עבור לתוכן

מחפש מסך LCD חדש 22 אינץ'

Featured Replies

פורסם

אני צריך המלצה למסך LCD זול וטוב.. נועד בעיקר לסרטים ומשחקים .

עד 2000 שקל גג שבגגות מעדיף להוציא אפילו קצת פחות..

22 אינץ'

תודה מראש

פורסם

א. אף אחד לא חסיד של דל.

ב. אף אחד לא יכול להמליץ על דל, כאשר היעוד הוא משחקים\סרטים בלבד.

פורסם

נו טוב הגזמתי

פשוט היה פה דיון שבן אדם אמר שהוא רוצה 22" בלבד ושליש מהתגובות היו שיקח ת'דל

פורסם
  • מחבר

הסמסונג נראה מסך ממש טוב.. ואני רואה שיש עליו מכרזים זה אומר שאני יוכל לקנות אותו יותר זול :)

ואני לא יקנה DELL יש לי חבר עם נסיון רע עם DELL וזה חבר ממש טוב שלי ואני לא רוצה שאני יקנה מסך ואחרכך יתבאס ממנו

פורסם

אני עובד כבר שנה עם דל 2407WFP ובתחילת השבוע קניתי מסך סמסנוג 226BW להורים.

הסמסונג נותן תמונה יפה רק כשאתה יושב בדיוק במרכז המסך והעיניים שלך הם בגובה של המסך.

אם תזוז לצדדים או למטה/למעלה רואים שינויים בצבעים ואחרי שנה עם דל 2407 זה עלול להוציא אותך מדעתך.

אז... קח את זה לתשומת לבך כי אין ארוחות חינם.

ודבר שני אם אתה באמת רוצה לקנות מסך 22 זול אז אני ממליץ לך ללכת לKSP שם קניתי את הסמסונג שלי ב1840 ש"ח, קיבלתי פאנל של סמסונג ולא AU או CMO וגם בדקתי פיקסלים שרופים לפני שלקחתי אותו.

כמו כן יש להם מסך 22 של CMO ב30% פחות שיכול להיות שהאיכות שלו תספיק לך ואז תחסוך עכשיו כדי להחליף עוד שנה שנתיים למסך 24 עם פאנל איכותי יותר ...

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון לראות סרטים עם המסך הזה ולכן גם חשוב לי שהזוויות שראוים עדיין כמו שצריך יהיו גבוהות.

אם אתה אומר שבסמסונג זה לא ככה אז אני לא יקנה אותו

פורסם

במסכי 22" כיום לא רואים טוב מהצדדים לא משנה של איזו חברה הם. כרגע לא מייצרים מסכי 22" עם פאנלים שהם לא TN (למיטב ידיעתי).

אם אתה רוצה לראות טוב מכל הזוויות אתה צריך לקנות או מסך 20" איכותי או 24" איכותי.

פורסם
  • מחבר

מז"א פאנל..?

ואני ראיתי מסך LCD של LG שיש מצב שאני יקנה שיש לו 170 מעלות לכל הכיוונים .. שזה נראה לי בסדר גמור

פורסם

אל תהיה תמים ואל תאמין לנתונים שהחברות מפרסמות (בעיקר חברות קוריאניות :))

לך ובדוק בעצמך את עניין זוית הצפייה. כעקרון הזוית צפיה צריכה להיות זהה לכל מסכי 22 אינץ' כי הם כולם בטכנולוגיית TN.

שיפור תרגיש רק בפאנלים איכותיים (=לא TN).

כמו כן אם אתה סתם צופה לא בדיוק מאמצע המסך אבל לא מזיז את הראש אז אתה לא תשים לב להבדלים אבל אם אתה זז ליד המסך אז בהחלט תרגיש את השינויים בצבעים.

פורסם

מה שבעצם הולך פה זה פאראדוקס אחד גדול... מצד אחד, המסך שמתאים לסרטים (226BW לצורך העיניין) הוא בעצם לא איכותי בגלל שיש לו זווית צרות ופאנל נחות, מצד שני המסך שכביכול כן בעל פאנל איכותי ועם זוויות רחבות (DELL) לא מתאים לסרטים... אז מה הולך פה? אם אני מחפש מסך לסרטים, איזה מסך אני צריך לקנות?!

פורסם

ה-Dell בהחלט מתאים לכל שימוש ביתי, כולל משחקים וסרטים. הוא פשוט יותר קטן.

פורסם

ViewSonic LCD 22 VX2235wm

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_1282&products_id=15244

איך המסך הזה ?

כל מסכי 22" הם בעלי פנל TN וסובלים מהמגרעות - זוויות צפיה גרועות ומספר גוונים נמוך

בתקציבך המסך הכי מומלץ הוא הדל 2007WFP - יש כבר נסיון של כמה שנים שלו ושל המסך שקדם לו- הם מסדרת הUltra Sharp האיכותית ולכן אין לך מה לחשוש.

אם אתה מתעקש לא לקנות את הדל ישנו המסך של אסוס שקרירין קנה (חיפוש) הוא פחות טוב מהדל אבל עדיין יותר טוב מכל מסכי 22".

פורסם
  • מחבר

אני בסוף לא יקנה את המסך 22" אלא אני יחסוך עוד קצת כסף בתקציב שלי למסך ויקנה 24" איכותי כי אני רוצה שזה יהיה מסך גדול וWIDE מכוון שכל הסרטים שלי WIDESCREEN

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים