פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים אני מחפש מארז עד 400 שקלאבל מארז שהוא לא אפולו או סגיטטה אני רוצה עוד מארז שמומלץ אז מה אתם ממליצים ??(שוב אני אומר לא רוצה אפולו ומעדיף אחד שהוא לא סגיטה כי אני רוצה לראות עוד דגמים תודה)תודה מראש לעוזרים
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים מחבר זה שיש מלא דיונים אני יודע אבל עוד לא ראיתי הצעה למארז שהוא לא אפולו או הסגיטה!!!
פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים מחבר אני רוצה עוד מארזים טובים בשביל לקבל החלטה סופית..... אז בבקשה במקום לשאול שאלות תנו לי תשובות בבקשה אני רוצה מארז עד כ 400 שקל שהוא לא סגיטה או אפולו עריכה: איך הסופרנו של thermathek?(זה עם מלא שגיאות כתיב ... חח אני לא יודע לרשום )
פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים Thermaltake..ואם להגיד ת'אמת,הוא פשוט דוחה אותי כל פעם מחדש שאני רואה אותו.
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים מחבר הינה אז בוא תמליץ לי על מארז שהוא לא אפולו והוא לא סגיטה והוא בתקציב שלי?? אני לא מבין למה אף אחד לא ממליץ לי? אני צריך המלצות לא הגיוני שאין עוד אז בבקשה שמישהו ימליץ על עוד מארז בבקשה
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים מחבר אני מחפש צורה יפה שלא יהיה מרובע אלא שיהיה משהו קצת יותר יפה ממרובע . משהו שיהיה מאורר בצורה טובה ושיהיה יחסית קר. אני לא הכי מתחבר לאפולו ולסגיטה ובגלל זה אני מחפש מארז אחר אז בגלל זה אני מחפש עוד מארזיםאולי בתקציב של כ 450 כן יש מארזים? אם יש כמה הם עולים? תודה לעוזרים
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים נו אז הצעתי לך את ה-cooler master כבר..מה עוד אתה רוצה? אין הרבה מארזים איכותיים בתקציב הזה..ואת מה שיש אמרנו לך.6920 שך compucase כן מוצא חן בעינך?כעיקרון,רוב המארזים היפים הם ג'נריים או לא איכותיים
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים אני אישית? cooler master..אבל מעורבת פה הרבה העדפה אישית. גם האפולו וגם ה-CM מעולים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.