עבור לתוכן

התיעצות לגבי קניית אוזניות

Featured Replies

פורסם

שלום לכלום.

אני מחפש אוזניות איכותיות לשמוע מוזיקה במחשב וב Iopd של חברת Sennheiser ואחר חיפוש של כמה שעות באינטרנט הגעתי ל-3 דגמים סופים שאני חושב שיתאימו לי (אבל אם אתם חושבים אחרת תבעיו את דעתכם) שפחות או יותר באותו טווח מחיר.

3 הדגמים הם : HD 485, D515 ו- HD555

לפי בדיקה באינטרנט ראיתי שהמחיר של HD515 זהה כמעט למחיר של HD485 אבל הנתונים שלו יותר טובים, לכן חשבתי אולי יש בו משהו לא טוב?

הHD 555 היא התלבטות בשבילי אם כדאי להשקיע את ה" עוד קצת" כסף הזה בשביל " עוד קצת" איכות, או השמצב שונה? ויש הרבה הבדל.

מה שאני מחפש באוזניות זה נוחות ואיכות סאונד טובה. אשמח אם תוכלו לעזור לי

(דרך אגב, אנטולי, עמי אמר לי להגיד שהוא שלח אותי חחחח ;D )

פורסם

שלום בחור,

איזה עמי שלח אותך? יש שלושה "עמי" שיכולים לשלוח אותך (כמובן שבהנחה שאתה מכיר רק אחד מהם, השאר כנראה שישלחו אותך למקומות אחרים לגמרי, אבל לשלוח אותך כולם יכולים ;)).

בנוגע לאוזניות, לדעתי, ה-555 הכי טובות פה ושוות את האקסטרה. אבל בסופו של יום, האוזן שלך קובעת ואתה צריך להחליט האם אתה מוכן להשקיע את הסכום הזה באוזניות.

יש במחיר הזה גם את ה-MS1 שהן אחלה (קנייה רק מחול, אבל 100 דולר כולל משלוח) ולא פחות טובות מה-555 לדעתי. יש גם את ה-RP21 שעולות בארץ כ-500 שקלים והן מעולות גם כן.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

תודה על העצה.

ומה לגבי ה 515? ו485 יש סיבה למחיר הזה למרות שלפי הנתונים ה515 יותר טובה (וגם מן הסתם אמורה להיות דגם יותר טוב כי הדגם גבוה יותר)

ודרך אגב עמי מ-GAMER שלח אותי

פורסם

אני לא שמעתי את ה-515 לכן קשה לי להגיד לך איך היא לעומת ה-485. מה שכן אני יכול להגיד לך, אל תסתכל על נתונים.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

דרך אגב התחלתי פה לקרוא קצת על האוזניות ועל מגברים (עדין לא הצלחתי ממש להבין בדיוק למה המגברים האלה, שימוש ביתי?) ואני רואה שיש אוזניות שאומרים שפשוט חבל שאין להם מגבר.. אז מה הכוונה שהמחשב\נגן לא מספקים את ההספק הנדרש כדי שיממשו את מלוא הפונטציאל שלהם?.

אם זה המצב אז רציתי לדעת אם גם ה-HD555 הם מאותה קבוצה כזו ואם כן איך לוקחים מגבר נייד לIpod? או שזה רק לשימוש ביתי.

בכל אופן אני גם ישתמש באוזניות האלה לשימוש ביתי במחשב והייתי רוצה לדעת עם כרטיס הקול שלי עומד בדרישות למגבר ובכלל להוציא את הפונטציאל שבאוזניות HD555. הכרטיס קול הוא : Creative X-fi platinum לפי מה שקראתי פה אנשים לא ממש חובבי Creative.. :-\

פורסם

הכרטיס שלך יזיז אותן בסדר גמור. זה לא יהיה שיא האיכות, אבל זה לא יהיה משהו רחוק מזה בהרבה. סך הכל האוזניות האלה לא רגישות יותר מדיי למקור ולהגברה.

קריאטיב לא אוהבים פה בגלל גישה מאוד לא אודיופילית שלה ובגלל דרייברים מפגרים (אתה יכול לקרוא את הביקורת שלנו פה באתר במדור הביקורות). בנוגע להגברה בחוץ, לאייפוד זה יכול לעזור הגברה. אבל זה לא משהו שהוא בגדר חובה. תקנה אוזניות ותחייה איתן. אם תרצה, תמיד תוכל להוסיף הגברה.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

קניתי לבסוף את ה- HD555 ובאמת שמתי לב שב Ipod הגברה יכולה לעזור אבל לא ממש נחוצה.

שחיברתי אותם למחשב לא הצלחתי, לדעתי, לסדר את הsettings טוב מספיק כדי שאני יוכל להוציא מהאוזניות את מלוא הפונטציאל או לפחות חלק גדול ממנו.

שאני מפעיל את ה- 24-bit crystastalizer אז יש פתאום הבאס מתחיל לצרום ולהקפיץ את האוזניות, בכל אופן רציתי לדעת אולי אם אפשר לקבל טיפים לגבי איך לסדר את ה- settings על מנת שאני יוכל להפיק את הפונטציאל שנמצא באוזניות האלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים