פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים חברה אתמול הייתי אצל חבר שלי בחנות ויש שם ספק שלהם של החנות שמבין ממש טוב במחשבים הוא אמר לי שאם יש לי חיבור של 2 4 פין לספפק ומחובר ספק של 20 פין אז הלוח לא מקבל את צריכת החשמל טוב והוא מתחמם ובאמת נגעתי בלוח אם והוא היה רותח
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים מחבר אז מה אתה אומר זה סתם שטויות מה שהוא אמר זה לא משנה עאם מחובר כבל של 20 או 24 פין?
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים כשהחיישן טמפ' הפנימי מזהה טמפ' גבוהה הוא מוריד את התדר של הרכיב על מנת להפחית את החום ולאפשר פעולה סדירה (גם אם איטית) ולמנוע קריסה
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים מחבר אמממ אה הבנתי מה אתה מציע באמת אבל?למה כל הטכאנים שיגעו אותי כבר חח\=
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים מה אני מציע לגבי מה? אני לא רואה שום בעיה אצלך..המעבד חם? תקנה קירור אבל לפני כן תנקה הכל מאבק ותרענן משחה טרמיתהלוח חם ? תקנה קירור לצ'יפסט או שמהו כזה..כל אלו זה בכל מקרה לא פה אלא ב"אוברקלוקינג וקירור"
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים אני מציע שתבדוק מאיפה בדיוק באה הבעיה ותטפל בה ולא תשמע לכל מיני שאומרים לך שאם מחברים ספק עם 20 פינים ללוח עם 24 אז הלוח מתחמם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.