עבור לתוכן

8600GT

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת איך הכרטיס מסך הזה.. כולם אומרים שהוא ממש לא טוב, אבל כל מי שיש לו אומר שהוא אחלה של כרטיס..

עכשיו עוד מעט אני רוצה לקנות מחשב וחשבתי לקנות את הכרטיס הזה.. אז רציתי לדעת אם הכרטיס הזה ממש לא טוב ולא שווה, ואם הגרסא של ש 512 מגה זיכרון, יותר טובה ושווה להשקיע עליה.. אז תנו חוות דעת. תודה.

פורסם

נתחיל מזה שאתה לא צריך להאמין לכל אחד,בפורם הזה ואחרים העקרון הבסיסי הוא "שלי הכי טוב", תסתכל במפרטים שלהם ותגלה שבד"כ מי שיש לו 8600GT חושב שהכרטיס שלו מעולה ולמי שיש X1950PRO חושב שה8600GT הוא זבל...

אם אין לך יותר תקציב אז אתה יכול להתפשר על ה8600GT בגרסה הכי זולה שתמצא (אבל עדיין שיהיה DDR3) לא יהיה שום ייתרון לגרסת ה512 וסתם תזרוק כסף.

בתור בעלים של כרטיס כזה אם ורק אם אתה מעוניין לעשות OC ל8600GT אז הוא ייתן לך יחס ביצועים מחיר עדיף על הX1950PRO וגם תמיכה בDX10 .

עוד ייתרון ב8600GT הוא שהוא מריץ מעולה את כל המשחקים החדשים שמבוססים על הקונסוליות ברזולוציות של 1024X768 ולפעמים גם יותר , זו רק ההתחלה והולכים בעתיד לצאת עוד הרבה משחקים שהוסבו למחשב מהקונסוליות ולכן אתה תמשיך להנות ממנו גם בעתיד הקרוב.

אך בשורה התחתונה בטווח המחירים הזה האופציה הכי כדאית מבחינת יחס ביצועים מחיר ללא OC, היא הX1950פרו וזו עובדה,

פורסם
  • מחבר

נתחיל מזה שאתה לא צריך להאמין לכל אחד,בפורם הזה ואחרים העקרון הבסיסי הוא "שלי הכי טוב", תסתכל במפרטים שלהם ותגלה שבד"כ מי שיש לו 8600GT חושב שהכרטיס שלו מעולה ולמי שיש X1950PRO חושב שה8600GT הוא זבל...

אם אין לך יותר תקציב אז אתה יכול להתפשר על ה8600GT בגרסה הכי זולה שתמצא (אבל עדיין שיהיה DDR3) לא יהיה שום ייתרון לגרסת ה512 וסתם תזרוק כסף.

בתור בעלים של כרטיס כזה אם ורק אם אתה מעוניין לעשות OC ל8600GT אז הוא ייתן לך יחס ביצועים מחיר עדיף על הX1950PRO וגם תמיכה בDX10 .

עוד ייתרון ב8600GT הוא שהוא מריץ מעולה את כל המשחקים החדשים שמבוססים על הקונסוליות ברזולוציות של 1024X768 ולפעמים גם יותר , זו רק ההתחלה והולכים בעתיד לצאת עוד הרבה משחקים שהוסבו למחשב מהקונסוליות ולכן אתה תמשיך להנות ממנו גם בעתיד הקרוב.

אך בשורה התחתונה בטווח המחירים הזה האופציה הכי כדאית מבחינת יחס ביצועים מחיר ללא OC, היא הX1950פרו וזו עובדה,

תודה רבה על התגובה..

עוד שאלה.. נגיד המשחק CRYSIS שעומד לצאת בעתיד הקרוב.. איך הכרטיס מסך הזה יסתדר איתו ב DX10? וב DX9?

תודה.

פורסם

לא ברזולוציה גבוהה... והגדרות גבוהות

הכרטיס לפי הבנתי לא יודע לעבוד טוב עם dx10...

פורסם

אף אחד לא יכול לתת לך תשובה אמיתית לשאלה הזו.

בנתיים הכרטיס מריץ חלק ביותר כל משחק ברזולוציה של 1024X768 ואפילו הכבדים שבהם כמו DIRT.

ביושוק לדוג בDX10 רץ מעולה על 1024X1280.

אם אתה רוצה הימור ...

אני מהמר שירוץ סביר ברזולוציה של 1024X768על DX10 על הגדרות בנוניות ללא פילטרים, אך סביר להניח שברזולוציות גבוהות יותר הוא לא יעמוד.

פורסם

1024*768 זו לא רזולוציה כל כך גבוהה - בכלל לא גבוהה אפילו

בהתחשב שלרוב האנשים היום יש 19" ומעלה...

כמובן ללא פילטרים, ועם חלק הגדרות נמוכות ובינוניות זה יעבוד סבבה:)

עם מעבד סביר +

פורסם

ההבדל בין 8600GT לX1950PRO עומד על 250 ש"ח, הייתי ממליץ תX1950PR, הDX10 רחוק מלהיות מבוסס וכל משחק בנתיים הקרובות יהיה DX9 בטוח.

פורסם

ההבדל בין 8600GT לX1950PRO עומד על 250 ש"ח, הייתי ממליץ תX1950PR, הDX10 רחוק מלהיות מבוסס וכל משחק בנתיים הקרובות יהיה DX9 בטוח.

כל מילה בסלע :P

חח סתם אני צודק עם כל מילה שלך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים