עבור לתוכן

בעיה בפיצ'ר SUGGEST של התוסף CUSTOMIZEGOOGLE לפיירפוקס

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

לפני כמה ימים שמתי לב כי כאשר אני מקליד בתיבת החיפוש של גוגל, אינני מקבל יותר את ההחלון שנפתח תוך כדי ההקלדה, אשר בעצם מהווה אפשרות ה-SUGGEST בחיפוש של גוגל. דברים אחרים בתוסף כן עובדים (לדוגמא, הצגת מנועי חיפוש אחרים בעת חיפוש בגוגל), אך האפשרות הזו (SUGGEST), שהיא החשובה לי ביותר, הפסיקה לעבוד.

ניסיתי את כל הדברים הטרוויאלים - סימון ואי סימון של האפשרות בהגדרות התוסף, הסרה והתקנה של התוסף.

יש למישהו מושג כיצד לתקן את הבעיה?

נ.ב.

יש לי 2 מחשבים ובשניהם הבעיה מופיעה. הייתכן כי יש בעיה בתוסף או משהו בסגנון? מישהו עוד נתקל בזה?

פורסם

כנל, אותה בעיה, יכול להיות שגוגל שינו משהו אצלם, וזה גרם לזה להפסיק לעבוד.

פורסם

התוסף customize google מאפשר לחפש בגוגל עם הפיטצ'ר google suggest מופעל כברירת מחדל

בימים האחרונים שמתי לב שזה פשוט לא עובד, גם במחשבים אחרים בהתקנה שונה של השועל והתוסף, ובפרופיל חדש רק עם התוסף הזה...

(ובכלל, גם אם אני נכנס ידנית ל google suggest , זה פשוט לא עובד כש customize google מותקן !)

האם יש עוד מישהו שמשתמש בפיטצ'ר הזה בתוסף ושם לב לבעיה כזו ? (אני מנסה להבין אם הבעיה אצלי או שזה באג בעדכון האחרון שיצא ל CG)

טוב, אני רואה שהרבה אנשים נתקלו בזה, כנראה באג בעדכון האחרון באמת

http://groups.google.com/group/CustomizeGoogle/browse_thread/thread/25635c133b5ff497

גם אני כתבתי שם (ktopaz) , בינתיים אין חדש.

פורסם
  • מחבר

אוקי, שמח לגלות שבעיה לא אצלי...

ניסיתי להתקין גם גרסאות קודמות של התוסף, וגם הן לא עובדות עכשיו, ולכן אני לא בטוח שזה קשור לעדכון גירסא... יותר נראה לי הגיוני ששינו משהו אצל GOOGLE. אולי בגירסא הבאה של התוסף זה יתוקן... מקווה מאוד, אחד התוספים האהובים והשימושים ביותר עלי...[br]פורסם בתאריך: 31.08.2007 בשעה 23:35:33

יש עדכון חדש לתוסף והבעיה נפתרה!
פורסם

זה עדיין לא עובד אם אתה מנסה לחפש ביטוי מדוייק ע"י כתיבת "ביטוי מדוייק" (במרכאות)

אבל ניחא, עדיין טוב :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים