עבור לתוכן

מחפש 6600GT AGP עם קירור פאסיבי

Featured Replies

פורסם

מצורפת מודעה שהתפרסמה ביד שניה שבא המוכר טוען כי הכרטיס שלו עובד עם AGP (מה שיש לי) וגם עם PCI. התקשרתי אליו והוא טוען בתוקף שהגם שהיום הכרטיס עובד עם PCI-E (הוא כתב בטעות PCI בלי ה-E ) ,הוא עבד קודם לכן עם מחשב אחר בעל חיבור AGP. הייתכן כדבר הזה?.. אני לא ראיתי בשום מקום אחר כ.מסך 6600GT AGP עם קירור פאסיבי..דווקא היה יכול להתאים לי....

[attachment deleted by admin]

פורסם

אין דבר כזה,או זה או זה,במחיר הזה אפשר לקנות כרטיס חדש ויותר חזק,אתה צריך AGP או PCIE?

פורסם
  • מחבר

אין דבר כזה,או זה או זה,במחיר הזה אפשר לקנות כרטיס חדש ויותר חזק,אתה צריך AGP או PCIE?

אני צריך AGP. ועדיף עם קירור פאסיבי. ל PCI-E יש המון כאלו...אני מרייר רק מלהסתכל עליהם.....אבל בחזרה לעניינינו- אז ככה: אני לא גיימר בכלל ,ואני מחפש כרטיס שיתן תמונה חדה ונקיה כמו האונבורד שלי. ניסיתי עד היום שניים (RADEON 9600 PRO ATI של גיגבייט ,ו- n6200 של אסוס), ובשניהם התצוגה היתה פחות טובה בהרבה מהאונבורד הפשוט שלי (Intel Extreme Graphics 2) ,ואני לא מדבר על משחקים או סרטים אלא תמונה מרוחה,טקסט פחות חד וכו'..

.לפני מספר ימים מישהו הביא לי 6600GT משומש של Gainward וראו מצויין (אין לי מושג למה-אולי בגלל שה-6600GT תוכנן במקור ל-PCI-E ?.....) ,אבל אין לו קירור פאסיבי ואם יתקלקל לו המאוורר זאת גם תהיה בעיה למצוא לו מאורר חלופי. באתר של ZALMAN "סימנו" את ה-6600GT ל-AGP ככרטיס בעייתי מבחינת חיבור למאוורר חיצוני..צריך לעשות שמיניות באויר כדי לחבר אותו וגם אז לא בטוח שזה יעבוד...לפחות לא ה-Gainward ,כי שם ה-heatsink של המעבד של הכרטיס מחובר כיחידה אחת עם ה-heatsink של ה- HSI ..

ושכחתי לציין... הסיבה שאני לא ממשיך עם האונבורד היא בגלל שאני מתכוון לעבוד עם שני מסכים ...

פורסם

חיבורי AGP ןPCIE שונים פיסית, זה כמו לטעון שהזיכרון DDR מתאים גם לSDRAM(מהפנטיום 3 ומטה)

ל6600GT יש גירסאה לAGP וPCI-E ועוד כמה תתי גירסאות שכל אחת מהן כרטיס נפרד..

אם אתה לא משחק, את יכול לקנות כרטיס חדש בסגנון ה7300 למיניהם שקיימים בקירור פאסיבי+חיבור כפול

פורסם
  • מחבר

כן כבר הבנתי שאילו חיבורים שונים פיזית...כנראה שהמוכר טועה ולא יודע מה יש לו,או שהוא פשוט משקר...אני מעדיף 6600GT על פני 7300 או 7600 למיניהם כי עם ה-6600GT ראו אצלי מצויין ואני לא רוצה לקחת צ'אנס עם משהו אחר. כפי שציינתי ,כבר היו אצלי שני כרטיסים שנחשבים לא רעים (למי שלא משחק) וראו גרוע ואין לי מושג למה .... אז אני מעדיף להשאר עם הדגם שבו ראיתי טוב במקום לקנות שוב חתול בשק...ד"א ,ראיתי באתר של פנדה 6600GT של גיגהבייט ל-AGP (עם קירור פאסיבי) אבל הוא עולה מעל 1200 שח....ה-Gainward המשומש שהביאו לי עולה רק 350 ...

בקשה למי שיכול: אפשר לצרף תמונה שממנה אני אדע להבדיל בין כ. מסך AGP לבין PCI-E ? ....כך אוכל לנסוע למוכר ולראות בדיוק מה יש לו...

פורסם

יתרונות הגוגל... ::)

_NVPCX.JPG

פורסם
  • מחבר

תודה איש..... אני דווקא חיפשתי בוויקיפדיה (עברית ואנגלית) אחרי שלא מזמן מצאתי שם הסברים מפורטים על הסוגים השונים של חיבור DVI .....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים