עבור לתוכן

חסר רזולוציה מסוימת בהגדרות כרטיס מסך...

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס מסך PALIT NVIDIA 5200 DVI עם מסך 20 אינץ רחב, מחובר ב-DVI.

דרייברים אחרונים מהאתר של NVIDIA.

רוצה לשים רזולוציה 1280 על 768 והרזולציה הזאת פשוט לא מופיעה לי. יש אפשרות רק ל- 1280 על 720 ובגלל זה הכל טיפה מרוח אנכית.

מה צריך לעשות כדי שאני אראה את כל הרוזולציות האפשריות ?

בתודה מראש...

פורסם

תקרא את הדיון שכאן

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה אבל הלינק שנתת בדיון הוא לא עובד.

עשיתי חיפוש בגוגל אבל עדיין לא מצאתי פתרון...

יש מצב שאתה מוצא את הלינק הנכון ?

שוב תודה רבה...

פורסם

נועם הוא צודק..... הקישור שהבאת שם:

נסה את הפתרון מכאן

אינו עובד יותר...וחבל כי זה מה שפתר לבחור שם את הבעייה. אולי תוכל לבדוק שוב ?...

פורסם

מה כל כך מסובך בזה?

בתוך ה-Control panel המציק יש "Manage custom resolutions"

פורסם

מה כל כך מסובך בזה?

לא... זה לא זה....יש שם קישור ל"וויקיטכיה" או משהו כזה שהסביר את זה, ורק אז נפתרה הבעיה לבנאדם....מקודם הקישור לא עבד. עכשיו בדקתי והוא עובד.... בכל מקרה ,זה מה שכתוב שם,למקרה שהקישור שוב ישבר:

[attachment deleted by admin]

פורסם

ואם הבעיה לא קיימת מראש? מה זה משנה אם הקישור קיים או לא לפני שבכלל הוא ניסה להכניס רזולוציה ב-Manage custom resolutions?

פורסם

ואם הבעיה לא קיימת מראש? מה זה משנה אם הקישור קיים או לא לפני שבכלל הוא ניסה להכניס רזולוציה ב-Manage custom resolutions?

איך אתה יודע שהוא לא ניסה....? חבל שהוא לא מגיב וכותב אם נפתרה לו הבעיה.

פורסם
  • מחבר

הוספת הרזולוציה הידנית עובדת והוספתי רזולוציה 1280 על 768 אבל עכשיו יש בעיה חדשה:

ברזולוציה 1280 על 768 מופיעים לי כתמים וקווים ירוקים, בעוד שבמחשב אחר עם הרזולוציה הזאת רואים תקין.

ניסיתי לשחק עם הגדרות הצבע 16 / 32 Bit ועוד אבל לא עזר.

יש מצב שכרטיס המסך לא תקין ?

מישהו נתקל בבעיה ?

מצטער שלא ראיתי את הפוסט מוקדם יותר , פשוט לא הייתה לי גישה למחשב.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

הוספת הרזולוציה הידנית עובדת והוספתי רזולוציה 1280 על 768 אבל עכשיו יש בעיה חדשה:

ברזולוציה 1280 על 768 מופיעים לי כתמים וקווים ירוקים, בעוד שבמחשב אחר עם הרזולוציה הזאת רואים תקין.

מישהו נתקל בבעיה ?

מצטער שלא ראיתי את הפוסט מוקדם יותר , פשוט לא הייתה לי גישה למחשב.

תודה רבה לעוזרים.

לא ברור לי כל העניין.....1280 על 768 לא מתאים בכלל למסך רחב..רזולוציה שיכולה להתאים לך היא למשל 1280 על 800 שנותן את אותו יחס כמו הטבעית -1.6 .

פורסם

מישהו נתקל בבעיה ?

מה הכוונה? במחשב אחר עם אותו המסך אין בעיה?

פורסם
  • מחבר

בדיוק.

במחשב אחר עם אותו המסך ואותה הרזולוציה אין שום בעיה...

פורסם

אז זה בידיוק דיון שרציתי לפתוח,והכוונה הייתה לשאול מה הקשר בין המסך לכ.מסך?הכוונה היא שאיזה כרטיס מסך מינימלי יתמוך נניח ברזולוצית WIDE מינימלית?יכול להיות שבמחשב אחר יש כרטיס מסך חזק יותר שכן יש לו את אותה הרזולוציה של הכרטיס שלו,אבל הכרטיס שלו מתקשה להציג רזולוציה של 1280X800.

ולכן הוא טוען שבמחשב אחר אין לו את הבעיה>>מסקנה ש"משהו" בהגדרות ו/או בחומרה(במקרה הזה אני מניח כ.מסך)לא מצליחות להציג רזולוציות כאלו.

עריכה:אגב,הדרייבר האחרון שציינת של NV עושה המון בעיות אצלי בשלושה מחשבים.אני עובד עם 84.21 ויכול להיות שזה יעזור לך.

במשחקים הוא הציג לי גרפיקה על הפנים(הדרייבר האחרון)

פורסם

כל כרטיס מסך מודרני מסוגל לתמוך ברזולוציות הדרושות. יש פשוט כאלה עם חיבור DVI גרוע -

http://www.tomshardware.com/2004/11/29/the_tft_connection/

לדעתי זו הבעיה של פותח הת'רד. כל חיבור DVI תקין נותן את אותו רוחב הפס (ולכן את אותה התמיכה ברזולוציות). יש הבדל רק כשמדובר ב-Dual link וברזולוציות שדורשות אותו.

בדיוק.

במחשב אחר עם אותו המסך ואותה הרזולוציה אין שום בעיה...

אז נראה לי שברור מה הבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים