עבור לתוכן

לא להאמין מה קרה לחברת Alessandro

Featured Replies

פורסם

רק ב-19 ביצעתי את ההזמנה, עכשיו ה-MS1 כבר אצלי בבית. לא מתאים להם שירות מהיר כל כך! בכל מקרה, אריזה פיצה של גראדו כרגיל, הפאדים על האוזניות הם מה שיש בדר"כ על ה-SR60 (מרגיעים קצת את הסאונד) וחוץ מזה הכל רגיל (הזמנתי עם קונקטור 1/4).

על הסאונד נכתב בעבר, אבל אני מניח שלצורך הארכיון אני ארשום קצת גם כן בעוד כמה ימים. כרגע אני לא ממש יכול להקשיב, על ההתחדשות מעיבה העובדה שאח שלי הפיל אתמול את הפאנל של המארז על אחד הרמקולים וזה פגע בדיוק עם הפינה של הפאנל. עכשיו יש לי 3 סימנים על הרמקול :( אומנם הם לא גדולים, אבל זה פשוט כואב בלב שאחרי שהשקעתי כל כך הרבה כסף, זמן, ועצבים בלסדר הכל ושמרתי עליהם כמו חדשים (בלי אבק אפילו) קורה להם דבר כזה.

Anatoli.

פורסם

הלחצת אותי!!!!!

אני הזמנתי אותם ב21... נקווה שיגיע בקרוב :-]

חשבתי בהתחלה שאתה בא לכתוב שהתפרקו או משהו כזה אנערף נלחצתי בטירוף עד שראיתי מה כתבת בפנים..

פורסם

אנטלי תתחדש! רואה בסוף צדקתה שזה הם.

ישמח בהמשך לשמוע את הרשמים של הסאונד שלהם כאשר יהיה לך זמן להקשיב להם בצורה טובה.

משתתף בצערך על הנפילה =\ :s07:

פורסם
  • מחבר

צערי רב עד מאוד :)

למרות שזה משהו לא גדול כל כך, בגלל ההבדלים בצבע זה משהו שאפשר לראות גם ממרחק 2 מטר. זה ממש כואב פשוט על זה, כי אני שומר עליהם כל כך בקנאות ופתאום דבר כזה קורה :(

בכל מקרה, אני אעדכן בנוגע לסאונד של האוזניות אל דאגה. את גם מוזמן לקפוץ לעוד ביקור ולשמוע בעצמך ;)

Anatoli.

פורסם

אני חושב שבזמן הקרוב אני לא יוכל לקפוץ. אבל אני ישמח לבקר המפגש אוזניות הבא ולהתרשם מעוד כמה סוגי אוזיניות ומגברים למנהם.

פורסם

אנטולי חלק מהשמירה על הרמקולים זה גם לשים את הפאנל עם הרשת. למרות שרמקולים יפים כמו שהם ללא הרשת. (היופי פשוט קורץ להוריד את הרשת)

סביר להניח שעם הרשת זה לא היה קורה.

ועכשיו כדי לא לאכול את הלב כל פעם שאתה מסתכל על הרמקול, שים לו את הרשת שתסתיר אותו. ;) (וגם שתשמור עליו ממצבים כאלו)

פורסם
  • מחבר

הרשת לא יורדת ממנו אף פעם. סמוך עליי שאני יודע לשמור על הרמקולים. הגריל מצפה רק חלק מהרמקול לא את כולו, וזה בדיוק באמצע של החלק בין הקצה של הגריל לבין התחתית של הרמקול.

Anatoli.

פורסם

אני קיבלתי את האוזניות היום ולא שבוע הבא כמו שחשבתי :-]

לא יצא לי לבדוק אותם בגלל שקיבלתי אותם עם חיבור "גדול" ולא הקטן.

אני הולך עוד מעט להום סנטר... (המקום היחיד שאני יכול להשיג בו את זה בצפון..) למישהו יש המלצות למשהו ספציפי לפני שאני הולך?

פורסם
  • מחבר

לא. שום דבר איכותי לא תקבל גם ככה, אז תקנה את הדבר הראשון שתראה. איכותי זה אומר עם כבל ולא הקשיחים, וזה משהו שבאיכות סבירה לא תמצא בהום-סנטר. לגראדו יש מתאם כזה סבבה ביותר.

בכל מקרה, זה לא משהו עם חשיבות דרסטית, אז אל תחשוב על זה יותר מדיי.

Anatoli.

פורסם

זה לא ישפיע על הסאונד? (האמת שזה אמור להשפיע הכוונה אם במידה רבה או לא...)

וכמה יעלה לי מתאם כזה אבל טוב?, ואיפה אפשר להזמין\ללקנות?

פורסם
  • מחבר

לא אמור לעשות הבדל גדול. כרגע תקנה משהו פשוט 5-10 שקל שיעבוד. כיוון שהם בדר"כ לא מחזיקים הרבה זמן (שלי נשבר תוך פעמיים שהשתמשתי בו - למזלי עלה רק 5 שקל). אחרי זה אם תרצה תוכל תמיד להשקיע יותר. הסכומים מגיעים למספרים לא נמוכים בכלל.

Anatoli.

פורסם

בסדר, מה המחירים של משהו סביר שיחזיק זמן ושלא יעשה הבדל גדול בסאונד? ואיפה אפשר לקנות (אפשר גם קישור? לחנות בארץ בבקשה, תודה.)?

פורסם
  • מחבר

יש מתאם של גראדו שלדעתי הוא סבבה ביותר. נדמה לי שהוא מסופק עם הדגמים היותר יקרים קצת שלהם. הוא לא משהו מיוחד ובתאכלס זה אותו החיווט החרתא שיש באוזניות. אבל מה שכן, הוא מחזיק דיי הרבה זמן שזה טוב. אני לא יודע אם הוא נמכר בנפרד, תנסה לדבר עם החנויות שמוכרות אוזניות שלהם, אני גם לא יודע מה המחיר אם זה כן נמכר.

מעבר לזה תוכל תמיד להכין מתאם כזה לבד. אם יש לך את החלקים/אתה יודע איפה לקנות אותם במחיר נורמאלי זה לא נורא בכלל.

Anatoli.

פורסם

איזה חלקים צריך? בקשר ללנסות להשיג אותם אני יכול לנסות להשיג בזול :P

ואתה יכול להסביר לי בערך איך מכינים, ולפרט קצת בבקשה?

תודה.

פורסם
  • מחבר

שלחתי לך הודעה פרטית בנוגע לחלקים. חלקים זולים לא הייתי ממליץ לקנות, זה טיפשות כי המחירים לא משתלמים בכלל. חלקים יקרים וטובים להשיג בארץ זה לא הכי קל.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים