עבור לתוכן

מחפש אלטרנטיבה לebay לצורך קניית משחקים לps3 במחיר שפוי

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מתכנן כבר כמה זמן לקנות ps3 ומכיוון שהמחירים למשחקים בארץ יקרים מאוד, אני מעוניין לקנות בחו"ל.

בהתחלה החלטתי על ebay כי מצאתי שם עיסקאות די טובות למשחקים אבל לאחר שקניתי שם בסך מוצר אחד, הם החליטו להמציא דברים שלא עשיתי ועל סמך זה להשעות את המנוי שלי ואני לא רואה שום התקדמות בשיחות איתם.

מהסתכלות באתרים של חנויות בחו"ל אני מוצא שניתן להשיג משחקים כולל משלוח לארץ באזור ה280-300 שקל למשחק.

האם קיימת אלטרנטיבה זולה יותר?

תודה

פורסם

מבקש ממישהו אחר לקנות לך

פורסם

Play-Asia

אני בספק אם תמצא יותר זול...

פורסם
  • מחבר

כל משחק שם עולה 60-65 דולר ללא משלוח ואני משער שמשלוח זה עוד כמה דולרים

ולעומת זאת באתר cduniverse.com יש לך כל משחק ב67 כולל משלוח לארץ ככה שזה קצת יותר זול

אם למישהו יש הצעות לעוד חנויות עם מחירים טובים אני אשמח לשמוע

פורסם

יש את http://www.videogamesplus.ca/

הוא מוכר משחקים אמריקאים והמשלוח לארץ עולה איזה 7.5$ למשחק . המחירים שלו בדולר קנדי שבגלל החלשות הדולר עלה ל 0.95 $ אמריקאי. אני לא חושב שהוא זול כלכך כי מצאתי בebay מחירים יותר טובים.

במה EBAY בכלל האשימו אותך? כדאי לך להסדיר את הבעיות איתם . אני פעם הזמנתי מshop.game.net שהם אנגלים המשלוח מהיר ויחסית זול אבל המחירים אירופים (סופר יקר) אבל לפעמים יש מבצעים. מישהו שאני מכיר ניסה להזמים מ sendit.com (גם חנות אנגלית) והם אמרו לו אחרי חודש שנגמר להם המלאי. אני לא בטוח אם זה משהו מיקרי או אופיני להם.

פורסם
  • מחבר

הם האשימו אותי ב"abusing ebay" לא שיש לי מושג מה זה אומר.

כשביקשתי הסבר על כך הם רק חזרו על אותו דבר בהודעה ועוד הוסיפו האשמה על ספאם.

ועוד הם רוצים שאני אשלח להם עכשיו כל מיני צילומים של מסמכים: תעודת זהות, חיובי בנק.

ואני לא מתכוון לשלוח להם את זה.

פורסם

הם האשימו אותי ב"abusing ebay" לא שיש לי מושג מה זה אומר.

כשביקשתי הסבר על כך הם רק חזרו על אותו דבר בהודעה ועוד הוסיפו האשמה על ספאם.

ועוד הם רוצים שאני אשלח להם עכשיו כל מיני צילומים של מסמכים: תעודת זהות, חיובי בנק.

ואני לא מתכוון לשלוח להם את זה.

זה נשמע כמו אי מייל של הונאה שקיבלת בדואר . אתה בטוח שאתה לא יכול להכנס לחשבון שלך?

פורסם
  • מחבר

זה לא היה אימייל ספאם.

למען האמת בהתחלה לא ידעתי על זה אבל במקרה יצא לי לראות את ההודעה קודם בתא ההודעות שלי באיביי (בזמן שגלשתי בו) ורק אחר כך ראיתי את זה באימייל.

אחרי שהשעו לי את המנוי עשיתי חיפושים בגוגל על השעיות מנוי ומתברר שיש מלא אנשים שהשעו להם את המנוי בלי שום סיבה בדיוק כמו שעשו לי ואז גם קראתי על האימייל ספאם. בכל מקרה זה לא נראה כאילו שהשיחות שלי איתם מתקדמות לאנשהו אבל אני בכל זאת מנסה.

וגם הhosts שלי נקי.

פורסם

וזה לא ממש שייך לנושא.

בכל מקרה, משחקים חדשים לא תמצא בפחות מ60 דולר + משלוח. דולר לפה דולר לשם, זה לא מה שיהרוג אותך

פורסם

באיביי מצאתי ב30 דולר (לא כולל משלוח) משחקים.

פורסם

משומשים

פורסם

סביר להניח ששמת BID ואז ניסית לבטל

פורסם
  • מחבר

לא.

בקנייה של המוצר השתמשתי ב buy it now ושילמתי מייד.

פורסם

כנראה שלא מילאת אחרי אחת הדרישות

הם לא סתם מבטלים חשבונות

לי יש חשבון שם כבר שנים

פורסם

תחסוך כאב ראש

וקנה שבב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים