עבור לתוכן

הVOODOO3 שלי כבר לא סוחב (משום מה).

Featured Replies

פורסם

יש היום כבר כמה משחקים חדשים שלא תומכים בVOODOO3 (זה מצויין במפורש).

גם אם המשחקים תומכים, הגרפיקה גרועה, מפוקסלת, ודי קשה לשחק ככה.

בזמן טוב החלטתי להחליף את הוודו המזדקן, ויש לי מספר שאלות:

1. מה המחיר של הATI READON 8500 בארה"ב? כי אני מתלבט בינו לבין http://www.zigzag2000.co.il/cgi-bin/cgiwrap/zigzag2000/more_info.cgi?sp=3D%20Prophet%20III%20Titanium%20200%20-%20GeForce%203%20Titanium%20200, ואני רוצה לקנות את הזול מבינהם (אני נוסע לארה"ב בפסח).

2. אני מניח שאני לא יצליח לנצל את הכרטיס עד הסוף, בגלל שאר רכיבי החומרה אצלי. יש לי Intel Pentium 500 Mhz, והלוח אם הוא של MSI ותומך בX2 ויש פה (sisoft sandra 2002) עוד כמה פרטים על החריץ AGP ובכלל על הלוח, תגידו אם צריך אותם.

ולסיום, שאלה לא קשורה-עכשיו מחירי הזכרונות עלו עוד פעם, וזה כבר ממש מוגזם, הם גם יתחילו לרדת מתישהו? במה זה תלוי?

פורסם

אם כבר אנחנו בכרטיסי מסך ראיתי:

Abit Siluro Geforce 3-Ti200

ב1040 שקל

האם הכרטיס כדאי?

פורסם

תקנה את Hercules GeForce 2 Ti זה הכרטיס הכי טוב בשבילך. קודם כל המשחקים ירוצו הרבה יותר מהר, כרטיסים יותר טובים מזה כמו GeForce 3 Ti למיניהם, פשוט לא ינצלו את עצמם על המחשב ופשוט חבל על ההשקעה. הוא עולה בארץ איזה 700 ומשהו ש"ח, ותצטרך לחכות שבוע שבועיים כי הם נשארו בלי מלאי (היבואנים). אבל זה הכרטיס של הרקולס (הפילטרים הכי טובים) אז שווה לחכות.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה רבה, סוף סוף מישהו הגיב.

דבר שני, אני חושב שאני ילך על הGF3\ריידון 8500 והכרטיס יעבור איתי גם למחשב הבא, בגלל זה המחיר הוא הקובע.

עוד תגובות?

פורסם

אתה חייב לחשוב קדימה על המערכות הבאות שלך. אני עברתי בדיוק את מה שאתה עובר.

היה לי voodoo 3 ו 450mhz ושידרגתי ל hercules gf2 mx 32mb ועוד 128מב זיכרון. כמובן שזה לא הספיק עם המשחקים של היום.. אז שידרגתי לי 1.5ghz and 256mb RDRAM ! עכשיו הבוטל נק הוא כרטיס המסך.. עם הבנתה אותי נכון, תילך על הכרטיס כמעט הכי טוב: תקנה hercules 3d prophet III ti-200 gf3 ti 200 chip. בערך 1200 - 1500 שקל בארץ..

פורסם

חבר שלי היום קיבל את ה MSI TI 200 שהוא קנה בהמלצתי. איך שהוא חיבר אותו הפעלנו 3DMARK 2001 ומייד אח"כ ניסינו לעשות לו O/C.

הגענו יציב ל 230/480 בקלות (ללא שום תוספת בקירור ויש לו רק מאוורר אחד במארז נוסף על זה של הספק כוח ).

חוץ מזה יש לכרטיס DUAL BIOS, HARDWARE MONITORING וTV OUT/IN .

אם הייתי צריך לקנות היום כרטיס מסך הייתי קונה רק אותו.

חוץ מזה, הוא הגיע ארוז יפה עם עוד 4 דיסקים של תוכנות, ספר ובכלל אריזה מושקעת מאוד שלא ראיתי הרבה זמן...

מומלץ... גם לא יקר אגב, 209$.

פורסם

OFF-TOPIC:

איך ה-MSI? איך הביצועים?

פורסם
  • מחבר

אל תמליצו לי על MSI, זה לא מה ששאלתי.תשימו לב לשאלות:

1. אני צריך לבחור בין אחד מהכרטיסים (כתוב איזה בתחילת הת'רד), לפי הזול מבינהם, קפיש?

2. למה אני חוזר על הכל? תקראו את השאלות בהתחלה ט-ו-ב.

פורסם

תראה, אתה צריך לחשוב גם קצת קדימה...

מצד אחד, הכרטיס של הרקולס הוא כרטיס עם ביצועים מעולים ביחס למחיר (וגם פילטרים מצוינים) אבל אין לו כל מיני יציאות/כניסות (חוץ מTv-Out) שיש בכרטיסים אחרים.

מצד שני, יש לך את הרדאון 8500 שהביצועים שלו גבוהים משמעותית מביצועיו של הטיטניום 200 אבל הוא גם יקר יותר.

אם המחיר הוא זה שקובע, לך על הרקולס.

פורסם
  • מחבר

תראה, אתה צריך לחשוב גם קצת קדימה...

מצד אחד, הכרטיס של הרקולס הוא כרטיס עם ביצועים מעולים ביחס למחיר (וגם פילטרים מצוינים) אבל אין לו כל מיני יציאות/כניסות (חוץ מTv-Out) שיש בכרטיסים אחרים.

מצד שני, יש לך את הרדאון 8500 שהביצועים שלו גבוהים משמעותית מביצועיו של הטיטניום 200 אבל הוא גם יקר יותר.

אם המחיר הוא זה שקובע, לך על הרקולס.

כל הTV-OUT והשאר לא מעניינים אותי...

אתה יודע כמה עולה הREADON בארה"ב?

פורסם
אני נוסע לארה"ב בפסח).

עד פסח................לך תגע מה יצא עד אז.....

פורסם
  • מחבר
אני נוסע לארה"ב בפסח).

עד פסח................לך תדע מה יצא עד אז.....

על זה לא חשבתי... צודק :) .

פורסם
אני נוסע לארה"ב בפסח).

עד פסח................לך תדע מה יצא עד אז.....

על זה לא חשבתי... צודק :) .

בפסח יש לי יומלדת, אתה מוזמן לקנות לי מתנה בארה"ב

;D

פורסם

המחיר לרדאון 8500 (באריזת Retail) מתחיל מ236$, לפי האתר PriceWatch

פורסם
  • מחבר

המחיר לרדאון 8500 (באריזת Retail) מתחיל מ236$, לפי האתר PriceWatch

אז כדאי לי לקנות את הריידון לא? הוא יקר ב7$ מהרקולס בזיגזג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים