עבור לתוכן

בעיה עם מדפסת....

Featured Replies

פורסם

יש לי מדפסת HP DESKJET 710C וה-XP לא מזהה אותה...הגדרתי את המדפסת, אבל כשאני מנסה להדפיס משהו...המדפסת לא מגיבה... :'(

בביוס לא נגעתי כי אני לא יודע מה צריך לשנות וכל זה...

מישהו יכול לעזור ???

פורסם
  • מחבר

למה אף אחד לא מתיחס?

פורסם
  • מחבר

אוי...סליחה...למה אמרתי שאף אחד לא מתיחס?

הנה...מחקו לי שתי הודעות והעבירו את ההודעה לפורום חומרה!

זה כבר משהו... :lol:

פורסם

אני מתייחס. חשבת להוריד דרייבר מעודכן מאתר היצרן, HP ?

פורסם

האמת שהרגע קראתי ובאתר של HP הם אומרים שיש דרייברים למדפסת בCD ROM של חלונות אקס פי. תעשה "הוספת מדפסת" בלוח הבקרה ומשם תבקש לראות רשימה של היצרנית HP ולבחר משם את דגם המדפסת שלך. ואז הוא ייבקש ממך להכניס את הדיסק ויתקין את הדרייבר.

פורסם

טוב נו

בקטע הזה אני כבר נאלץ להתערב

היתה לי את ה- HP DJ815 שיש בינה לבין מה שיש לך דמיון כלשהו. שתיהן מותקנות אוטומטית בחלונות 2000 או XP ואין דרייברים באתר של HP וגם לא יהיו.

אם המדפסת מחוברת, פועלת, מפעילים את המחשב, מערכת ההפעלה עולה ובכל זאת אין זיהוי של מדפסת אז יש לך בעית חומרה ולא תוכנה. כבל דפוק, מדפסת לא תקינה או בעיה בחיבור הפרללי בלוח האם שלך (או שאולי הוא לא מופעל בכלל ב-BIOS.)

אם אתה לא רואה את המדפסת במנהל ההתקנים הרי שזה מכיוון שמדפסת מוגדרת כהתקן נסתר (HIDDEN DEVICE) ויש לקבוע קודם "הצג התקנים נסתרים" כדי שתוכל לדעת אם המדפסת מותקנת או לא.

פורסם
  • מחבר

טוב נו

בקטע הזה אני כבר נאלץ להתערב

היתה לי את ה- HP DJ815 שיש בינה לבין מה שיש לך דמיון כלשהו. שתיהן מותקנות אוטומטית בחלונות 2000 או XP ואין דרייברים באתר של HP וגם לא יהיו.

אם המדפסת מחוברת, פועלת, מפעילים את המחשב, מערכת ההפעלה עולה ובכל זאת אין זיהוי של מדפסת אז יש לך בעית חומרה ולא תוכנה. כבל דפוק, מדפסת לא תקינה או בעיה בחיבור הפרללי בלוח האם שלך (או שאולי הוא לא מופעל בכלל ב-BIOS.)

אם אתה לא רואה את המדפסת במנהל ההתקנים הרי שזה מכיוון שמדפסת מוגדרת כהתקן נסתר (HIDDEN DEVICE) ויש לקבוע קודם "הצג התקנים נסתרים" כדי שתוכל לדעת אם המדפסת מותקנת או לא.

איך אני יבדוק בביוס אם הוא מופעל?

פורסם

תחפש בביוס משהו בשם LPT ותוודא שזה Enabled

פורסם

הנה קיבלת תשובה

זה נמצא ב-INTEGRATED PERIPHERIALS ברוב ה-BIOS'ים

תודא שה-PARALLEL או LPT נמצא במצב ENABLED ובמצב ECP או ECP+EPP .

אם הכל נמצא במצב כזה ואתה מעלה את המחשב ועדיין אין תגובה אז יש פה בעיה קצת יותר רצינית.

פורסם
  • מחבר

ככה זה אצלי עכשיו...

onboard paraller port: auto

onboard paraller port mode: epp+ecp

זה בסדר?

פורסם

תבדוק מה יש לך במקום ההגדרה AUTO. אם יש ENABLED אז תעביר לזה, אם יש רק AUTO או DISABLED אז תשאיר ב-AUTO

עכשיו כנס למנהל ההתקנים של מערכת ההפעלה שלך, אתה צריך להציג גם התקנים נסתרים (SHOW HIDDEN DEVICES) . בדוק אם מותקן ה-PARALLEL PORT ואם אתה רואה קטגוריה של PRINTERS שאם פותחים אותה צריכה להופיע המדפסת שלך.

פורסם
  • מחבר

יש לי את האפשרויות האלה:

3BC

278

378

DISABLE

פורסם

אויש

קצת קשה לי להיזכר כי אני כבר מזמן לא משתמש ב-PARALLEL , אבל 378 נשמע לי מאד מאד מוכר אז כנראה שזה מה שאתה צריך לבחור.

אתה מוזמן לנסות, לא יקרה שום דבר רע גם אם זה לא נכון (ואני בטוח שזה כן נכון).

פורסם
  • מחבר

עכשיו זה ככה בביוס:

onboard paraller port: 378

onboard paraller port mode: epp+ecp

והגדרתי מחדש ת'מדפסת בווינדווס על LPT1.

לא מדפיס...

פורסם

מה זאת אומרת "הגדרת את המדפסת" ?

או שהיא מותקנת לך באופן אוטומטי ברגע שאתה מחבר אותה למחשב ומעלה את חלונות 2000 או XP, או שהמערכת הפעלה לא מזהה אותה בכלל ולא מתקינה.

אם הוספת מדפסת בצורה ידנית בלי שהחלונות זיהתה אותה קודם לכן אז ברור שיש פה בעיה של תקשורת בין המדפסת למחשב ואתה צריך לבדוק את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים