עבור לתוכן

המלצה לקירור לE4300

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני צריך המלצה לקירור לE4300

הגיע הזמן כבר לOC ;)

התקציב 200-250 ש"ח.

חשבתי ללכת על הTUNIQ אבל אני כנראה יוותר עליו כי הוא כבד מאוד ויכול לגרום נזק ללוח.

גם ככה אני לא מתכוון להוציא למעבד את ה"מיץ".

פורסם

אם הלוח מחוזק כמו שצריך למארז, אין סיבה שהוא יגרום לו נזק, אתה יכול בכיף ללכת על קירורים ששוקלים כמעט קילו, למשל ה-TUNIQUE TOWER 120 או ה-SCYTHE INFINITY ;)

פורסם

שני הקירורים שהומלצו מעלי בסדר גמור ,אתה יכול ללכת גם על ה BT VX ...שעולה גם איזה 240 שח ואותה רמה כמעט ,או ללכת על ה ARCTIC FREEZER ...שיותר זול וגם מספק תוצאות די טובות .

פורסם

במהירות מקסימאלית הפריזר שלי רועש, וה-VX זה תלוי באיזה מארז משתמשים, אם יש בו איזשהו חור מעל תושבת המעבד, אז ה-VX בסדר, אם לא, עדיף ללכת על קירור כמו שלושת האחרים שהוזכרו פה, שזורקים אוויר ישירות אל המאוורר שבאחורי המארז, שהרי זורק אוויר אל מחוץ למארז וככה הקירור משתפר משמעותית ;)

פורסם

תכלס אתה צודק שככה האוויר החם ישר נפלט בחוץ וזה טוב ,אבל ל BT ו ל ARCTIC -F יש אופציה לקרר את הלוח ,וה NB שזה יתרון לדעתי .(האוויר שמגיע נכון הוא לא הכי קר אבל הוא עדיף מזה שהאוויר נחם נשאר באותו מקום ככה הוא מתפזר לפחות ,אז גם לו יש יתרון .

פורסם
  • מחבר

הBT VX יותר קל מהTUNIQ?

פורסם

אם אתה חייב לדעת, נדמה לי שה-VX יותר קל.

מצד שני, כמו שאמרתי קודם, אם הקירור מחובר כמו שצריך ללוח, והלוח מחובר כמו שצריך למארז, אין סיבה שמשקל יהיה פקטור בזמן קניה של גוף קירור למעבד ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים