עבור לתוכן

כמה שאלות כלליות

Featured Replies

פורסם

1. מישהו יודע משהו על האחריות של Mack למצלמות / עדשות? כל מידע יעזור..

2. ראיתי ב B&H שריון מגן לD80 שמכסה גם כל עדשה עד 85 מ"מ (יהיה מעולה בשביל לשמור על עדשה כמו ה 17-55 ), מישהו מכיר / שמע על זה?

http://www.bhphotovideo.com/c/product/465466-REG/Camera_Armor_CA1111BLK_Nikon_D80_Camera_Armor.html

3. הSB28 והD80 עובדים ביחד באיזה פרוטוקול של TTL או שצריך לעבוד על אוטומטי?

פורסם

1. אחריות Mack - יש בעיות? אתה משלם על התיקון - שולח את הקבלה עם המחיר וMack שולחים לך חזרה צ'ק עם הסכום הנ"ל.

3. אין TTL בשביל TTL תצטרך SB600

פורסם
  • מחבר

1. אחריות Mack - יש בעיות? אתה משלם על התיקון - שולח את הקבלה עם המחיר וMack שולחים לך חזרה צ'ק עם הסכום הנ"ל.

נשמע לי טוב, יש מצב שזה אפילו יותר טוב מאחריות של הדר, או שאני טועה בקשר לזה?

פורסם

אני לא יודע איך הדר פועלים, אבל אחריות מאק היא בינלאומית (במידה ואתה רוכש כזו) והיא אמינה לחלוטין.

פורסם
  • מחבר

יש לך ניסיון איתם?

פורסם

לי אישית לא.

מקווה לא להגיע למצב של שימוש באחריות :) (למרות שאין לי :P )

פורסם

אחריות מאק עובדת ככה:

במקרה של תקלה אתה הולך לחנות\מעבדה אשר מאושרת ע"י מאק, מקבל הצעת מחיר מפורטת ומודפסת, שולח אותה למאק ומחכה לאישור שלהם (כי יכול להיות מצב שבו הם לא יסכימו על מחיר מסויים לתיקון תקלה כלשהי) ואחרי קבלת האישור אתה שולח את החלק הבעייתי לתיקון על חשבונך ואת החשבונית של התיקון למאק -ואז הם אמורים לשלוח לך צ'ק שמכסה את עלות התיקון בדואר.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

תודה על המידע השימושי עמית,

כמה שאלות בקשר למה שרשמת,

א. יש מעבדות מאושרות כאלה בישראל?

ב. האם זה כדאי לדעתך על אחריות של יבואן רשמי?

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

http://www.bhphotovideo.com/c/product/465466-REG/Camera_Armor_CA1111BLK_Nikon_D80_Camera_Armor.html

WTF ?!

אתה לא נורמלי חחחחח

מה אתה צריך דבר כזה? אתה כתב בעזה?

זה פאקינג bulletproof

הרגת אותי!

אני כבר רואה אותך מצלם במסיבה עם איזה יסמניק צמוד אליך מאחורה

פורסם

תודה על המידע השימושי עמית,

כמה שאלות בקשר למה שרשמת,

א. יש מעבדות מאושרות כאלה בישראל?

ב. האם זה כדאי לדעתך על אחריות של יבואן רשמי?

א. יש.

בין אלה שאני יודע: טלרם מעבדות,ארליך מעבדות,Camera4Less,קאמרה מיה,דה-נובו,אילן-טק,רואים עולם,BSD.

ב.אין לי נסיון של ממש עם אף אחד מהם ככה שאני לא חושב שאני יכול להביע דעה לכאן או לכאן. אני את הציוד שלי קניתי יד שניה ומייבוא עקיף :)

בהצלחה בכל מקרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים