עבור לתוכן

עזרה: HDMI->DVI מחשב לטלויזיה

Featured Replies

פורסם

היי לכולם.

רכשתי כבל HDMI ->DVI את המחשב שלי לטלויזיה על מנת שאוכל לראות סרטי DVD ולשחק משחקים ב LCD 42. לאחר שחיברתי את הכבל, בטלויזיה יש מסך כחול ואני לא רואה את מסך המחשב דרכה. האם יש כיוון מסויים או הפעלה ספציפית במחשב?

כרטיס מסך מופיע בחתימה.

תודה לעוזרים.

פורסם

איך הטלוויזיה שלך היתה מחוברת עד עכשיו למחשב, אם בכלל ?

פורסם

הגדרת בכרטיס מסך תצוגה גם בטלוויזיה?

פורסם
  • מחבר

שום דבר לא היה מוגדר עד עכשיו. הטלויזיה חדשה וגם המחשב. לא הגדרתי כלום כי אני באמת לא יודע איך לעשות את זה.. אז אם מישהו יוכל להדריך אותי אני אודה מאוד.

ד"א, קניתי בנוסף גם כבל אודיו וכבל RCA כדי להפוך את המחשב ל HTPC מושלם (מקווה שאני לא אסתבך בזה) ;)

פורסם

אני מציע לך קודם כל לחבר את המחשב למסך מחשב רגיל, עדיף עם חיבור DVI. אחרי שהכל עובד תקין, לנתק מהמסך ולחבר עם הכבל שקנית בין המחשב לטלויזיה. להפעיל אותה על חיבור ה HDMI ולהדליק את המחשב. כנראה תצטרך פעם אחת לכוון את הרזולוציה כדי שיראו טוב וזהו.

פורסם

למה לסבך את החיים? לחבר בכבל HDMI>DVI להגדיר תצוגה כפולה בלוח בקרה של הכרטיס מסך וזהו.

פורסם
  • מחבר

יש לי 2 יציאות DVI בכרטיס מסך, ככה שאין צורך להחליף חיבורים כל פעם.

אני מעביר בטלויזיה למצב HDMI ו-PC אבל לא רואים תמונה.

איך מעבירים בכרטיס מסך למצב כפול?

פורסם

לחצן ימני על שולחן העבודה>NVIDIA DISPLAY. אני לא יודע איך זה בתצוגה החדשה של הלוח בקרה, אם זה מה שיש לך, אבל תחפש לשונית

שכתוב בה nView ותחפש שם clone

פורסם
  • מחבר

זה נמצא אצלי במצב של שכפול (clone) ועדיין אין כלום.

כשאני משחק בהגדרות רואים תזוזה מסויימת בטלויזיה.. אבל אין תמונה.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי וניסיתי - כלום :'(

מישהו יכול לייעץ מה לעשות שעוד לא עשיתי?

פורסם

יש לי את אותו סטאפ בחדר רק שהטלוויזיה "26 והחיבור DVI-DVI. אם אני זוכר נכון אחרי שאתה מדליק מחדש את המחשב הוא מזהה אצלך את החיבור של הטלוויזיה ונותן לה שם, אצלי זה "LG TV". ב- nview display settings אחרי שהגדרת CLONE אתה מוריד או שם (בהתאם למה שאתה צריך) את ה-וי מה- make this the primary display וככה זה יחליף לך בין ההגדרות של הטלוויזיה למסך האחר שלך, כל פעם לפי המסך שבו אתה רוצה להשתמש. אם כתוב לך NO SIGNAL על הטלוויזיה או משהו בסגנון, סימן שהיא לא מסוגלת להציג את הרזולוצייה שקבעת לה. אני מניח שהטלוויזיה שלך היא 720P, כלומר 1366*768. תדליק את שני המסכים בו זמנית ותשים רזולוצייה סטנדרטית שלא עולה על הרזולוצייה הנ"ל (1360*768, 1280*720, 800*600) ואמורה להופיע תמונה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה. נראה לי שהבעיה מתחילה בכלל מהעובדה שהמחשב לא מזהה חומרה חדשה בזמן ההפעלה..

די התייאשתי מכל הסיפור :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים