עבור לתוכן

השוואה בין מס' כרטיסי מסך ל-AGP - מה הכי כדאי מבחינת יחס ביצועים\ יעילות?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש כרטיס מסך חדש למחשב שלי, מכיוון וה-GF6800 פשוט לא מצליח לסחוב מספיק טוב משחקים היום [דוגמא קלאסית לכך היא BIOSHOCK, שפשוט חונק את הכרטיס מסך שלי]...אני מחפש כרטיס מסך שיהיה במחיר נורמאלי ויריץ משחקים נורמאלי, ויחזיק עוד פרק זמן של שנה ואולי יותר.

כל הכ. מסך הם מנעה מחשבים:

1) Geforce 7600GS 512MB AGP מחיר: 950 ש"ח

2) Leadtek winfast A7600GS TDH 256MB AGP מחיר: 565 ש"ח

3) Sapphire ATI Radeon X1950GT 256MB AGP מחיר: 850 ש"ח

4) BFG Geforce 7600GS OC 512MB AGP מחיר: 840 ש"ח

5) Sapphire ATI Radeon X1950 Pro 512MB AGP מחיר: 1000 ש"ח.

חוץ מזה- אם למישהו יש הצעות יותר טובות מחנויות אחרות שהוא מכיר- מוזמן לפרסם פה.

ודברו חופשי - אם אתם חושבים שאני טמבל שאני מסתכל על הכרטיסי מסך האלה, ו\או קונה כרטיס מסך עכשיו - אתם מוזמנים לאמר את זה. [למרות שעדיף שתשמרו את זה לעצמכם, אני רוצה כרטיס מסך ועכשיו :jump: , עם DX10, בלי DX10, לא איכפת לי].

פורסם

לך על ה-Sapphire ATI Radeon X1950GT 256MB AGP, עם אתה הולך לשחק על רזולוציות שלא עולה על 1280x1024

עם אתה הולך לשחק מעל לרזולוצייה 1280x1024, אז תיקנה את ה-Sapphire ATI Radeon X1950 Pro 512MB AGP

פורסם

apphire ATI Radeon X1950 Pro 512MB AGP

הוא כרטיס טוב... אבל לא לא מבין למה לקנות טכנולוגיה כזאת ישנה...

זה לא דירקטס 10 וזה agp (טכנולוגיה שעוברת מוות איטי)

אז אני מציע לך לקנות מחשב חדש ולא לבזבז סתם כסף

פורסם
  • מחבר

אני בצבא, ואין לי כסף למחשב חדש [וסביר להניח שעד שאני אשתחרר- גם לא יהיה לי כסף למחשב חדש]..רק באזרחות אני יכול לארגן כסף למחשב חדש. וזה לא אופצייה כרגע כי יש לי עוד פאקינג שנתיים.

הקיצר- הX1950PRO יעשה את העבודה? אבל זה לא קצת מוגזם ללכת על כרטיס שעולה 1000 ש"ח?

P.S- אני חייב AGP כי זה מה שהלוח אם תומך, להחליף את הלוח אם אומר שצריך להחליף גם את המעבד, כי הוא מסוקט 754, וזה בכלל לא בא בחשבון, כי זה בערך כמו לקנות מחשב חדש.

פורסם

תקנה מתאם בין AGP ל-PCI-E

פורסם

קח את הGT :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תקנה מתאם בין AGP ל-PCI-E

לא קיים

המתאים היחידי שיש בשוק זה מתאים מ-PCI-E ל-AGP ולא ההפך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים