עבור לתוכן

בעלי 8800GTX להתפקד! יש לי מספר שאולות אליכם.

Featured Replies

פורסם

חחחח... קודם כל קחו נשימה לא באתי לעשות לכם התקף לב.

אז ככה... אני בעוד כשבוע אמור לקנות כרטיס מסך... עכשיו זה לא העיניין של כסף.. יש לי כסף לGTX אבל האם זה שווה לקנות אותו עכשיו? (במיוחד שזיגזג נותנים הצעה כל כך מפתה לGTX שלהם) בגלל שבעוד כ3 חודשים יוצא הדור הבא של נווידה.... ואז כמו שאומרים נדפקתי.. אבל עדיין כמה אפשר לחכות... 3 חודשים פה ו4 חודשים שם + חודשיים אחרכך..

או שאולי כדאי לקנות 8800GTS 320 ולהיות איתו את ה3 חודשים האלה ואז למכור אותו לקנות את ה9800GTX (או מה השם שלו?).

אבל עדיין אם אני לא יצליח למכור... אני כבר לא יקנה את הג'יפורס 9 וישאר עם ה-320...

הסיבה שאני מעלה את הנושא הוא שאני מתגייס שנה הבאה ואני רוצה להנות מהשנה הזאות אכי שאפשר, בגלל זה קניתי מחשב יחסית חזק.

ובכלל כל מי שיש לו GTX... אתם מרוצים מאיך שהמשחקים רצים?

תודה רבה לכולם.

פורסם

לפי מה שאני רואה במפרט שלך יש לך AOE 17

אז לא שווה ממש לקנות GTX הוא מתאים במיוחד רק למסכים יותר גדולים (כלמר, מנצל אותם הרבה יותר טוב ),

עם אתה רוצה להחליף כרטיס בעוד 4 חודשים שיצא ג'יפורס 9 תקנה כבר את 8600GT שיהיה בשבילך טוב מאוד עד שיצא

הסידרה החדשה של ג'יפורס

פורסם
  • מחבר

זה לא המסך שלי חחחח זאות אומרת זה הישן שלי... יש לי עוד מסך שהוא 17' אבל רזולוציה מקסימלית 2048X1536.

אז אני כן ינצל GTX.

לא יודע אני לא ממש מתחבר לכרטיסי ה8600 - 8400.

מה יהייה יותר כדאי כרגכ לפי המצב שלי?

GTX עכשיו ולשכוח מהכול....

או GTX 320 ואז ג'יפורס 9 (אבל עם כאב ראש קטן).

פורסם

קח GTX עכשיו בראש שקט. אתה אומר שאתה מתגייס שנה הבאה, הGTX יחזיק כמו מלך עד אז והרבה אחרי גם. בשביל מה לך כאבי ראש לקנות, למכור ואז לקנות שוב, לא משנה כמה סדרה 9 תהיה טובה יותר הGTX יתן ביצועים מעולים. וד"א לחברה קוראים Crytek :)

פורסם

לפי דעתי, תקנה GTS 320 (שמריץ נכון להיום טוב מאוד!כמעט את כל המשחקים) ותחליף בעוד כמה חודשים לסדרה החדשה (שזה יהיה כרטיס שיחזיק להרבה זמן).

פורסם

קנה את הGTX תהנה

חיים רק פעם אחת :x

פורסם

קנה GTX , אתה לא תצטער

פורסם
  • מחבר

הרבה מהחברים שלי אומרים לי ללכת על הGTX.

כנראה שזה מה שאני יעשה... :yelclap:

דבר אחד שאני מקווה לא להתבאס הוא שבסוף יתברר שהכרטיב חלש בDX10 שזאות בעצם הסיבה שאני קומה כרטיס כזה חזק..

אז.. אוקי GTX זה יהייה. :xyxthumbs:

דרך אגב איך אתם מריצים משחקים? על איזה FPS? רזולוציה?

אני יודע שאפשר לבדוק בנצ'מרק אבל אני רוצה לדעת איך הוא רץ על מערכת ממוצעת +.

כי תמיד שמים QX6700 ו4 גיגה זכרון 1000MHZ חחחח..

ובסך הכול מה אתם אמרים על המחשב שלי? לא יהייה צוואר בקבוק נכון?

בקשר לקרייטק.. זה יוטופל בהקדם ;D

פורסם

וואי אתם מדברים כאילו ברגע שמגיעים לצבא לא עושים עוד כלום בחיים.

אתם יודעים יש חיים גם בצבא וגם הרבה שנים אחרי.

פורסם

אם יש לך חיים בצבא זה אומר שאתה ג'ובניק.

אחרי הצבא לא בטוח שיהיו לך חיים, וגם אם כן אתה לא תבזבז אותם על לשחק כי אתה צריך לעבוד בשביל אוכל :nono:

פורסם

מחשב חבל על הזמן , וכבר יצא DX10 וGTX לא איכזב

לא יהיה צוור בקבוק

פורסם
  • מחבר

הרגעת אותי :xyxthumbs:

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים