10, אז מה שאני מנסה להגיד DX10 שווה משהו אבל בעתיד ניראה את זה.

פורסם
  • מחבר

"לא שווה ליקנות כרטיסי מסך DX10"' date=' מי אמר ביכלל ששווה ליקנות, עם אתה קונה כרטיס של השוק הבינוני\נמוך זה מישתלם ליקנות עכשיו, למרות שהם ב-DX10 צולעים, 9800 יצא אוליי בין חצי שנה לשנה עם לא יותר, ואחרי אוליי חצי שנה מהיציאה יצאו הדגמים 9600\9500, כמו שכול הזמן קורה.

אני לא יודע מה יהיה בעתיד אבל העתיד הזה עוד רחוק מאיתנו, וגם הוא אני אומר לכם לא יהיה מישתלם, לדעתי צריך ליקנות כרטיס מסך עוד דור אחרי ה-9800

אז תתחילו ליראות מה שווה ה-DX10, והכרטיסי המסך.

[/quote']

אני טוען פשוט שאם אפילו נשקיע בכרטיס מסך הכי טוב נצתרך לשדרג אותו בזמן הקרוב כדי להנות ממשחק DX10 ברוז גבוהה יחסית [אם לא גבוהה מה הטעם של ה DX10 זה כמו לראות HD בטיוי רגיל]

פורסם

נכון אתה צודק אבל גם טועה אתה מכליל את כול השוק כשוק רק גבוה, וזו הטעות שלך.

אני רשמתי כרטיסי מסך שהם DX10 לשוק הנמוך, אתה לא יכול להשוות 9800 עם 8600 לדוגמא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים