עבור לתוכן

איזה מבין ה-8600 הבאים יותר טוב?

Featured Replies

פורסם

ולמה? והאם הוא שווה את מחירו...

* Gigabyte nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe

* Pine XFX nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe

* Sparkle nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe

* Point of View nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe

* Gainward nVIDIA geForce 8600GTS 256MB PCIe

* Leadtek nVIDIA GeForce 8600GTS 256MB PCIe

תודה! ;)

פורסם

הGTS יותר חזק מה GT,כיום ניתן להשיג אותו ב אלף שקל,במחיר שלו אפשר לקחת 1950XT שיותר חזק ממנו,אבל חסר DX10.

לכן אם אתה רוצה DX10 קח GTS אתה מעדיף יותר מהירות קח XT.

פורסם
  • מחבר

הGTS יותר חזק מה GT,כיום ניתן להשיג אותו ב אלף שקל,במחיר שלו אפשר לקחת 1950XT שיותר חזק ממנו,אבל חסר DX10.

לכן אם אתה רוצה DX10 קח GTS אתה מעדיף יותר מהירות קח XT.

OK, אז איזה מבין אלו יותר טוב?

* Gainward nVIDIA geForce 8600GTS 256MB PCIe

* Leadtek nVIDIA GeForce 8600GTS 256MB PCIe

פורסם

אני הייתי הולך על הלידטק...

פורסם

במקרה כזה,תכנס לאתר של 2 החברות,תבדוק מהירויות לפעמים חברה מסוימת נותנת קצת יותר,ותבדוק את באנדל,תבדוק ממי שאתה קונה למי יש יותר אחריות.

פורסם
  • מחבר

עזבו אותי עם כרטיסי DX9!

אני רוצה פרוגרס ולא שגרה, הגיע הזמן לעבור לדברים חדשים כמו DX10!

רק כרטיסי DX10!

תודה! ;) ;D

פורסם

מה עוזר לך כרטיס DX10 שלא יכול להפעיל אפילו משחקי DX8 :s05:

לפי מה שאני זוכר ל Gainward יש קירור מיוחד והוא טוב מאוד, אבל אני לא בטוח. LEADTEK לא הרשימו כל כך עם סידרה 8, המשחקים גרועים, גופי הקירור או רגילים או בערך באותה רמה והאריזה לא ניראת טוב במיוחד.

פורסם

לפי מה שאני זוכר ל Gainward יש קירור מיוחד והוא טוב מאוד, אבל אני לא בטוח. LEADTEK לא הרשימו כל כך עם סידרה 8, המשחקים גרועים, גופי הקירור או רגילים או בערך באותה רמה והאריזה לא ניראת טוב במיוחד.

הגזמת

פורסם

לי יש 8600GT אני אמור כביכול להיות "משוחד" ולכן מה שאני הולך לומר אתה צריך לקחת לתשומת ליבך.

הרבה לפני שתצטרך DX10 אתה צריך להחליף את ה8600GT או הGTS לכרטיס חזק יותר.

אם אתה לא מעוניין בOC אין לך מנוס אלא "להתפשר" על X1950PRO או לחכות כשלושה חודשים וגם זה לא וודאי לסדרות החדשות.

עם זאת ה8600GT לאחר OC משתלם ביחס ביצועים/מחיר והוא קניה נבונה,כמובן שתקח את הכרטיס הזול ביותר ללא קשר לחברה.

פורסם
  • מחבר

מעוניין רק ב-nVIDIA!

אז ה-EXTRME יותר טוב, נכון?

אני גם חושב שהגזמת...

לי יש 8600GT אני אמור כביכול להיות "משוחד" ולכן מה שאני הולך לומר אתה צריך לקחת לתשומת ליבך.

הרבה לפני שתצטרך DX10 אתה צריך להחליף את ה8600GT או הGTS לכרטיס חזק יותר.

אם אתה לא מעוניין בOC אין לך מנוס אלא "להתפשר" על X1950PRO או לחכות כשלושה חודשים וגם זה לא וודאי לסדרות החדשות.

עם זאת ה8600GT לאחר OC משתלם ביחס ביצועים/מחיר והוא קניה נבונה,כמובן שתקח את הכרטיס הזול ביותר ללא קשר לחברה.

רגע, וה-8600GTS לא משתלם גם בלי OC וגם עם...?

פורסם

גרסת הXTREME שווה כמעט לכוחו של 8600GTS קצת C@ יסדר את העיניין ללא בעיות

הX1950GT טוב יותר וניתן להגיע איתו לPRO אני לא מבין למה להתעקש על כרטיס שתכלס חלש יותר גם עכשיו וגם אח"כ יהיה חלש

פורסם

אני יודע שאני אל קשור כולכך xD

אבל שאלה

אם נגיד בן אדם צריך ביעצוים טובים במישחקים והגדרות גבהות אבל רזולציה נמוכה איזה כרטיס עדיף(למשל 768X1024)

1950XT או 8600GTS?

פורסם

עוד פעם

צריך DX10? קח GTS.

רוצה יותר מהירות? קח XT.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים