עבור לתוכן

מישהו יכול לתת לי תוכנה שמטמיעה כתוביות לסרטים לצמיתות+הסבר

Featured Replies

פורסם

תודה מראש

פורסם

חיפוש,לא מזמן היה דיון על זה!

פורסם

השתמשתי במדריך כמו שרשום, אבל כשאני עושה SHOW PREVIEW הכתוביות יוצאות הפוכות, מה עושים??

וחוץ מזה, צריך לבחור שוב מקודד, יכול להיות שהאיכות של הסרט תפגע בעקבות הצמדת הכתוביות??? :o

פורסם

השתמשתי במדריך כמו שרשום, אבל כשאני עושה SHOW PREVIEW הכתוביות יוצאות הפוכות, מה עושים??

איזה מערכת הפעלה יש לך ? והאם היא תומכת בעברית ?

איזה גירסת directx יש לך ?

וחוץ מזה, צריך לבחור שוב מקודד, יכול להיות שהאיכות של הסרט תפגע בעקבות הצמדת הכתוביות??? :o

זה לא רק יכול להיות, זה מה שקורה בפועל.

למה אתה צריך בכלל לעבוד כל כך קשה כדי להוסיף את הכתוביות לסרט לצמיתות, מה רע לך לצפות בו עם תוכנה שיכולה להציג את הכתוביות תוך כדי הצפייה ?

פורסם

יש לי DIRECTX 8.1 ומערכת שמעולם לא עשתה בעיות עם עברית (XP PRO).

אני רוצה לצרוב לצמיתות בשביל חברים שלי שלא ממש מסתדרים עם אנגלית ורוצים לראות סרטים ב-DVD. (כבר דיברנו על זה, לא? :))

בכל מקרה מה יכולה להיות הבעייה עם הכתוביות? בתבנית אני רואה אותם כמו שצריך עם הנגן, ומשתמש ב- SUB2SSA להמרה.

פורסם

אחי יש לי פתרון לבעיה שלך

אחרי שאתה בוחר תמיקום של הכתובית יש כמה ריבועים שמסומנים ב V אז תוריד תראשון ואז הכל יסתדר גם לי זה קורה

פורסם

לא צריך לקודד עם כתוביות כדי להפוך את הסרט לVCD. אלא אם כן אתה משתמש במקודד של נימו כדי ליצור את הסרט.

אבל בכל אופן זה לא מומלץ כי בצורה שכזו אתה מקודד פעמים את אותו סרט, פעם אחת כדי להפוך אותו לAVI עם כתוביות והפעם השניה כדי להפוך אותו לMPEG (בנרו או הtmpgenc).

השיטה היותר טובה איכותית וקצרה היא לפתוח את הסרט עם וירטואלדאב להוסיף לו כתוביות ואז להפעיל פרייםסרבר. ואז פשוט דרך הפריימםסרבר לשלוח נתונים לtmpgenc ולקודד את הסרט בצורה האיכותית ביותר עם כתוביות.

בקשר לבעיה שלך עם העברית, אתה יכול לנסות את מה שהציעו לך פה או לחלופין להשתמש בפילטר textsub של התוכנה vobsub ואז לחסוך ממך את ההמרה של הכתובית לקובץ SSA. כי textsub תומך בכל הפורמטים, והוא גם למיטב ידיעתי לא עושה בעיות עם העברית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים