פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים אני מעוניין בעכבר שלא צריך לחבר לו bluetooth משלו לusbשהוא ידע להתחבר לbluetooth של המחשבאני מעוניין גם בעכבר שיהיה נוח וטובמישהו יכול להגיד לי דגמים פשוט שמסתכלים באתרים לא כתוב עם צריך לחבר usb או לאתודה יואב
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים logitech mx900microsoft Intellimouse Explorerאלו עכברים שאני יודע שמתחברים ישירות, אבל סך הכל אני חושב שרוב העכברים יכולים להתחבר ישירות למחשב...אם זה למחשב נייד אלו לא הכי מתאימים כי הם לא קטנים.לנייד זה יתאיםMICROSOFT WIRELESS NOTEBOOK PRESENTER MOUSE 8000
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים מחבר אין כאלה קצת יותר זולים?כל הדמגים שהבאת דיי יקרים לעכבראני לא מחפש עכבר למשחקים
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים רצית עכבר BT לא?!זה המחירים שלהם... ראית עכברי BT יותר זולים? הם מתחילים ב200 שח...רוצה זול? קח RF/חוטיואגב הם לא ממש למשחקים...
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים אין לי מושג אני לא מכיר אותו ולא יודע להגיד לך עם הוא פועל עם BT פנימי ללא דונגל....סך הכל עכבר, אני מאמין שהוא יהיה סבבה, רק תבדוק אם הוא יכול להתחבר ללא הדונגל כי לי אין מושג לגבי העכבר הספיציפי הזה...עריכה:בתגובות בZAP משתמש דיווח כי הוא הפעיל בהצלחה את העכבר ללא דונגל... אם ככה אז אין בעיה, אם אתה חושב שהוא מתאים לך לך עליו...
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים מחבר אני חושב שהוא מתאים לי בגלל שהוא זולאם עדיף להשקיע באלה שהבאת לי אני ישקיע אני פשוט רוצה לדעת למה כדי להשקיע בהםאם זה רק בגלל שעיצוב שמתאים יותר לכף היד אז זה לא מה שמריע לי בעכבר יש לי כרגע עכבר ב 40 שקל ואני מסתדר איתו יופי
פורסם 2007 בספטמבר 218 שנים בעיקרון הם יקרים יותר כי הם מציעים טיפה יותר, אתה יודע עוד כפתור, DPI גבוה יותר, אולי חסכוניים יותר..זה הכל תלוי בכמה אתה מוכן להשקיע, סך הכל זה עכבר, הוא יעשה את העבודה שלו, האפשרות הנוספות הם אקסטרה למי שמעוניין להשקיע.תלך לחנות תראה את העבר (אפשר להרגיש את העכבר דרך האריזה) אם הוא נוח לך קח אותו, אין סיבה ממשית להשקיע בעכבר יקר.
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים מחבר כבר הזמנתי אותו אבל תוכל אולי להגיד לי איפה הביקורות האלה סתם להתעניין מה אמרו עליו
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים http://sporadicnonsense.com/index.php/site/2006/06/24/http://laptoplogic.com/reviews/detail.php?id=100∂=full&page=5
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים זה עכבר נהדר, יש לי אותו בשביל המחשב הנייד שלי, הוא בעקרון עכבר לניידים והוא קטן יותר מהעכבר הממוצע, אבל עדיין האחיזה בו מאוד נוחה, ולא מרגישה מוזר כמו בעכברים קטנים (לניידים) אחרים.אגב, לפי דעתי כל עכבר BT לא חייב דונגל משלו, ויכול להתחבר ל BT המובנה במחשב שלך.כלומר כל עכבר BT יתאים לך.בכל אופן, V270 בחירה נאה, עכבר פשוט ונוח,יש לי אותו קרוב לחצי שנה ועדיין לא החלפתי סוללות פעם אחת (לא נטענות)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.