פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים מחבר מאיזה בחינה הוא לא מומלץ?? קראיתי בכמה אתרים וראיתי שממליצים עליו מאד קיבל 4 מתוך 5 ואתה אומר שזה לא מספיק?? תגיד לי מה לא מומלץ ואם הוא קטן מה לא נכנס בו מבחינת הגודל??
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים אני באמת לא מבין מה הבעי..אתה אוהב אותו ככל הנראה..קראת בכמה אתרים שהוא טוב..תקנה אותו.כל המארזים שהציעו לך פה יהיו עדיפים אבל אם אתה מתעקש אז בסדר.תתחדש
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים הוא ממולץ לפני שנתיים אולי, היום עם כל המעבדים וכרטיסי המסך שבהרבה יותר חמים לא הייתי ממליץ עליו , חוץ מזה כרטיס כמו GTX לא יכנס לתוכו...
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים מחבר נו אז מה אתה כן ממליץ?? רק על האפולו ???? אני לא אוהב את האפולו מבחינת צורה חסר לי משהו...... בקיצר אתם אומרים לקנות רק אפולו וזהו?(למרות שאני שונא תמארז)???
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים מחבר אני יקח או את הסגיטה או תאפולו .... למרות שאני לא אוהב תמארזים האלה יש בהם משהו שהורס(זה יותר באפולו מאשר בסגיטה אבל על הסגיטה לא ממליצים בלי שום סיבה)
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים התוכחת וביקשת המלצות אחרות במשך כל הזמן הזה ועכשיו אתה אומר שתיקח את המארזים שהוצעו לך בהודעה הראשונה?הסופרנו VX נמכר בכ-270 ש"ח והוא בהחלט יפה לדעתי..http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3111
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים מחבר התווכחתי ואני עדיין יתווכח כי אני מחפש עוד מארזים טובים לא אם יגידו לי לקחת משהו מסויים לקחת ישר סך הכל בדקתי אם יש עוד עכשיו שאני רואה שאין משהו מעניין חשבתי אולי לחזור למארזים הקודמים עכשיו אתה מבין?בקשר למארז שהבאת הוא נראה כמו מארז ג'נרי ... עדיך כבר לקנות ג'נרי ולקנות מאווררים ויצא אותו מחיר...טוב אפשר לנעול את הנושא אני כבר יעשה את ההחלטה שלי ... למרות שאין הרבה ברירות
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים מחבר תגיד מה דעתכם על המארזים של A-TOP ראיתי כמה מארזים שלהם שנראים טוב אבל אני שואל אותכם אם המארזים האלה טובים??
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים מחבר אז אתה אומר שרק אפולו שווה משהו בסכום הזה??? הסגיטה גם ברמה שלו(אני שואל אותך אל תגיד לי מה אומרים אלא רק את מה שאתה חושב)???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.