עבור לתוכן

כרטיס קול און בורד(לוח SQ800 של ג'יגה בייט)

Featured Replies

פורסם

עושה רושם שהכרטיס לא מוגדר כפלט ברירת המחדל.. אבל אתה אומר כבר שבדקת, ואני מאמין שגם שכששינת את עוצמת הווליום בכניסת הAUX, עשית את זה דרך כרטיס ברירת המחדל לכן זה באמת מוזר.

אני מציע שתנסה כמפלט אחרון לפני שאתה מחפש דריברים לכרטיס און בורד הזה, שתפעיל תוכנה (כמו וינאמפ) שיודעת לשלוח את אותות הסאונד ישירות לכרטיס ולא דרך directsound (תחפש את זה בהגדרות התוכנה) אם עדיין לא תשמע כלום אני מאמין שזה בעיה עם הדריברים, אבל אם זה יעבוד הבעיה שלך נמצאת בתאימות dirextx עם הכרטיס שברשותך ותצטרך לנסות לעדכן את גירסת directx או לחלופין להגדיר בכל התוכנות להשתמש ישירות ביציאת הכרטיס ולא ביציאת directsound.

אם זה לא יעבוד אז להתקין דרבירים חדשים אולי יעזור.

אני מקווה שזה יעזור לך, כי אין לי רעיונות אחרים חוץ מזה.

פורסם

מצאתי בדיירקט איקס משהו שנראה לי מוזר, גרסה 8.1.

בלשונית של Music יש מידע על כל מיני התקנים והדריבר של מיקרוסופט סינטיסייזר מוגדר כברירת מחדל והדריבר של הכרטיס, לא.

גם בDefault Port Acceleration כתוב לי שזה לא זמין.

מה דעתכם?

פורסם

לדעתי אתה צריך לבדוק את מה שכתבתי לך, ההגדרות של הסינטיסיזר לא משנות בכלל כאן, מכיוון שזה לא ההגדרות של השמע הרגיל בכרטיס הקול. זה בכלל הגדרות של יציאת מידי שבקושי משתמשים בה כיום, והיא בעיקר ליוצרי מוזיקה. ודרך אגב גם אצלי זה מוגדר לסינטיסיזר של מיקרוסופט.

ואם לא הבנת משהו מהפעולות שהמלצתי לך לעשות תגיד ונסביר לך. אחרת לא יהיה קל לעזור לך.

פורסם

מה שיצא שאני עדיין לא שומע צלילי מערכת אבל בWINAMP אני שומע

תיקון: עכשיו גם בWINAMP אני לא שומע.

בזמן הזה מצאתי עוד משהו, אם אני מגדיר את הכרטיס ל4/6 ערוצים ומחבר את הרמקולים שיהיה בתור רמקולים אחוריים הם פועלים, בקדמיים לא.

פורסם

עכשיו באמת אתה לא מובן..

תתחיל לפרט איפה בדיוק יש לך בעיה..

איזה כרטיס יש לך ? (טוב לדעת שזה כרטיס מרובה ערוצים ולא כרטיס סטיראופוני רגיל)

ובכלל מה זאת אומרת בוינאמפ זה עובד ובמקום אחר זה לא ?

הגדרת את וינאמפ להשתמש בפלט ישירות לכרטיס ? זה העניין ?

אתה ממש לא מובן !

ואתה בכלל בטוח שחיברת את הכבלים נכון ? כי אתה אומר שאתה שומע באחוריים ולא בקדמיים.. אולי פשוט חיברת הפוך ?

אני מציע שלאחר כל האיבחונים החדשים שלך תגדיר מחדש את הבעיה שלך (אפילו בת'רד חדש) וננסה לעזור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים