עבור לתוכן

כרטיס רשת לא מגיב!

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי מחשב (לא זה שבמפרט שלי) שאמור להתחבר לראוטר (שמוגדר טוב ויש מחשבים שמחוברים אליו כבר) יש לו מערכת הפעלה win98se

הכל מוגדר כמו שצריך (ההגדרות מועתקות משאר המחשבים) אבל המחשב לא מגיב בשום אופן לפינגים ולא מצליח להתחבר

הנורה של הכרטיס רשת דולקת וגם בדקתי את הכבל הוא תקין

ניסיתי להתקין מחדש כרטיס רשת ואת הווינדוס...

למישהו יש רעיונות?

אגב כשאני עושה ipconfig מופיעים לי 3 כרטיסים 2 מהם בעלי פרטים ריקים (זא 0.0.0.0) והשלישי זה בעצם הכרטיס רשת שלי שבו מופיעים הפרטים שאני קבעתי לו

בדקתי רק הכרטיסים שאומרים להיות מותקנים מותקנים...למישהו יש רעיונות?

פורסם

אוקיי אז כמה דברים:

א. כשאמרת שההגדרות מועתקות משאר המחשבים, אם קבעת אייפי ספיציפי לכל מחשב, אני מקווה שלא העתקת את אותו האייפי משאר המחשבים. כי צריך אייפי שונה על כל מחשב.

ב. בטוח שהכבל תקין והוא כבל רשת ישר ולא מוצלב?

ג. נסה אולי להחליף כרטיס רשת. אולי הכרטיס עצמו פגום.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז כמה דברים:

א. כשאמרת שההגדרות מועתקות משאר המחשבים, אם קבעת אייפי ספיציפי לכל מחשב, אני מקווה שלא העתקת את אותו האייפי משאר המחשבים. כי צריך אייפי שונה על כל מחשב.

ב. בטוח שהכבל תקין והוא כבל רשת ישר ולא מוצלב?

ג. נסה אולי להחליף כרטיס רשת. אולי הכרטיס עצמו פגום.

א. בטח שהחלפתי

ב. נבדק

ג. גם נוסה!

פורסם

אז רגע, כשהחלפת כרטיס רשת, הרשת עבדה או לא?

כדי שנדע אם הבעייה בכרטיס או במשהו אחר.

אם הרשת עדיין לא עבדה גם עם כרטיס אחר, נסה אולי להחליף את הפורט שאתה מחבר אליו את הכבל. אולי היציאה עצמה לא תקינה.

ואיך בדקת שהכבל תקין? ניסית לשים אותו על מחשב אחר שעובד ולראות אם עדיין עובד? או לחילופין, ניסית לקחת כבל ממחשב אחר ולשים אותו על המחשב הזה?

פשוט הבעייה צריכה להיות 90% בחומרה, כי אמרת שההגדרות מועתקות בדיוק מהמחשבים האחרים.

פורסם
  • מחבר

א. החלפת כרטיס לא עבדה

ב. זה כבל שהיה מחובר למחשב אחר ברשת ועבד איתו

פורסם

הההממממ.........

ממשיכים לבדוק בעיות חומרה:

א. אז ניסית להחליף את הפורט שהכבל מהמחשב הזה מחובר אליו ביציאות שעל הראוטר? אולי היציאה עצמה לא תקינה. נסה להחליף את החיבור של המחשב הזה ומחשב אחר על הראוטר.

ב. נסה להחליף את הסלוט על הלוח אם שעליו מחובר הכרטיס רשת. אולי הסלוט עצמו בלוח אם לא תקין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים