פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים קניתי את ה-dell 2007fp.איך אני גורם למחשב לשנות את אופן תצוגת הדסקטופ כשאני מסובב את המסך למצב עומד?
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים בד"כ דרך המרכז שליטה של הכרטיס מסך שלך, או אם יש לך ATI אפשר להוריד את ה- TRAY TOOL.
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים מחבר המסך הוא מתנת יום הולדת לאבא שלי. יש לו מחשב מאד ישן.במקרה הטוב מדובר באיזה GF 4 MX או משהו כזה.הבנתי שיש ב-support.dell.com דרייבר שאמור לתקשר עם מערכת ההפעלה בכדי לסובב את הדסקטופ ב-90 מעלות.אני לא מצליח למצוא את זה
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים יש את הדרייבר של המסך, באתר של דל: http://support.dell.com/support/downloads/download.aspx?c=us&l=en&s=gen&releaseid=R113371&formatcnt=1&libid=0&fileid=148794 אבל לא נראה לי שזה יעזור. יש גם תוכנות צד שלישי כמו PIVOT שעולה 50$~.
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים מהסטיקי:תוכנות שימושיות:iRotate - קביעת מקשים להחלפה מהירה למצב Pivot ללא תלות בכרטיס המסך (שימושי בעיקר לכרטיסי מסך של nVIDIA).
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים מחבר בסוף הצלחתי לסדר את זה לאבא שלי.בדסקטופ כפתור ימני -> properties -> settings-> advanced-> לשונית Ge Force2-> כיוון התצוגההאם יש דרך לעשות מעין קיצור דרך לזה כך שאפשר יהיה להגיע לזה במהירות ולא דרך כל התפריטים, הלשוניות והכפתורים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.