פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים מחבר בדוק אחי ? יש איזה מקום בו אוכל לעיין במה שנקרה גזרי דין לנהגים חדשים וכאלה ? תודה מראש .
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים א. שלילה מנהלתית ל-30 יום, ללא משפט (מבוצע ע"י קצין משטרה).ב. זימון למשפט, שבסופו כנראה יקבל קנס (משהו כמו 1000-1500 ש"ח), שלילה נוספת, והארכת תקופת נהג חדש.
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים בגלל שזה מצלמה, אתה יכול להעביר את זה לאמא/אבא/סבתא הם לא נהגים חדשים זה יהיה פחות חמור.
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים 1. נהג חדש שעובר באדום דינו לרוב שלילה + על תנאי + נקודות + קנס של 1,000 ש"ח2. לדעתי, נהג חדש שעבר באדום צריך לעבור טסט מחדש, שלילה לחצי שנה, סיור בבית לוינשטיין ועזרה לנפגע תאונת דרכים במשך חודש.אחרי חצי שנה שהוא יעלה על הכביש קיבלנו נהג חדש לגמרי.
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים מחבר אחי זה הקטע אפשר לעביר את זה ואת זה אני יודע. אני רוצה לעביר את העברה עליי(תמורת תגמול נאה), אבל אני נהג חדש ורציתי לדעת מה ההשלחות של זה... כנראה לא אלך על זה כי לא בא לי זימון למשפט ושלילה ... אלא אם אתם אומרים אחרת ??
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים יש לך כבר נק' על עבירת תנועה חמורה (מהירות וכו' ) ?כי אם כן אז ישלחו אותך גם לנהיגה מונעת ..
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים קודם הוא יזומן לשימוע בפני קצין משטרה, אם לא תהיה לו סיבה טובה (גל צונאמי רדף אחריי) הוא יכול לצפות לשלילה מנהלתית של חודש וזימון למשפטואז הנהג החדש יכיר את השלישיה הפותחת במשפט: קנס, שלילה, ושלילה על תנאיכתוצאה מהשלילה גם תקופת ה"נהג חדש" תתארך
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים שאחד ההורים שלך יגיד שזה היה הוא ושיגיד שהרמזור עובר מירוק לכתום בלי להבהב והוא לא הספיק לעצור שכן אם היה עושה זאת, האוטו מאחוריו היה מתנגש בו.
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים חברה...אני לא יודע אם זה מופיע בכללים של הפורום אבל זה צריך: תפסיקו לייעץ למישהו לקחת על עצמו עבירה של מישהו אחר.אם להזכירכם, זה מנוגד לחוק. זה לא כאילו מישהו ממכם פה באמת אנונימי או משהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.