עבור לתוכן

HD555 vs HD595

Featured Replies

פורסם

ההבדל במחיר הוא כפול, האם הHD595 באמת שווה את ה1200 שח שהוא עולה, או שכדאי לי פשוט לקנות את הHD555 בגלל שההבדל באיכות שמיעה הוא לא כל כך גדול?

תודה

פורסם

לפי דעתי לא שווה ,האוזניות די דומות הנוחות זהה,ל595 יש מעט יותר פירוט והם אוזניות יותר בהירות ,לא מצדיק לדעתי את הכפלת המחיר.

פורסם

מחזק, יש לי את ה555 , שמעתי את ה595 אחרי שקניתי אותן והאמת היא שכמעט ולא הבחנתי בהבדל. ה555 אוזניות מצויינות ונותנות תמורה מלאה למחיר לדעתי.

פורסם

ולצורך העניין, תעבור על הדיונים של המפגשים (בעיקר השני) יש קישורים בדיון הקישורים הדביק. יש שם השוואה של השתיים.

Anatoli.

פורסם

יש לי את ה-595,הן היו אצלי בשימוש כבד ויומיומי,עד לשדרוג ל-AKG340 המופלאות,ואני יכול להגיד שה-595 הן אוזניות מצוינות! אומנם לא יצא לי

להשוות אותן ל555,אבל עם המוזיקה שאני שומע (פופ/רוק/אלקטרוני) וגם סאונד במשחקים,הן היו,שוב נהדרות.הסאונד שלהן (לפחות לפי האוזניים שלי)מלא,ובהיר,

עם באס מדויק(לא כזה "שנותן בראש").מאוד נהנתי מהן,עכשיו הן אוזניות גיבוי,ועדיין משמשות לסאונד במשחקים.(למה להרוס את ה-AKG עם פיצוצים ויריות?)

פורסם

אדוני היקר לא יאה שככה תפרוץ לפורום עם ציוד כזה ובלי להציג את עצמך :xyxthumbs:

פורסם

אם היית במפגש האוזניות האחרון,אז ראית אותי שם.הבאתי איתי אז את ה-595..אני קורא ותיק מאוד של הפורום הזה,

אבל נירשמתי אליו לראשונה לפני יומיים.אני בכללי חובב של סנהייזר,(חוץ מה-AKG המדהימות עם המוד של אנטולי) ויש לי חוץ מ-595 את ה-HD477 ואת

ה-HD201 ובנוסף MX-400 פשוטות שמשמשות את ה-IAUDIO שלי.עד "לדבקות" שלי בסנהייזר השתמשתי כל השנים(אני בן 26) בכל

מיני אוזניות קשת/כפתור פושטיות של סוני בעיקר..בכללי אני חובב דיי גדול של סאונד-יש לי אוסף נחמד של רסיברים VINTAGE,ואני כל פעם נהנה ולשדרג/להחליף

להשוות בינהם..בתחום כרטיסי הקול אני בכלל VINTAGE בעצמי-התחלתי מ-SOUND BLASTER 2.0 של קריאטיב-כרטיס שניגן והקליט ב8 ביט ומונו בלבד :o

והיה לי אותו במחשב עם מעבד 286.. :o הייתי בן 12 כשהיה לי אותו..אחר כך היה ליSOUND BLASTER PRO עם החידוש המהפכני-סטריאו! אבל עדיין רק

ב-8 ביט ו-22KHZ בלבד..א"כ היו SB 16,AWE 64,LIVE 4.1/5.1 וכיום האודיג'י 2ZS..אני מנאמניה (האחרונים?) של קריאטיב..בנוסף-סאונד אנלוגי

הוא דבר שאהוב עלי ביותר-יש לי גם פטיפון.אם אפרט את כל שאר ציוד האודיו שיש לי,הפוסט הזה יהיה כבר ארוך יותר ולא קשור לנושא הדיון,אז זהו לבינתיים.

פורסם

יוסי, זהו טום (או שמה תום :)) שהיה במפגש האחרון. הוא הגיע עם שמשון אם זכור לך. ד"א, תודה על האודיג'י ;) ואני תמיד שמח לשמוע שאתה מרוצה מהאוזניות.

Anatoli

פורסם

היי אנטולי,וכן זה תום.

פורסם
  • מחבר

אז תום, מה אתה ממליץ שאני אקנה, מהנסיון שלך?

פורסם

דעתי היא שכדאי לך ללכת על ה-595.אני מסכים איתך שמחירן בארץ הוא שערוריה :pissed: אבל הן עדיין שוות את המחיר,האוזניות האלו

הן כבר כניסה לרמה היותר גבוהה של סנהייזר.פרט לסאונד המצוין,הן מאוד נוחות על הראש,ה"ספוגים" שלהן מאוד נוחים באוזניים ולא גורמים ללחץ או זעה,

אפשר להיות איתן הרבה זמן ותשכח שהן על הראש שלך..עוד יתרון שיש להן-הן לא זקוקות להגברה מיוחדת בשבילן בשביל להישמע טוב(מה שנקרא"קלות להזזה"),הן בסה"כ 50 אום,מה שאומר שכל מגבר/רסיבר/יציאה של כרטיס קול סביר תזיז אותן טוב.אני לא אומר שלא יהיו הבדלים באיכויות,אבל הן הרבה יותר סלחניות

מאוזניות אחרות.לדוגמה,ה-AKG340 זקוקות למגבר נפרד או ליציאת אוזניות של מגברי וינטג'-הגברת אוזניות מודרנית של רסיברים של קולנוע בייתי

לא מסוגלת להתמודד איתן-הן נשמעות על הפנים,גם מבחינת איכות הסאונד וגם מבחינת הווליום.ל-595 לא תצטרך לדאוג להגברה מיוחדת,כמו שאני סיפקתי

לAKG340.רוב הזמן ה-595 שלי היו מחוברות לרסיבר H/K שלי,הן נשמעו נפלא איתו,אבל ניסיתי אותן גם עם יציאת האוזניות של הפאנל של האודיג'י2ZS,

וגם עם היציאה שעל הכרטיס עצמו,וגם עם יציאת האוזניות של מספר נגני CD שונים,בכל המקרים הן עבדו מצוין,והפיקו סאונד איכותי.

פורסם
  • מחבר

אבל איך אתה יודע שה555 לא נוחות ונשמעות בדיוק כמו ה595?

וחוץ מזה, אם אתה מדבר כבר על הרמה הגבוהה של סנהייזר, ה600 עולה רק 200 שח יותר.

פורסם

זו כבר החלטה שלך איזה אוזניות נשמעות לך יותר טוב.יש חנויות שאפשר להאזין להם לפני הקניה,כמו אדר סוכנויות בת"א,

אבל מצד שני הם אלה "שחוטאים" במחירים יקרים מידי של האוזניות של סנהייזר.

פורסם

אבל איך אתה יודע שה555 לא נוחות ונשמעות בדיוק כמו ה595?

וחוץ מזה, אם אתה מדבר כבר על הרמה הגבוהה של סנהייזר, ה600 עולה רק 200 שח יותר.

לא נוחות כמו ?,הנוחות זהה.

לגבי איך הם נשמעות בחיבור ישיר לכרטיס קול בלי מגבר או מקור איכותי במיוחד, ההבדל הוא לא כל כך משמעותי ,ויש שאפילו יעדיפו את ה555 בשל החתימה היותר חמה שלהם.

hd 600 עולים 600 שקל יותר מה595 ופי 3 מה555 וזה בלי להתחשב שאין טעם לקנות את ה600 ללא מגבר -ככה שהם הרבה יותר יקרים,ולא בטוח בכלל שתאהב אותם(מה גם שהם פחות נוחות).

ובארץ כולם חוטאים במחירים מופקעים של סנהיזר כנראה ,אם כי אדר הם בהחלט מלכי הגנבים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז הם נוחות באותה מידה.

אם ההבדל באיכות הוא לא כל כך גדול, אז למה המחיר כפול?

ונראה לך ש"אדר" יתנו לי לנסות את האזניות בלי לקנות אותם? (האם החנות שם גדולה כמו פוטופילם ולא יחייבו אותי לשום דבר)

שוב תודה לכולם. :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים