פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים התקנתי את תוכנת eMule Plus גירסה 1.2b SSE על המחשב החדש שמריץ את Vista. כאשר אני מקטין את התוכנה, הוא מופיע למטה עם עיניים קשורות בצבע שחור. עד כמה שזכור לי זה בגלל חוסר בפתיחת פורטים ב firewall.יש לי עוד eMule (גירסה אחרת) במחשב אחר (המחובר ברשת דרך router של LevelOne דגם 3408 אלחוטי) ובו אין בעיית מהירות או עיניים קשורות (מציין ID גבוהה). עידכנתי את ה eMule החדש עד כמה שאני יכול, בצורה זהה כמו ה eMule הישן (כולל מהירות העלאה והורדה), וכן הוספתי לויסטה הרשאה ל firewall לגבי הפורטים (TCP & UDP) שאני משתמש.מה יכולה להיות הסיבה לתופעה ? האם יש משהו נוסף שאני יכול לעשות/לבדוק ?אגב בכל רגע נתון יש רק קובץ אחד שיורד מהר כשבתוכנה הישנה היו הורדות במקביל.
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים יש לך LowId,זה נפוץ ברשתות שלא מוגדרות טוב.צריך לפתוח פורטים וכו' ולהגדיר את האמיול.חפש מדריכים לפתיחת פורטים באחד הנעוצים או באחד מהאתרים התומכים באימיול(Nfo.co.il , Lionetwork.co.il וכו'..)
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים מחבר שני ה eMule לא עובדים בו זמנית. המטרה להפסיק להשתמש באחד ולהתחיל להשתמש בשני.היכן אני יכול לראות, בגרסת eMule זו את ה ID ?אם אני מגדיר את ה TCP וה UDP של ה eMule החדש כמו הישן, ה router אמור להתיחס לכך אותו דבר כמו התוכנה הישנה, לא כך ? פרט לכך, לא מצאתי מקום ב router אפשרות לפתוח את הפורטים.
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים שני ה eMule לא עובדים בו זמנית. המטרה להפסיק להשתמש באחד ולהתחיל להשתמש בשני.היכן אני יכול לראות, בגרסת eMule זו את ה ID ?אם אני מגדיר את ה TCP וה UDP של ה eMule החדש כמו הישן, ה router אמור להתיחס לכך אותו דבר כמו התוכנה הישנה, לא כך ? פרט לכך, לא מצאתי מקום ב router אפשרות לפתוח את הפורטים.אין כזה דבר שאין מקום לשנות את ההגדרות. אתה צריך להפנות את הפורטים מהמחשב הישן למחשב החדש.
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים כדברי עדי אשכנזי: מה זה השטויות האלו?!למה צריך 4 תגובות לגבי משהו שפותרים ב5 דקות...yigal83, שני האימיולים יכולים לעבוד במקביל מבחינת פורטים ולא צריך לשנות שם הגדרה במחשב שכבר עובד.מה שאתה עושה זה ככה:הולך למחשב שהאמיול עובד בו ובודק את הפורטים שהאמיול עובד בהם. זה נמצא בהגדרות ואם אתה לא מוצא תשתמש בעזרה של האמיול.אחרי שאתה בודק את זה אתה צריך לבדוק את הכתובת IP של המחשב הזה. אתה עושה את זה ע"י כך שאתה הולך ל"הפעל" בתוך תפריט ה"התחל", אם אין לך אז אתה פשוט רושם CMD בשדה "התחל חיפוש" שבתפרטי ה"התחל", בתוך הCMD אתה רושם IPCONFIG ורואה מה רשום תחת IP ADDRESS (משהו בסגנון 192.168.1.3 או 10.0.0.2).עכשיו, אתה הולך למחשב השני שבו האמיול עדיין לא עובד, בודק מה הIP שלו ובאותו זמן משנה את הפורטים של האמיול שבו לשני פורטים אחרים.בוסף תגיע למצב כזה (לדוגמא):מחשב א' (אמיול כבר עובד) -IP 192.168.1.3פורטים 4662, 4672מחשב ב' -IP 192.168.1.5פורטים 7775, 7785אחרי שעשית את זה, אתה לנכנס לממשק של הנתב ופותח את הפורטים של מחשב ב' ע"פ הIP שלו.ברגע שעשית את זה שני האמיולים יעבדו לך בשני המחשבים.כמו כן רצוי להגדיר את הIP במחשב כסטטי.
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים מצחיק אתה...הוא מנסה להפעיל אימיול שפועל תחת פורטים X ו Y על מחשב A.אח"כ הוא מכבה את האימיול ממחשב A ומפעיל אותו על מחשב B עם פורטים X ו Y.ניראה לך הגיוני?"שני emule ים לא יכולים להשתמש באותם הפורטים..."תקרא שוב מה אמרתי.
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים מחבר תשובה מצוינת. כנראה שחסרה הגדרת ה IP של המחשב החדש.מישהו מכיר את ה LevelOne router אלחוטי דגם WBR 3408 ? היכן אני יכול לפתוח את הפורטים (עברתי על כל ההגדרות ולא מצאתי כזו פרט לחסימת פורטים ...) ?היכן אני יכול לראות את ה ID (גבוהה או נמוך) ב eMule Plus v1.2b ?תודה רבה
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים חפש בראוטר שלך:Forward portsVirtual Serverאין לי מושג מזה החרטא הזה emule plus, אני מציע לך לקחת את האורגינל: www.emule-project.org
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים היכן אני יכול לראות את ה ID (גבוהה או נמוך) ב eMule Plus v1.2b ?אני מתאר לעצמי שהמוד הזה לא שינה יותר מידי את התפריטיםבלשונית שרתים, במשבצת "המידע שלי" שבדר"כ בצד ימין למטה מצויינים הפרטים של השרת אידונקי ושל הקדמליהבפרטים של השרת אידונקי גם רשום מזהה גבוה או נמוך.אגב, אתה יכול גם להעזר ב2 החיצים בסרגל התחתוןאדום - לא מחובר, צהוב - מחובר עם בעיה כלשהי וירוק מחובר כמו שצריך.בקשר להגדרת הראוטר, תנסה להעזר באתר הזה:http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים מחבר התקנתי את ה eMule ה"מקורי". ההתקנה עברה בסדר גמור ולאחר ההפעלה, הוא עובד באופן תקין (עם מזהה גבוהה).תודה לכולם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.