עבור לתוכן

HD555 vs HD595

Featured Replies

פורסם

אוקיי, אז הם נוחות באותה מידה.

אם ההבדל באיכות הוא לא כל כך גדול, אז למה המחיר כפול?

[

:kopfpatsch:

אם לא הבנת עדיין אז המחיר של 595 מופקע, אין סיבה אמיתית... לפני לא הרבה זמן הן היו יותר זולות ב-300 ש"ח בערך. בחו"ל הן יעלו לך רק 40$-50$ יותר מה-555.

פורסם

970 שקל במיוזיק 10 אבל עדיין יקרות..

פורסם
  • מחבר

:kopfpatsch:

אם לא הבנת עדיין אז המחיר של 595 מופקע, אין סיבה אמיתית... לפני לא הרבה זמן הן היו יותר זולות ב-300 ש"ח בערך. בחו"ל הן יעלו לך רק 40$-50$ יותר מה-555.

אבל איך זה יכול להיות שהמחיר מופקע בכל החנויות? הרי תמיד יש חנות אחת שמוכרת במחיר טוב יותר.. ואלו עוד חנויות אינטרנט שאנו מדברים עליהן, שבהן המחירים זולים בהרבה מהמחירים בחנויות אחרות.

אם כך, אז אני לא אקנה את הHD595. האם יש משהו באמצע בין הHD555 והHD595?

פורסם

לא ניתקלת במוצרים שפשוט יקרים בארץ ןכדאי רק לקנות מחו"ל? ,אם ככה תכיר רוב האוזניות האכותיות זה ככה ברמה זו או אחרת.

הakg 701 שלי ניתן לקנות אותם בארצות הברית בסביבות ה-250 -270 דולר- בארץ עולים 2400 שקל למה ? אין מס מיוחד על אוזניות.

חוצמזה יכול להיות מאה חנויות שמוכרות את האוזניות ,אבל כולן קונות מאותו יבואן שאולי גנב.

לגבי השאלה שלך ,אין דגם 575 ,אך אם תגדיר תקציב מדויק יכול להיות שיש חלופות.

פורסם

אני יש לי את האוזניה 555 ואני מאוד מרוצה ממנה. ולהגיד לך את האמת בחיים לא הייתי קונה את 595 (שמעתי גם אותם כמובן). התוספת לא משמעותית של

פרוט ובהירות עדיין לא מחפות עם הבאס העמוק ונעים של 555. לדעתי הוצאה מיותרת של כסף, עדיף בכסף הזה לקנות מגבר אוזניות חביב!

פורסם
  • מחבר

אני יש לי את האוזניה 555 ואני מאוד מרוצה ממנה. ולהגיד לך את האמת בחיים לא הייתי קונה את 595 (שמעתי גם אותם כמובן). התוספת לא משמעותית של

פרוט ובהירות עדיין לא מחפות עם הבאס העמוק ונעים של 555. לדעתי הוצאה מיותרת של כסף, עדיף בכסף הזה לקנות מגבר אוזניות חביב!

ואי, תודה. זה ממש עוזר לי :xyxthumbs:[br]פורסם בתאריך: 2.09.2007 בשעה 09:24:44

לא ניתקלת במוצרים שפשוט יקרים בארץ ןכדאי רק לקנות מחו"ל? ,אם ככה תכיר רוב האוזניות האכותיות זה ככה ברמה זו או אחרת.

הakg 701 שלי ניתן לקנות אותם בארצות הברית בסביבות ה-250 -270 דולר- בארץ עולים 2400 שקל למה ? אין מס מיוחד על אוזניות.

חוצמזה יכול להיות מאה חנויות שמוכרות את האוזניות ,אבל כולן קונות מאותו יבואן שאולי גנב.

לגבי השאלה שלך ,אין דגם 575 ,אך אם תגדיר תקציב מדויק יכול להיות שיש חלופות.

נתקלתי ועוד איך, אבל מצב שבו המוצר עולה פי שתיים כאשר הוא אמור לעלות 30% יותר עדיין לא..

הבעיה עם להזמין מחו"ל זה המס. הייתי בשמחה משלם את ה50 דולר שצריך בשביל המשלוח, אבל עוד מס 15.5 אחוז נוסף על הכל זה פשוט מוגזם.

תקציב? טוב, בהתחלה חשבתי ללכת על הרמקולים T7900 של Creative ב800 שח. אחרי זה חשבתי שאולי יהיה יותר כדאי לקנות 2 רמקולים טובים יותר מאשר 7 רמקולים פחות טובים. אבל אז אמרו לי שאם אני אקנה אזניות, לא רק שהאיכות תיהיה טובה יותר אפילו מהZ-2300, אלא גם "Surround".

אני לא בטוח אם זה נכון, אבל אזניות עם איכות טובה יותר של הZ-2300 שעולים 1200 שח, ב600 שח, זה נשמע לי די טוב.

כעת עלי רק להתרגל להשתמש באזניות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים